Wki

Så för att hålla ditt hem fritt från gnagare

Gnagare är överallt, och de vill ha en snålskjuts. Varje tillgång du ger dem till mat, vatten, värme och skydd kommer att upptäckas. Nyckeln till gnagare-proofing ditt hem är att hindra dem från att komma in.

Steg

Så för att hålla ditt hem fritt från gnagare. Titta runt insidan och utsidan av din krypgrund.
Så för att hålla ditt hem fritt från gnagare. Titta runt insidan och utsidan av din krypgrund.
 1. 1
  Rengör krypgrund. Om du har gnagare, ser du att isoleringen hänger ner (de gillar att bo i det) och spillning på ångspärren. Om det är dåligt, bli av med båda. När området är rent, kan du se vad som behöver göras. Gnagare kan bära några otäcka sjukdomar (Hantavirus för en, men det är ovanligt) så du kanske vill ha högkvalitativa andningsskydd.
 2. 2
  Titta runt insidan och utsidan av din krypgrund. Grundligt undersöka för varje öppning 1/4 "eller större. Förslut några dörrar krypgrund med en verklig dörr istället för en tillfällig stängning som en träbit dras över en öppning. Du kan stoppa små öppningar med stålull. Medium öppningar kan överbryggas med 1/4 "hårdvara trasa (mesh) häftat över öppningen. Se till att kolla var VVS, el och värme in och ut ur ditt hus.
 3. 3
  Kontrollera utsidan av huset mycket noggrant. Fyll eller luckor bro där huset möter marken för att förhindra inresa. Du ska säkert komma upp på taket beredd att fylla hålen där ventilerna avsluta taket och där två tak linjer korsar varandra. Ta med hårdvara trasa och fyllmedel som används i krypgrunden. Detta är viktigt eftersom trädlevande råttor har inga problem att hoppa på till huset, flyttar in och hitta sin väg till din generösa leveranser av mat, vatten, värme och husrum.
 4. 4
  Kontrollera vinden för att se om du har någon aktivitet där uppe. Lägg några fällor upp, kolla efter öppningar att fylla, och kom ihåg att återställa dina fällor ofta tills du har någon aktivitet.
 5. 5
  Trimma tillbaka några träd med grenar nära taket att bromsa tak hoppning.
 6. 6
  Om du bara hade en mindre angrepp, ställa några fällor. Detta borde göra det. Lägg ner massor, först utan att ställa dem. Detta kallas prebaiting, och de får idén att betet på den lilla trä plattform är säker. Jordnötssmör gör ett bra bete. Efter prebaiting, ställa fällorna. Se till att kolla upp dem.
 7. 7
  Om du har en dålig angrepp och de är i väggarna, lämnar några uttagspunkter så att de kan komma ut och inte dör inne i huset. När de är alla borta, täta hålen.
 8. 8
  Rengör garaget, och ryggen sovrummet. Råttor tycker ditt skräp är en härlig, ostörd plats att leva. Garageportar är svårt att utesluta grund av små öppningar runt utsidan av dörren, och det faktum att du måste öppna dörren. Ring goodwill, Got St Vincents eller 1800 Junk att rensa ut saker.
 9. 9
  När du är klar och du tror att du har fixat din gnagare problem, byt ut den misslyckade isolering och ångspärr i krypgrunden. Se upp för frysa rören om du drar isolering på vintern.
 10. 10
  PROBLEM med garageportar. Garageport väder tätning används för att täta gapet mellan omkretsen av en garageport och dörrkarmen. Det material som används är gjort av ett flexibelt gummi, som är utsatt för tugga av möss och andra gnagare. Gnagare tuggar genom de nedre hörnen att få tillgång till det nya hem. Åtgärd: Installera metall på nedre hörnen. "GARAGEDÖRR RODENT GUARD" är en 6-tums bit metall i form av ett "V" särskilt utformade för att fästas vid garageporten vädertätningen där förseglingen möter marken. Garaget / home kommer då vara bättre skyddade mot odrägliga gnagare smyga inuti.

Tips

 • Håll alla fågelmat och sällskapsdjur i förseglade, metallbehållare. Om du har en dålig angrepp, kanske du vill sluta hålla fågelmat, matare fågel och sällskapsdjur rätter runt (bara mata hunden resterna!). Håll din egen mat i slutna behållare, alltför (som Tupperware Modular Mates).
 • Kontrollera för hålen efter du har några reparationer som gjorts på kuvertet av ditt hus, och kolla upp det på våren och hösten när gnagare går utanför och tillbaka inuti.

Varningar

 • Täta Undersidan hörn väder sigill garageporten så Gnagare är oförmögna att "tugga". En 6-tums bit av metall i form av ett "V" fäst vid vädertätning kommer att lösa denna sårbara svag punkt. THE GARAGEDÖRR RODENT GUARD.
 • Riktigt allvarliga angrepp kräver professionell hjälp. Använd inte skadedjursbekämpare för snickare arbete om du kan hjälpa det, eftersom de tar ut en hel del. Om du inte är händig, anlita en elektriker som inte tänka arbete krypgrund att göra undantag för dig. Det finns också tjänster för att rengöra krypgrund och dra bort den misslyckade skräp, och tjänster att isolera om det är faktiskt ganska rimligt. Fråga någon entreprenör vänner du har för referenser för en god isolering tjänsten.

Saker du behöver

 • Plocka upp 3 meter av 1/4 "mesh hårdvara trasa. Du kan behöva mer.
 • Du behöver en tråd sekatören för att klippa nätet i bitar att passa öppningar.
 • Häftpistol med klammer. Inget märkvärdigt.
 • En påse med stålull.
 • Spray Foam i burkar, men det kommer inte att hålla ut en bestämd råtta.
 • Täta för mycket små öppningar. Övermålningsbar är bäst för synliga ställen.
 • Byte isolering och ångspärr.
 • En vän att komma över för att hjälpa dig bli av med grejer. Tant Millie kommer aldrig att veta att du inte har det längre (vad "det" är).