Wki

Hur att möblera ett rum för 350 dollar eller mindre

Du har äntligen ditt eget vardagsrum, nu allt du behöver är något att sätta i det.

Steg

Hur att möblera ett rum för 350 dollar eller mindre. Om du inte äger en pickup, hitta en vän eller familjemedlem som gör.
Hur att möblera ett rum för 350 dollar eller mindre. Om du inte äger en pickup, hitta en vän eller familjemedlem som gör.
 1. 1
  Om du inte äger en pickup, hitta en vän eller familjemedlem som gör. Erbjuda vän en pizza och ett 6-pack (ca 15€) eller någon annan tjänst i gengäld.
 2. 2
  Vet det utrymme du arbetar med. Gör 2 listor: 1) grejer som du vill ha för ditt vardagsrum, 2) saker som du faktiskt behöver.
 3. 3
  Be dina vänner, hela din familj och alla sina vänner om de vet någon att bli av med möbler. Du kommer att bli chockad hur många människor rör sig, eller köpa nya soffor vid varje given tidpunkt.
 4. 4
  Nästa stopp, loppisar och butiker sparsamhet. De kanske har fula soffor men så länge de inte luktar du kan arbeta med det.
 5. 5
  Titta på webbplatser som www. Craigslist.org gratis och billiga möbler. Många människor med post en trottoarkant ALERT innan de sätter en stol eller bord i soporna.
 6. 6
  Prata med dina mer konstnärliga vänner om att ge dig deras arbete. Foton, målningar och andra unika objekt kommer att piffa upp platsen snabbt.
 7. 7
  När den stora grejer är ur vägen, kan mindre saker som tidningen innehavare, sidobord, och allt ska plockas upp billigt från butiker som IKEA.

Tips

 • Trash plockning kan vara ett roligt och enkelt sätt att plocka upp gratis möbler, men kolla upp det noga innan du tar den.
 • Tänk utanför boxen när det kommer till möbler. Bricks och 2x4s kan sättas samman till en bokhylla. Mjölk lådor kan spray målade för att matcha och användas som bord eller hyllor.
 • Var inte rädd för att pruta med personer som säljer begagnade möbler. Om de bara vill ha det borta och annonsen har varit uppe ett tag eller det är slutet på loppmarknad, kan de acceptera ett lägre pris. Det kan inte skada att fråga.
 • Ugly begagnade möbler kan lätt täckas med fint tyg. Om du är händig med en häftpistol du kan reupholster soffor och stolar. Annars bara drapera tyget över möblerna, eller stoppa den runt kuddarna. Även en attraktiv överkast eller ark kan dölja fula tyget.
 • Du behöver inte lämna ett utrymme på en gång. Ta in grunderna, kanske några stolar och bord, och fyll i resten när du går.
 • En robust krukväxt eller två kan göra underverk för ett rum. Välj något litet och billigt, och odla den större själv.

Varningar

 • Inte plocka upp trasiga möbler. Säger du ska fixa det är en hel del mer krångel än bara letar vidare efter något bättre.