Wki

Hur man gör en falsk eldstad

Oavsett om du skulle vilja lägga till att mysig känsla till ditt hem eller helt enkelt göra ett projekt med barnen, göra en falsk eldstad är förmodligen enklare än du tror. Läs vidare för instruktioner om hur man gör flera olika typer av falska eldstad.

Steg

Hur man gör en falsk eldstad. Hitta en gammal byrå.
Hur man gör en falsk eldstad. Hitta en gammal byrå.

Från en gammal byrå

 1. 1
  Hitta en gammal byrå. Den byrå bör vara ungefär den storlek som du vill att din faux eldstad för att vara. Glöm inte att titta fastighetsnära - och oroa dig inte om färgen.
 2. 2
  Dra ut alla lådor och inredning hårdvara. Detta inkluderar skruvar och löpare för lådorna. Din byrå bör nu vara ett öppet skal.
 3. 3
  Ta isär lådorna. Var noga med att spara tre trevligaste låda ansikten och ta bort sina handtag, vid behov, fylla ut eventuella skruvhål med trä spackel, gips, lim, etc. och låt torka.
 4. 4
  Bifoga en låda ansikte horisontellt över toppen av den öppna framsidan av din byrå. Med andra ord bör ytan av lådan vara i samma läge som den översta lådan gång var. Fäst den genom att spika det på med små, oansenliga efterbehandling naglar eller, företrädesvis, genom att skruva fast den på från insidan av byrå och skruva utåt genom baksidan av lådan ansikte.
 5. 5
  Mät höjden av den återstående öppningen i framsidan av byrå. Var noga med att mäta från botten av den nyligen applicerade lådan nedåt till botten av öppningen (men inte till golvet).
 6. 6
  Mät längden av lådan ansikten. Eftersom du kommer att fortsätta att "styrelsen upp" den breda öppningen av byrå genom att fästa en låda ansikte (orienterad vertikalt) på vardera sidan av öppningen, kommer du sannolikt behöva justera storleken på antingen lådans sidor eller av byrån själv.
  • Om öppningen du mätte i steg 5 är högre än lådans ansikten är lång, måste du skära ned på byrå off.
  • Om öppningen du mätte i steg 5 är kortare än lådans ansikten är lång, måste du klippa den ena änden av varje låda face off.
 7. 7
  Sätt på den andra två lådor är vänd vertikalt på vardera sidan om öppningen. En låda ansikte något ska överlappa den högra sidan av öppningen, bör en låda ansikte överlappa något till vänster om öppningen, och toppar av både låda ytorna ska vara mot botten av den redan anslutna låda ansikte. Om du skär ändarna av din låda ansikten, se till att orientera skurna ändarna nedåt för ett rent utseende.
  • Fäst dem till vänster och höger sidorna av byrå genom att spika dem med små, oansenliga efterbehandling naglar eller, företrädesvis, genom att skruva dem från insidan av byrå och skruva utåt genom baksidan av lådan ansikte.
  • För att fästa sido lådor till översta lådan, behöver du små bitar av skrot trä. Passa varje bit över gapet mellan lådorna (inuti byrå) och skruva till båda lådorna ansikten.
 8. 8
  Måla din faux eldstad. Måla utsidan med en glansig, off-white färg för en modern look. Var noga med att måla insidan svart att dölja träet.
 9. 9
  Gör en bas för din eldstad (tillval). Om du skär ner på din byrå off för att rymma lådans ansikten, kommer din byrå ser oavslutade när den placeras på golvet. För att skapa en bas, helt enkelt hitta en lämplig storlek soffbord, avbröt benen, måla den för att matcha, och placera det under spisen.

Med växt pelare

 1. 1
  Få två dekorativa pelare, lika höga och fyra trä torg. Höjden av pelarna bör vara ungefär den höjd som du vill att din eldstad vara. Eftersom trä rutor kommer att placeras vid ändarna av pelarna, bör de vara något bredare än dem.
 2. 2
  Få en "spiselkransen." Detta kan vara en enkel träbit skära ner till lämplig storlek, en hylla bärgades från en annan möbel, etc. Se bara till spiselkransen är något bredare än bredden på din trä torg.
 3. 3
  Måla dina komponenter för att matcha. Du kanske vill måla träet för att matcha de pelare (som är oftast vita) eller måla allt en annan färg.
 4. 4
  Fäst trä rutor till både toppen och botten av pelarna. Du kan behöva använda skruv, spik, lim, eller någon kombination därav. (Oroa dig inte om att hålla toppar och botten av trä rutor ser trevligt, och dessa kommer att döljas.) Dina pelare bör nu ha ett snyggare utseende.
 5. 5
  Fäst spiselkransen över topparna av dina pelare. Återigen, kan du skruva, limma eller spika dessa, men var noga med att hålla dina bilagor obemärkt. Till exempel, om de rutor i toppen av pelarna har tillräckligt hörnområde sticker ut, kanske du spika några välplacerade efterbehandling naglar från dessa överhängande hörn uppåt in din mantel.
 6. 6
  Gör en bas för din eldstad. Antingen använda en träbit lika i storlek och form till din spiselkransen och måla den eller hitta en lämplig storlek soffbord, avbröt benen, måla den för att matcha, och placera det under spisen.

Från kartong

 1. 1
  Klipp ut två 3 1 \ 2-fot med 2-meters bitar av kartong. När du är klar, orientera dem så att de är längre än de är breda.
 2. 2
  Vik på längden var 6 inches. Eftersom din kartong är 2 meter bred, bör du kunna göra fyra lika veck. När du är klar har du en fyrkantig "kolumnen." Upprepa med den andra bit kartong.
 3. 3
  Måla "tegelstenar" på. Detta kan göras med en stencil eller du kan måla den grå fogarna och lägg i rött tegel senare. Detta ser grov, men riktiga tegelstenar ser inte perfekt ändå.
 4. 4
  Klipp två långa bitar från din återstående kartong. Dessa kommer att bli din bas och mantel, så storlek dem därefter.
 5. 5
  Måla falska manteln och basen önskade färger. Du kanske vill använda lite frigolit för att ge manteln och basen viss tjocklek, om så är fallet, måla dem i samma färg.
 6. 6
  Fäst kolonnerna till basen och mantel med lim eller tejp. Aileens Craft Glue är ett bra lim för detta ändamål. Se till att tejpen och limmet är bara på baksidan av verket och inte visar framifrån.
 7. 7
  Skär en femte kartongbit tjäna som baksidan av spisen. Måla svart / grå tegelstenar på detta så att det ser som om det har förkolnat / rökt. En svamp är ett bra verktyg för grungy look.
 8. 8
  Lägg till "eld" på din spis. Placera en elektrisk ljuskälla (som en elektrisk ljus eller förlängningssladd med en nattlampa port) inuti håligheten i den öppna spisen. Du kan också placera små stockar över de elektriska ljusen så att bara deras flammor kan ses. Eventuella loggar erhållna från skogen ser bra ut, och fungerar bra att lägga till en realistisk känsla. (Store köpte bildade kakelugnarna inte föreslås som de ser falska och tenderar att göras för att vara mer brandfarligt.) Självklart kan du alltid måla lågorna i också.

Tips

 • Om du är limning din mantel till dina pelare, vänd din spiselkransen över, applicera lim på undersidan, och sedan tillämpa pelarna upp och ner för att få dem att hålla sig fastare.

Varningar

 • Lämna inte ljus obevakat! Vissa lampor blir varma och kan fatta eld.

Saker du behöver

 • En ljuskälla (ex. ljus, ett elektriskt ljus)

Dresser Metod

 • Gammal byrå
 • Skruvmejsel och / eller hammare
 • Skruvar och / eller efterbehandling naglar
 • Såg
 • Trä spackel, gips, eller lim
 • Måla
 • Gamla soffbord (tillval)

Pelare Metod

 • Två växt pelare
 • Fyra trä kvadrater
 • En trä spiselkransen
 • Nail, skruvar och / eller lim
 • Gamla soffbord (tillval)

Kartong Metod

 • Flera stora ark kraftig kartong (förmodligen minst 4 m med 2 meter i storlek, beroende på din design), om du inte lätt har kraftig kartong, kontakta din lokala affär och ta reda på när de har några tillgängliga.
 • En limpistol, pinnar lim och / eller tejp
 • Färg, beroende på vilken look du går för, kan du behöva tegelröd, vit, brun (för spiselkransen), grå (för förkolning), etc.
 • Penslar
 • En "tegelsten stencil" (tillval), detta är helt enkelt en liten kartong cut-out (3 1/2 av 2 inches) för att hjälpa till att måla på "tegelstenar"
 • Loggar

Källor