Wki

Hur att leva med mindre


Vill du vara grön? Har du någonsin undrat hur man ska leva med mindre? Dessa tillräckliga och mångsidiga ägodelar kan hjälpa dig att ompröva dina inköp.

Steg

Hur att leva med mindre. Välj att använda en bärbar dator för media.
Hur att leva med mindre. Välj att använda en bärbar dator för media.
 1. 1
  Välj att använda en bärbar dator för media. Justera till att vara papperslös.
 2. 2
  Välj minimala möbler. Montera en 3 "x 7" hylla att använda som en fönsterplats under dagen och som en säng på natten. Välj en roll-up kudde, sovsäck och kudde för sängkläder. Lagra dina laptop, kläder, sängkläder, kökshanddukar och objekt under hyllan. Skär ett slitsat handtag i sidan av en kartong för att enkelt dra ut-lagring. Täck lagringsområdet med en ridå av återvunnet material, om så önskas.
 3. 3
  Välj ett golv kudde att sitta på medan du äter på hyllan eller när du använder hyllan som ett skrivbord. Återvinn din favorit tyger när monteringen. Förvara din sängkläder på golvet kudden under dagen.
 4. 4
  Välj minimal kläder. Välj sju mångsidiga outfits, en huva päls och handskar. Använd en som en plånbok. Välj tre typer av skodon att inkludera stövlar, skor och sneakers. Häng din jacka nära dörren på en enkel krok.
 5. 5
  Välj minimal kosmetisk vård till att omfatta en spegel, kam och tandborste.
 6. 6
  Välj minimalt linne att omfatta tre bad, hand, ansikte och hushållspapper. Häng på enkla krokar.
 7. 7
  Välj minimala kök objekt. Använd en portabel spis, en stor, en djup stekpanna med ånga eller stek, medelstora och stora krukor som skålar, ett durkslag och en spatel att röra och servera. Använd en skål för måltider, en mugg som en skänk eller att mäta, en gaffel som en visp och en sked för att mäta. Torra rätter på en handduk. Använd en handduk som en grytlapp. Återanvända en burk för förvaring av livsmedel eller som en vas för att hålla redskap eller.
 8. 8
  Skapa räknaren utrymme genom att placera en stor skärbräda över toppen av ett under disk kylskåp.
 9. 9
  Välj en under-disk tvättmaskin / torktumlare-in-one och en kläder torkning rack. Alternativt, välj en manuell "tryck-spis" tvättmaskin som du arbetar med en vev. Använd en handduk över disk till att eliminera behovet av en strykbräda. Använd en hängare genom att stryka din outfit natten innan.

Tips

 • Ta väl hand om de saker som du måste undvika framtida inköp.
 • Vid bestämmande av det höjden på hyllan, anser tjockleken på en kudde och utrymme för knäna.
 • Tillgodose dessa grundläggande idéer för en lagring av en bärbar dator, sängkläder, kläder och leksaker under hyllan.
 • Dessa idéer sparar pengar och eliminera behovet att ha ett sovrum set, vardagsrum set, matsal set, kontorsmöbler, flera köksmaskiner, köksskåp och garderober.
 • Dessa idéer eliminera behovet att ha en omfattande garderob, smycken eller kosmetika.
 • Detta gör att du kan leva bekvämt i ett rum.
 • Placera förvaringslådor ungefär en fot från kanten av hyllan för att möjliggöra knäna för att passa under hyllan medan du sitter på en kudde.
 • Om du önskar fönster gardiner, anser den enkla skönheten i en kappa och mångsidigheten av persienner.
 • Som tillval i köket, skapa disk utrymme genom att placera en stor skärbräda ovanpå en tvättmaskin / torktumlare-in-one och placera en liten under diskbänken.

Varningar

 • Se till styrkan och stabiliteten i hyllan i förhållande till din vikt.