Wki

Hur att leva ett mer miljövänlig livsstil

Här är några låg budget, enkla tips (utöver det vanliga) om hur man kan minska din klimatpåverkan. Dessutom ingår hur dessa steg kommer att hjälpa dig, miljön, och de av oss som måste leva i den.

Steg

Hur att leva ett mer miljövänlig livsstil. Överväg att minska din köttkonsumtion.
Hur att leva ett mer miljövänlig livsstil. Överväg att minska din köttkonsumtion.
 1. 1
  Överväg att minska din köttkonsumtion. Mer mark måste tas i jordbruksproduktionen för att producera kött än att producera vegetabiliska produkter. Det innebär mindre "natur" för oss att spela in och djurliv att leva i och mer http://www.mbayaq.org/cr/cr_seafoodwatch/download.asp
 2. 2
  (Kvinnor) Använd en menskopp eller kuddar trasa. Detta kommer verkligen minska mängden avfall som du sätter in i deponier varje månad. Menstrual koppar är lätta att använda och mycket portabel. Trasamus tar lite mer ansträngning, men mindre än du kanske tror. Och medan återanvändbara produkter är lite dyrt i början, i det långa loppet sparar du pengar. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Menstrual_cup ) ( http://en.wikipedia.org/wiki/Cloth_menstrual_pads )
 3. 3
  Gör inga anteckningar i anteckningsböcker. Använd en tre pärm och ta anteckningar på baksidan av papper som måste återvinnas. Återvinn efter att den har skriva på båda sidor. Detta kommer att spara energi som går till återvinning och långsam global uppvärmning.
 4. 4
  Köp några kassar och använda dem i affären. Förvara dem i bilen så att du inte glömmer att ta med dem. Alternativt använder plast livsmedelsbutiker påsar som soppåsar för små burkar. Vissa butiker tar knippen av plastpåsar för återvinning.
 5. 5
  Köpa mat från pallboxar hos din lokala hälsokostaffär eller i vissa livsmedelsbutiker. De flesta livsmedel i dessa butiker är dyrare men de pallboxar och bulk kryddor är ofta billigare än motsvarigheter livsmedelsbutik och använda mindre förpackningar.
 6. 6
  Var särskilt om fisken du äter. Många fiskar är över skördas eller deras fångst har negativa effekter på havens ekosystem. Du kan ladda ner en regional fiskguide från Monterrey Bay Aquarium på papperskorgar. De är ett bra ställe att börja utforska kött-fria alternativ såsom texturerat vegetabiliskt protein.
 7. 7
  Återanvända saker när de bryter. Återanvändning saker istället för att kasta bort dem resulterar i mindre sopor i deponier och mindre resursförbrukning.
 8. 8
  Starta en komposthög eller bin. Slänga i frukt och grönsaker skrotar istället för att kasta dessa poster i dina sopor. Detta kommer att skära ner på mängden av dina sopor, tillsammans med att ge dig så småningom med något organiskt material till din trädgård eller planteringar landskap.
 9. 9
  När en glödlampa brinner ut, ersätta det med ett kompakt lysrör, om storleken tillåter. Dessa sista betydligt längre och använder mycket mindre el än vanliga glödlampor. Du kan använda 120W ersättare på Costco. De använder endast 23W och arbeta fantastiskt! Och de sista fem gånger längre än en vanlig 2000 reflektor! De är mycket ljusa. Du kanske bara vill använda ett par i rummet, eftersom de kan göra en skillnad!:)
 10. 10
  Skär upp gamla / färgas / holey skjortor (eller något absorberande material) för att använda som trasor. Använd dem i stället för vävnader, Put pappersservetter, pappershanddukar, etc. dem över skålar soppa i mikron för att undvika stänk, använd dem för att städa upp spill, etc. Håll en liten hink på en central plats för att slänga dem på en gång används, och tvätta dem när du har en last.

Tips

 • Vissa livsmedelsbutiker ger dig 5€ 0,05 kredit på ditt kvitto för varje tygpåse att du tar hemifrån att bära dina matvaror.