Wki

Hur att gå grönt

Grönt är den dominerande färgen i naturen, och idag är det ofta förknippas med miljövänliga val och livsstilar. Om du vill gå grönt, här finns flera idéer / förslag för att komma igång med din "Go Green Project".

Steg

Hur att gå grönt. Besök din statens miljö-hemsida - webbplatser som environmentminnesota.
Hur att gå grönt. Besök din statens miljö-hemsida - webbplatser som environmentminnesota.
 1. 1
  Besök din statens miljö-hemsida - webbplatser som environmentminnesota org eller texasenvironment.org (varje stat har en webbplats) har en "Take Action" header, som ger tips om att hjälpa den lokala miljön och även petitioner att underteckna..
 2. 2
  Gör din nästa händelse en grön. Bara för att du vill gå grönt betyder inte att du behöver skära ner på de goda tiderna. Gröna händelser möjliggör ändå att du ska fira och vara frisk och miljövänlig på samma gång. Du kan även ha en grön bröllop!
 3. 3
  Vidta åtgärder för att minska den globala uppvärmningen. Det finns många, många saker du kan göra för att minimera utsläpp av växthusgaser i atmosfären. I grund och botten, ju mindre vi är beroende av fossila bränslen, desto bättre!
 4. 4
  Odla din egen mat. Om du har tillgång till en del mark, kanske du kan öva hållbart jordbruk. Om allt du har är en balkong, kan du odla fortfarande saker som bönor och ärter, tomater och örter i krukor. Och om allt du har är ett fönster, blir en gerilla trädgårdsmästare: hitta en lapp av smuts någonstans i ditt närområde och växter grejer där. Vad du inte kan växa, stödja din lokala lantbrukare och köpa det på en bondemarknad.
 5. 5
  Få omkring grönt. Fundera på om du kan leva utan bil. Till en början kanske du tycker att det är omöjligt, men det finns så många andra sätt att komma runt dessa dagar. Om du inte kan del med din bil, överväga att köpa en hybrid, med biodiesel, och. Ersätt så mycket av din bil användning som möjligt med följande:
 6. 6
  Titta på din vatten. Leta efter sätt att spara vatten runt huset, och uppmuntra andra att göra detsamma. Du kan också spara vatten utanför huset med en sovande gräsmatta eller genom xeriscaping. Förutom att använda mindre vatten, ta steg mot att hålla vattnet vi redan har fin och ren: Hur att minska vattenförorening. Om det finns några läckor i kran, fixa dem omedelbart.
 7. 7
  Minska, återanvända och återvinna! I ett konsumtionssamhälle, kan det vara svårt gå för ännu en dag utan att köpa något. När du köper saker, försöka se till att det är saker som kommer att pågå en lång tid och kan tjäna flera syften, undvika att köpa engångsartiklar när det är möjligt. Överväg också att "grönska" av företaget som gjorde det! Innan kasta bort något, försöka hitta kreativa sätt att återanvända den. Du skulle bli förvånad över vad du kan göra med gamla Altoids burkar,, plastpåsar, plastflaskor, och, ja, allt.
 8. 8
  Grön din garderob. Du kan säkert vara grönt utan att bära grönt. Den första regeln är att aldrig kasta kläder borta, alltid donera den till en välgörenhetsorganisation så att den kan återanvändas av någon annan. Men innan du ens en del med ett plagg, försök att tänka på hur du kan förnya den och ge den lite extra körsträcka. Det finns mer än 20 olika sätt du kan ge en t-shirt en makeover. Ett par byxor kan lätt bli en väska. Så kan en behå, för den delen. Även en resa till skräddaren kan vända ett dåligt utrustade plagg i en smickrande outfit. När du går och handlar, favör.
 9. 9
  Njut av naturen. Med naturen är mer resurs-vänlig än att gå på bio eller restaurang eller köpcentrum. Istället för att resa med en RV, varför inte gå kanot camping? Istället för att få McDonalds eller Wendys, varför inte hitta naturens munchies? Istället för att bo på ett hotell, varför inte tälta eller en hängmatta?
 10. 10
  Green ditt hem. Tänk så att du har mindre utrymme att värma eller kyla och mindre utrymme att fylla upp med grejer du egentligen inte behöver. Om du vill vara extra grönt, Börja leva i ett litet hus, lägret som en livsstil, eller bo i din bil!
 11. 11
  Minns den 3 r's-minska, återanvända och återvinna!
  • Minska mängden avfall du använder! Ta med egen kasse, använd en återanvändbar vattenflaska, och investera i en bra stiftpenna!
  • Återanvända avfall! Kan som kan göra en bra pennhållare? Eller kanske att väskan kan användas för Bowser "julklappar"?
  • Återanvänd! Om du har turen att ha ett program för återvinning i ditt område, återvinn! Det kommer att vänja igen!

Tips

 • Delta i projekt lokalt - gräsrotsrörelser är starkare. + * Är ganska grön, men inte för svag i hjärtat!
 • När du går och handlar, gör furoshiki (wrap och bära saker med fyrkantig duk).
 • är ganska grön, men inte för svag i hjärtat! Försök att främja grön medvetenhet genom saker som bildekaler och flygblad. + * När du går och handlar, gör furoshiki (wrap och bära saker med fyrkantig duk).
 • sätta en tegelsten i TANK av din toalett för att minska det vatten som används per spolning
 • Använd återanvändbara vattenflaskor
 • äta lokala frukter och grönsaker
 • Börja med små projekt och flytta upp till stora. + * Du kan hjälpa miljön och spara pengar genom att göra din egen kosmetika också.
 • Prova dessa enkla (och mer avancerad) sätt att gå grönt:
 • gör två bilresor mindre en vecka (det finns undantag)
 • Du kan hjälpa miljön och spara pengar genom att göra din egen kosmetika också.
 • ha en växt eller två i ditt hus, inte bara det hjälper miljön, men det är hälsosamt också.
 • återvinna
 • Samåkning är grönt och en stor. Ett socialt sätt att starta morgonen.