Wki

Hur ta hand om havet apor

Det är en bra aktivitet för människor i alla ages.They är så tyst och liten.

Sea apor är stor första gången husdjur för barn, och de är roligt och lärorikt. De växer till ungefär en halv tum i storlek, men ändå bara behöver ges en gång en week.In andra ord, de är fantastisk! I själva verket har de blivit vetenskapligt bevisat att minska stressen i de flesta människor! Vill du se om de fungerar? Sen gå och köpa ett kit och följ instruktionerna i manualen eller ges här.

Steg

Hur ta hand om havet apor. Fyll tanken med 10 uns av buteljerat eller destillerat vatten.
Hur ta hand om havet apor. Fyll tanken med 10 uns av buteljerat eller destillerat vatten.
 1. 1
  Fyll tanken med 10 uns av buteljerat eller destillerat vatten. Inget kranvatten, eftersom det innehåller saker giftiga att de små killarna.
 2. 2
  Häll i vattenrenaren (paketet med 1 om det) som medföljer apparaten. Lämna dem i ett svalt och torrt under 24 timmar.
 3. 3
  Sätt de levande ägg Sea Monkey i tanken, rör sedan väldigt försiktigt med den medföljande matstaven. Den kläckning tiden för Sea-Monkeys varierar beroende på plats, livsmiljö och åtgärder av ägaren. Titta på diagrammet för kläckning gånger beroende på temperaturen.
 4. 4
  Var 24 timme, luftas (med miljon-bubblan luftpump eller aqua-koppel om du inte har bubblaren nämnts tidigare) tankens vatten. Eller om du inte har en luftpump behöver bara en behållare stor nog för att hålla allt vatten och häll vattnet havet apan och tillbaka 4-5 gånger. För olika (och bättre) livsmedel och andra Sea-Monkey tillbehör du kan köpa dem online. Bara inte köper dessa kristaller som "havet aporna leka med", de blir instängda under då och kvävas!
 5. 5
  Efter fem dagar från att lägga paket # 1, mata din hav apor tillväxt mat med den lilla änden av livsmedlet doseringssked. Du kan mata dem igen i en vecka, och sedan i en annan vecka. Därefter kan du mata dem varannan dag!

Tips

 • Inte galen om du ser alger växer. Detta är bra! Alger sätter mer syre i ditt vatten och ger också ett bra mellanmål för dina apor. Du kan torka bort alger med fingret eller en tops.
 • För kärleken till allt som rör Sea-Monkeys, ANVÄND INTE kranvatten! Några av de saker i kranvatten är så giftiga att Sea-Monkeys som kolmonoxid till oss.
 • Aldrig få Sea-apa diamanter när din sea-apor är bara barn eftersom din Sea-Monkeys kan fastna under diamant och de kommer att kvävas!
 • Om vattnet i tanken avdunstar ca 5 centimeter, sedan lägga lite buteljerat vatten i en kastrull, vänta 24 timmar, häll det i tanken.
 • Med Sea-Monkeys, är det alltid plats, plats, plats. Se till att de får indirekt solljus (så mycket så alger växer, men att din Sea-Monkeys inte få kokta). Om du inte kan erbjuda detta, använd en växt ljus. Försök också att tillhandahålla en "back up" ljus i händelse av strömavbrott.
 • Sea apor gör bäst om du håller dem i ljuset, men inte direkt solljus. Kom ihåg, vi försöker att inte servera kokt räka!
 • Om de inte kläcks inom 24 timmar, är vattnet förmodligen för kallt.
 • Använd aldrig tvål eller blekmedel vid rengöring av tanken. Endast vatten.
 • Följ dina Sea vägbeskrivning Monkey kit. Detta kommer att hjälpa.
 • Om du har några frågor, titta igenom FAQ om Sea-Monkey webbplats och om din fråga inte har besvarats, e-posta din fråga till Sea-Monkey webbplats, kommer de att göra sitt bästa för att hjälpa.

Varningar

 • Inte mycket foder dem.
 • De är mycket små och du kanske behöver ett förstoringsglas för att se dem tills de blir större.

Saker du behöver

 • Sea Monkey kit/10 ounce burk
 • Buteljerat eller destillerat vatten