Wki

Hur ta hand om en dvärgpinscher

Här är hur man tar hand om en dvärgpinscher, en unik och underbar hundras.

Steg

Hur ta hand om en dvärgpinscher. Inse att dessa hundar behöver leksaker.
Hur ta hand om en dvärgpinscher. Inse att dessa hundar behöver leksaker.
 1. 1
  Inse att dessa hundar behöver leksaker. Se till att din hund har en annan husdjur om den inte har några leksaker. Mini Pins älskar att tugga, så ge dem något att tugga på. Nötköttet revbenen är ett bra val. De är anständiga näring och hålla tänderna rena. De är mycket nyfikna hundar, och liknande interaktiva leksaker. De gillar speciellt leksaker som gnisslar eller prata.
 2. 2
  Ge en trevlig varm filt för dessa hundar som får kalla lätt. Du kanske också vill investera i vissa hund kläder-lite tröjor och jackor hjälp under kalla dagar eller promenader utanför.
 3. 3
  Planera att vara runt. Dessa hundar behöver sällskap - de inte gör bra när de lämnas ensamma under långa perioder.
 4. 4
  Se till att du svarar på min-sprintar läten och ansträngningar för att engagera dig - de blir lätt uttråkade och sedan få stygg. De älskar att gå och jaga en leksak. Många min stift älskar gnissla leksaker. Några gånger de hoppa på små barn vara så försiktig runt småbarn. När vårdar en Min Pin att du socialisera dem vid ung ålder, annars är det svårt att träna dem när de är äldre.

Tips

 • Min Pins är ibland kända för att inte vara det vänligaste av hundarna hela tiden-men detta kan vara ett beteende lätt undvikas om du ser till att spenderar mycket tid umgås dem med människor och andra hundar när de är valpar. Se till att de möter alla typer av människor, barn, äldre och människor i alla färger. Hundar är ofta rädda för vad de inte förstår, och det är när de slå bakut.
 • Minpins har en känsla av delaktighet och kan hamstra leksaker eller tugga godsaker. Om du har mer än en hund (varje ras), bör du arbeta försiktigt på detta, samt har gott för alla.
 • Utbildning din Mini Pin är bra för både dig och hunden. Dessa hundar har mycket starka pack föreningar och förväntar dig att berätta för dem vad de ska göra. De kommer ofta att vara aggressiv runt större hundar, ständigt testar gränser. De tenderar att tro att de är lika stora, om inte större, än det motsatta djuret. De kommer att finna sin väg ut ur något. Se till att du har saker att hålla din min stift ur trubbel. Investera i en bra kvalitet, lång, stark staket som inte kan klättrade eller hoppade över, grävde under, eller grävt igenom. Pinners har extrem jaktinstinkt, och om de ser en ekorre på andra sidan av ett elstängsel de kommer att ta stöten.
 • Mini Pins är mycket vild och har personlighet i spader! De älskar alltid att vara i centrum för uppmärksamhet och bli klappad väldigt ofta. De är humoristiska och kommer att hålla er ler och skrattar med sina ständiga upptåg. De har en dålig vana att äta så kommer du bara vill ge dem 1/2 kopp av god kvalitet mat dagligen för en 10 £ hund eller de kommer att få överviktiga lätt. Om du ger dem behandlar, snacks, och tuggar varje dag, kanske du vill ge lite mindre mat (kanske 1/4 kopp till frukost, 1/8 kopp för middag). De skäller på allt, även om en pinne bryter mitt i natten, så från ung ålder finns en viss utbildning. Deras päls är mycket kort och de flesta inte fäller dåligt, så du behöver inte tvätta dem ofta. Grooming eller trasa tvätt är att föredra framför bad, som torkar ut hundens hud. Om din Min Pin skjul dåligt, anser hans diet. Har din veterinär kolla för medicinska problem. Om han får ett friskintyg, överväga att lägga några essentiella fettsyror (Linatone är en bra källa, och säljs på de flesta djuraffärer) för att hjälpa till med problemet.
 • Mini Pins har massor av energi och verkar dra i kopplet när de går. Börja tidigt och lär dem gott uppförande på promenad. Dess en bra investering för att få dem en no-slip kopplet eller utbilda dem på en liten martingal krage, eftersom de är fantastiska fly konstnärer och kommer lätt glida normala kragar och selar. * Mini Pins gillar att skälla. Om detta beteende är oacceptabelt, måste du rätta till dem tidigt och ofta. De är extremt territoriella. * Alltid belöna din Min-Pin för gott uppförande. Börja med godsaker, men arbeta för att bara ge en rolig leksak eller beröm. Du måste hålla ett öga på sin vikt. De får fett mycket lätt och som leder till flera hälsoproblem. * De flesta kläder du köper för din mini pincher blir Liten, inte XS, eftersom de har sådana djupa kistor för sin storlek.

Varningar

 • Om din mini stift inte är fast, se till att du tittar på dem, särskilt när de är i brunst. Om de blir gravida genom en för stor hund kunde de lätt dör under graviditeten eller under förlossningen.
 • Mini Pins har också en tendens till luxating patella. Detta innebär att deras knä caps, inte deras höfter, pop ur uttagen på bakbenen. Var mycket försiktig med din hund, inte tvinga honom eller henne att hoppa från höga platser. Låt dem bestämma vad som är för högt eller för långt. Du kommer att veta när detta händer eftersom de kan tyckas vara igång eller spelar och då kommer plötsligt sluta och börja gynna benet. Benet kan dyka tillbaka in på egen hand i ett par sekunder. Du kan också försiktigt räta ut benet till pop knäet på plats igen. * Vissa mini stift får en mild form av astma, där de kommer att kikna emellanåt. Det finns inte mycket du kan göra åt detta, och är ganska ofarliga.
 • Om du planerar avel din Min Pin (s) och sedan se till att du är medveten om riskerna och lagarna i ditt tillstånd kring detta ämne (som de gör varierar i olika områden).
 • Mini Pins är mycket aktiva hundar - halva den tid de är mycket aktiva, och den andra halvan, de sover. Se till att de har mycket att göra, eller att de kommer att få förödande och olycklig.
 • Mini Pinschers har en tendens till demodectic skabb - eller små fläckar av naken hud med ingen päls - särskilt när de är valpar. Detta orsakas av en typ av parasit som alla hundar naturligtvis ha, men kan få ut av kontroll i vissa hundar utan någon uppenbar anledning. Mange är inte smittsam. Om det lämnas utan tillsyn, kommer dessa fläckar blir större och större. De vanligaste områdena för att detta ska ske är på baksidan höfter eller ansikte. Ta dem till veterinären. Om det upptäcks omedelbart, kan en mycket billig kräm klara upp inom en vecka.