Wki

Hur ska en bra hund ägare

Om du har en hund, eller har just fått en valp, vet du allt om villkorslös kärlek ditt husdjur ger. Du vill ge tillbaka till din trogna hund, men hur? Läs de här råden.

Steg

Hur ska en bra hund ägare. Ta din hund på två långa promenader varje dag.
Hur ska en bra hund ägare. Ta din hund på två långa promenader varje dag.
 1. 1
  Lär dig själv. Det är en bra tid för dig att obligation med din hund. Ta din hund till hundvårdaren då det inte är möjligt för dig att brudgummen ordentligt. Grooming bör ske på en daglig basis, och hundar bör ges bad minst två gånger varje månad.
 2. 2
  Ta din hund på två långa promenader varje dag. "Lång" betyder ungefär trettio minuter. Han behöver motion, och detta kommer att bli en god vana för er båda. Men om du har en liten ras eller en valp, kanske du vill börja med mindre och arbeta dig uppåt. Dessutom, om du har en stor gård spela roliga spel som hämtar och frisbee.
 3. 3
  Crate träna din hund. Detta innebär att han måste sova i sin låda från början. En låda är din hund hem (den) och hans säkerhet. Om du har en ung valp, vissa människor hävdar att det bidrar till att hålla en analog klocka insvept i en handduk bredvid din "Törnrosa" eftersom det låter som en mor hunds hjärtslag.
 4. 4
  Se till att du belöna och berömma din valp när han gör något rätt. Ge honom en behandling, eller säga "Duktig pojke! Bra jobb! " i en upphetsad röst.
 5. 5
  När din valp är ung, tar honom till utbildningar. Lär honom grundläggande kommandon såsom'', "stanna", "Down" och'' och hur man gå i koppel. Utbildningen kommer också att ge dig tips om hur du kan kontrollera honom och förbättra sitt beteende.
 6. 6
  Låt din pooch att veta hur man ska agera runt andra hundar genom att ge honom social interaktion. Om du inte har en annan hund introducera honom till hundar du vet (exempel: din bästa vän pooch).
 7. 7
  Var säker på att du. Dog tags är viktiga för din hund att ha och mikrochips är prisvärd så du kan få din hund tillbaka om han springer iväg. Du kan också sätta på hans etikett, hans namn och ditt telefonnummer eller den plats där du bor, så att människor kan veta var att lämna din hund!

Tips

 • Ha tålamod med valpar. Det tar tid för dem att lära sig.
 • Ge din hund rätt leksaker och ben när du inte kan uppmärksamma dem.
 • Gå inte överbord med dyra leksaker. Hundar älskar de billiga de också! En gammal washrag fuktad med vatten, bunden i en knut och frusen är en stor njutning för barnsjukdomar valpar.
 • Ge din hund (s) en hel del uppmärksamhet.

Varningar

 • Använd aldrig våld med dem!
 • Aldrig vara alltför stränga eller hårda för din hund. Tänk på att din dyrbara pooch har känslor och ge dem massor av kärlek.
 • Använd en tidning för att få din hunds uppmärksamhet i en farlig situation genom att banka luften nära din hund att framkalla ett ljud från papperet och distrahera din hund. Inte slå hunden med det eller handen, annars din hund inte kan lita på dig eller vara rädd för dina händer.