Wki

Hur man hjälper en människa att komma över en skilsmässa

Varje relation har sina upp-och nedgångar, men en hel del går in noggrant hantera bräcklighet vissa relationsproblem med en fräsch frånskild. Han kan vara mörkt när du accepterar honom i ditt liv, men som ordspråket säger, det finns ett ljus i slutet av varje tunnel och du kan bara vara rätt person att hålla facklan vidare.

Steg

Hur man hjälper en människa att komma över en skilsmässa. Ta reda på varför han fick.
Hur man hjälper en människa att komma över en skilsmässa. Ta reda på varför han fick.
 1. 1
  Ta reda på varför han fick. Med tanke på att äktenskapet innebär ett löfte som bör tas på allvar, är det mycket troligt att det fanns en stor fråga om inkompatibilitet eller någon form av skada eller känslomässiga skador för ett gift par att ha delat. Eftersom det kan finnas ett antal skäl till varför dessa två personer inte är tillsammans, se till att ta reda på vad som hände innan du placerar en gloria på din andra större huvud. Han kan ha varit ett fusk, en frånvarande make eller missbruk. Läs om det förflutna innan du startar en framtid. Detta kan innebära att hitta ut genom andra människor än sig själv, men med alla medel be honom att öppna upp direkt till dig.
 2. 2
  Vet som avslutade det. Detta är ett mycket viktigt steg. Fast han har inte längre gift, kan han inte ha varit den avgörande faktorn i arrangemanget. Det sista du vill göra är att vara i ett förhållande med en man som vill vara i ett förhållande med någon annan än dig själv. Bli inte hans rebound (det alternativ som han har fastnat med att komma över den person han verkligen vill).
 3. 3
  Fråga i vad mån han verkar påverkas eller påverkas av skilsmässan. Ta det på dig att veta hur länge de var tillsammans, hur många barn de har tillsammans, om de har ett företag som de började som ett par som de delar ändå, varje aspekt av hans liv som håller honom ansluten till henne. När många långsiktiga par split, tillbringar de en stor del av tiden som väger sina alternativ. Du vill inte att ange en relation i mitten av denna vägning process. Han kan välja att vara med henne för det antal år som de har lagt in i ett äktenskap. De kan ha sex barn som kan påverkas, och han vill undvika det, eller verksamheten kan misslyckas om de är stridande. Många saker är investerade i ett äktenskap, så det finns en hel del att tänka på när ett par bestämmer sig för att dela. Var noga med att inte vara i korsningen med dina känslor i det fria, kan du bli sårad.
 4. 4
  Var försiktig att aldrig komma till den punkt att skjuta honom att skära av hans ex, särskilt när det finns barn inblandade. Han måste ha kontakt för att köra partnerskapet ansvar han och hans ex fortfarande har för sina barn. Och det är inte för dig att göra beslutet om slutgiltighet som han gör och inte interagerar med. Om du har misstankar om något, nu är det dags att ta reda på eller att lämna, innan du är för seriöst i honom.
  • Undvik att insistera på att han gör det, det och det andra om hans ex. Han vet vad han behöver göra. Allt du behöver en plats att säga är hur någon av hans frågor med hans ex påverkan dig personligen, i så fall, uttrycka det helt i hur du påverkas och vad du är orolig för när det gäller dig själv. Att vara ärlig kommer att hjälpa honom att se ditt riktiga bekymmer, snarare än att anta att du försöker sätta en kil mellan honom och hans ex.
  • Lyssna på honom. Borsta inte undan hans elände om handläggningen av hans ex. Försök att erbjuda konstruktiva lyssnande utrymme där han kan studsa tankar utan att kritiseras av dig. Känn dig fri att ge råd om han frågar men inte bli sårad om han inte tar det. Det är den icke-dömande lyssnande som räknas mest.
 5. 5
  Gör inte honom åter leva fritt. Det sista du vill göra är att påminna honom om varför han är frånskild. Tjata, klaga, låta dig gå, fusk och lättja kan alla vara saker om en mans hustru som han ogillade. Du vill inte att han ska se alla de egenskaper som han inte tyckte om sin fru i dig. Detta skulle kunna göra honom aldrig vill gifta om sig. Tjat är söt vid första när den avslöjar en känsla av omsorg, men då blir det bara possessiva, diktatorisk och oattraktiv.
  • Kanske berätta för din partner att ni båda måste se bra ut för varandra, på det sättet ingen av er någonsin kommer att förlora intresset.
 6. 6
  Ge honom anledning att glömma. Håll honom på tårna. Säger inte att du måste förföra honom för att hålla honom intresserad, men män som överraskningar. De vill veta att du sätter fram ansträngning för att visa din kärlek. Om du inte är en "dress up" typ av kvinna, ta ut honom för att göra något kul. Om han är en upptagen man, då måste man lägga i lite mer tid när du med honom. Sätt telefonen borta, få en barnvakt så att du kan ha en dag-natt, eller en lugn kväll avkopplande. Random massage, bad, kort, gåvor, etc. Allt random ger krydda till ett förhållande och kommer att hålla honom sysselsatt. Hans tankar kommer allt kretsa kring dig.
 7. 7
  Vet vad positiva ni båda ta. Hans fru kan ha varit något som var för mycket för honom, från att vara alltför inblandad i allt att vara alltför tråkig. Hursomhelst, se till att ni två är en balans. Du bör komplettera varandra som jordnötssmör och gelé. Om han är tråkig, visa honom roligt, ta ut honom och introducera honom till fritidsintressen du gillar. Om han är för spännande och är ute alltför ofta, lugna honom. Få honom att hålla med dig ett par kvällar, ta honom till en film, och visa honom att du kan ha kul insidan såväl som utanför. Vara bra för varandra.
 8. 8
  Acceptera att det kommer att finnas hinder. Det finns saker att övervinna i varje relation. Yttre påverkan kan skapa problem. De huvudsakliga påverkan, om några, skulle vara familj och vänner. De kunde placera en kil mellan dig och din partner. Partners vill ofta att respektera deras familjs åsikter, så du bör också. När han ser hur respektfull du är, kommer han satte så småningom dem i deras ställe. Åldersskillnad kan också vara en faktor. För stor en åldersskillnad kan verkligen påverka en relation. Familjen kommer överens. Det viktiga är att ni två sitta ner och accepterar att övervinna alla hinder som kan kastas på ditt sätt. Det kommer att bli många. Hålla en positiv sinne för varandra och du kommer att segra.
 9. 9
  Be. Kanske du har några skelett i garderoben. Hans ex-fru kan ha fuskat på honom och nu har han förtroende frågor. Detta placerar nu i en position att vara rädd för att vara ärlig om dina tidigare relationer, och hur du var hjärtskärande fuskare gång. Det är väl bra att vara ärlig. Det bästa sättet att vinna förtroende är att berätta sanningen. Låta honom in på din gamla ohederliga sätt försäkrar honom att du är redo att göra en förändring och börja om färskt i relationen du är i. Bara vara ärlig, hundra procent.
 10. 10
  Var tillgiven. Visa mannen lite kärlek. Se honom i ögonen när du samtala. Det visar ärlighet och respekt. Håll handen offentligt för att låta världen veta att du är glad över att vara med honom. Kyssa honom inför vänner. Detta kommer att ge uppmuntran och stärka hans självförtroende i alla aspekter. Komplimang honom varje så ofta för att låta honom veta att du gillar allt om den person du är med. Återupprätta den man han var innan skilsmässan. Ge honom tillbaka glädje och lycka du känner att han förtjänar att ha. Älskar honom villkorslöst.

Tips

 • Undvik stora argument som involverar klagomål om hans tidigare äktenskap. Aldrig jämföra honom med någon i ditt förflutna och aldrig slänga ut när du vet varför hon lämnade honom.
 • Var snäll mot honom, har han varit med om mycket och hans känslor kan fortfarande vara känsligt.
 • Tjata inte. Din klaga kan lägga till allt som är på hans sinne.
 • Håll honom intresserad av dig, så han inte moping om hans misslyckat äktenskap.
 • Inte bo med honom bara för att du tycker synd om honom - många människor går igenom skilsmässor.
 • Ha tålamod med honom. En skilsmässa är en stor omställning.
 • Vara kompromissa med din tid, eftersom du inte kan få för mycket av det.

Varningar

 • Du kanske inte får så mycket tid med honom som du förväntar dig att få på grund av det förflutna som han fortfarande arbetar med (barn, företag, skilsmässa slutförande).
 • Han kunde ändra sig när som helst och bestämmer att han inte kan uppnå sann lycka utan hans ex.
 • Att handskas med slumpmässiga humörsvängningar som kan uppstå på grund av den stress han genomgår kan vara svårt.
 • Att anpassa sig till den livsstil han är van vid kan vara svårt.