Wki

Hur man gräva ut en källare i ett befintligt hus

Skulle inte det vara bra att hitta en stor stor garderob i ditt hus? På så sätt kan du lagra mer saker och inte behöva fatta beslut om att ge bort eller kasta ut. Om du har en partiell källare med lite utrymme, det är precis som att ha den garderoben. Du måste ha tillgång till en utanför dörren eller en trappa från entréplan. Bostäder som byggs in i bergen har ofta denna konfiguration. En del av källaren har ståplatser på ett jordgolv, och en del av det är sluttande, gå uppför kullen.

Dessutom hade vissa äldre hus ursprungligen stengrunden. Om / När dessa ersattes med block eller betong, de gamla stenmurarna sparkade in i huset.

Steg

Hur man gräva ut en källare i ett befintligt hus. Innan du börjar, prata med din lokala folks skadedjursbekämpning.
Hur man gräva ut en källare i ett befintligt hus. Innan du börjar, prata med din lokala folks skadedjursbekämpning.
 1. 1
  Innan du börjar, prata med din lokala folks skadedjursbekämpning. Om du bor i termit himlen [i allmänhet: söder om 40 grader nordlig latitud], kan de råda dig att behandla marken innan byggnaden.

Avlägsna problematiska smuts

 1. 1
  Ta reda på vad som kan tas bort. Generellt bör fot inte störas i ett område som är 45 grader från sin bas, såsom visas på ritningen. Se varningar.
 2. 2
  Om du har en utanför dörren, är detta helt enkelt en fråga om att bära smutsen utanför med en skottkärra. Men om ditt inlägg handlar om trappor, kanske du vill hyra några tonåringar att skopa ut det när du gräver.
 3. 3
  Ta bort smuts i det område som visas på ritningen mellan befintlig klass och de röda linjerna. Försök att hålla det nya golvet plant och jämnt. Det bör vara ungefär fyra inches under fästet på den befintliga utrymme sidan.

Golvet

 1. 1
  Placera 4x4 "tryckimpregnerat inlägg på marken längs rummets längd, ca 6 meter från varandra. Se ropa 1. De bör vara ungefär i nivå med botten av nitar på den främre väggen. Dessa inlägg bara" flyta "på marken och är de fundament för den nya våningen.
 2. 2
  Så snart de är stabila och på plats, täcka hela området med 4 mil eller 6 mil tjock polyeten skivmaterial.
 3. 3
  Ta bladet av "poly" upp till fundament, göra skåror i den och leda den uppför kullen bortom fundament ca 3 meter.
 4. 4
  Överlappning slitsarna och väga dem med stenar eller tegel. Ta bort kanterna på de övriga tre sidorna upp väggarna omkring en fot.
 5. 5
  Klipp bort överflödigt blixten senare. Detta är för mögel förebyggande. Lämna det här steget ut och allt som lagras i din nya garderob kommer att ha en obehaglig lukt på nolltid! [Om du inte bor i Sahara eller Atacamaöknen!]]
 1. 1
  För att installera reglarna, placera tryckimpregnerat 2x6 "golvbjälkar från botten av dubbarna på den främre väggen över 4" x4 "inlägg till långt 45 graders lutning. Se ropa 2.
 2. 2
  För att avsluta golvet, spika reglar vid stolparna på 16 "eller 24" mellanrum och täck med plywood.

Konstruera den bortre väggen

Konstruera den korta väggen längs rummets längd med 2x4 "reglar, och knyta den till den bortre väggen med 2x4s egenskap av bjälklag för en lång hållbarhet. Täck väggen och hyllan med plywood för ett snyggare utseende.

Tips

 • Om din källare är fuktig, hitta och åtgärda problemet innan du tar det här projektet.
 • Din källare kan inte se ut precis som den här, så du måste ändra denna plan för din egen.

Varningar

 • Detta är inte ett levande område och bör endast användas för förvaring.
 • Din lokala myndighet kan kräva att du tar ut ett bygglov för denna typ av arbete. Kontrollera med din lokala byggnadsnämnd om du är osäker.
 • Denna plan är generell och kan eller inte kan uppfylla lokala byggnormer.