Wki

Hur lådan träna din hund eller valp

Medan vissa människor visa lådan utbildning som grymt och onödigt, det är faktiskt mycket fördelaktigt och mindre stressande för din hund. Om gjort rätt, kommer din hund kommer att uppskatta lådan som sitt eget utrymme att slappna av och känna sig hemma. I framtiden kommer det att vara en stor fördel att din hund har varit låda utbildas om han behöver opereras eller kommer att resa. Dessutom fungerar den som ett bra verktyg för inbrott. Troligtvis kommer din hund gillar lådan om du är noga med att inte pressa honom

Steg

Hur lådan träna din hund eller valp. Räkna ut vilken typ av låda du vill.
Hur lådan träna din hund eller valp. Räkna ut vilken typ av låda du vill.

Förbereda lådan

 1. 1
  Räkna ut vilken typ av låda du vill. Vari-Kennel typ lådor har en hård plast yttre skal med en tråd dörr. De är mest praktiskt för hundar som kan koppla bäst när de inte kan se vad som händer runt omkring dem, hundar som älskar att tugga, och ägare som gillar att resa med sina husdjur. Wire mesh lådor, å andra sidan, är tillverkade av ett starkt metallgaller runt om. De är bäst för hundar som gillar att se runt omkring dem, och hundar i varma, fuktiga klimat eftersom de erbjuder mer ventilation.
  • Välj rätt storlek lådan. Lådan bör ge tillräckligt utrymme för stående, sittande, och sträcker ut, men du vill inte lådan för att vara så stor att din hund har tillräckligt med utrymme för att göra en del av lådan i badrummet och den andra i sovrummet. Om du bara vill köpa en låda, få en som kommer att vara tillräckligt stor för din hund som en vuxen och blockera ett slut på det medan din hund är fortfarande liten.
  • För att få en Vari-Kennel stil låda redo för din hund, ta bort skruvarna som förbinder de övre och nedre halvorna av lådan. För de flesta hundar / valpar, ska du låta dem vänja sig vid lådan utan den övre halvan först.
  • För att framställa en låda ståltrådsnät, knyta tillbaka luckan så att backen är alltid öppen. Var noga med att placera något i botten av lådan för att hålla eventuella brädorna från skrammel.
 2. 2
  Gör lådan bekväm. Hitta en gammal filt eller handduk för att fälla ihop och placera på golvet i buren. Om din hund redan har en säng som de är vana vid, kan du använda det också. Tanken här är inte bara att skapa en bekväm plats för din hund att ljuga, men också för att påminna din hund att backen är för att sova och komfort, inte för att gå på toaletten.
  • Om din hund jordar med sängkläder, se till att ta bort den så fort som möjligt för att undvika att det händer igen. Inte bara kommer en kissa-indränkt handduk sjunka upp ditt hus och området runt det, men det kommer att uppmuntra din hund att använda området som ett badrum och om igen.
 3. 3
  Ge vatten. Detta är särskilt viktigt om du planerar att lämna din hund begränsas mer än två timmar. Om du är orolig för din hund att göra en enda röra, investera i en liten hamster-typ vattenflaska och fyll den med isvatten.
 4. 4
  Gör lådan tilltalande. Placera dina hundar favoritleksaker inne vid den bortre änden av lådan, under förutsättning att de är robusta och stora nog att din hund inte kommer att kvävas. Senare i utbildningen, kan du också placera saftiga godsaker såsom märg ben i lådan när din hund går i.

Presentera din hund på backen

 1. 1
  Förvara lådan på en undanskymd plats. Genom att hålla lådan i ett område med en massa människor, till exempel ett vardagsrum eller kök, kommer din hund associera lådan med att vara omgiven av människor snarare än helt ensam och isolerad. Låt lådan att sitta där en stund innan du be din hund att gå in i det. På så sätt kommer lådan att bli en vanlig möbel i ditt hus istället för ett konstigt föremål.
  • Observera att på natten lådan bör hållas i ditt sovrum. Än en gång kommer att vara runt människor och mänsklig aktivitet trösta valpen. Utöver detta, kommer dina sömnmönster påverka de av valpen att säkerställa en hel natts sömn för dig och hunden. Helst ska du inte lådan din hund på natten förrän senare i processen, men om detta kommer att minska skador och olyckor i ditt hus, kan det vara nödvändigt.
 2. 2
  Använd positiv förstärkning. Genom det kan vara frestande, bör du aldrig använda lådan som en form av bestraffning. Tala alltid med din hund i en glad röst när man hänvisar till lådan.
  • Börja positiv förstärkning genom att släppa lite godsaker eller bitar av hundmat i och runt ingången av backen. Medan utforska rummet och nya objekt, kommer valpen att börja associera den med läckra godsaker.
  • Beröm din valp varje gång du ser honom gå in i lådan. Släpp vad du gör när du ser honom komma in och ge din hund fullt utvecklad beröm. Krama honom, klappar honom, säga god hund, och kanske till och med ge honom en behandling ur din hand.
  • Spela "spel" med din valp. Släpp en behandling i lådan utan att visa din hund. Sedan, ring din valp med namn och säga något i stil med "Var är din fest?! Gå och hämta det från din låda!" Använd en mycket glad, vänlig röst och mjuka gester att lekfullt styra din hund på backen. Så snart som hunden finner njutning, prisa honom entusiastiskt. Om din hund är mer motiverade av leksaker, kan du också göra detta med sin favorit boll eller squeaker.
   • Försök aldrig att skjuta, dra, eller tvinga din valp i lådan. Med undantag för natten, bör du låta valpen att komma in på sin egen vilja under detta skede.
 3. 3
  Mata din hund i lådan. När din hund är bekväm in lådan på egen hand, börja mata den sina regelbundna måltider int han låda. Placera matskål på baksidan av lådan. Om din hund är fortfarande tvekar att gå hela vägen in, placera matskål bara så långt tillbaka som din hund gärna går. Varje gång du matar honom, flyttar matskål något längre bak.
  • När din hund är bekväm stående hela vägen i sin låda medan man äter, börja stänga dörren när han äter. Spela uppmärksamhet och öppna dörren så fort han är klar. Efter att ha gjort detta några gånger, kan du långsamt öka den tid du lämnar dörren stängd efter måltiden tills du kan lämna honom där i ca 10 minuter.
  • Om din hund börjar gnälla, har du ökat tiden för snabbt. Lämna dörren stängd för en kortare tid nästa gång. Tänk på att inte låta hunden ut medan han gnäller, eller han kommer att gråta och gnälla varje gång han vill att släppas ut.

Få din hund van vid att vara ensam

 1. 1
  Vara hemma. Det är viktigt att hunden inte omedelbart förknippar sin låda med att vara ensam eller övergiven. Därför bör du inte använda lådan när du är borta från huset förrän du har slutfört följande steg.
 2. 2
  Långsamt bygga upp tid i låda. När din hund kommer att sitta lugnt och glatt i sin låda för 10 minuter efter han äter, kan du gå vidare till längre perioder. Vid en slumpmässig plats i dag (inte direkt efter måltider) ring din hund över och visa honom att du har en behandling. Har går in honom i lådan (du kanske vill använda ett kommando ord såsom "kennel") och prisa honom / ge honom behandling.
  • När din hund är inne i lådan, stänga den och lugnt sitta precis framför dörren i 5 till 10 minuter. Sedan, gå upp och gå in i ett annat rum i 5 minuter. När du återvänder till rummet, sitta framför dörren för ytterligare några minuter innan du låter hunden ut ur lådan.
 3. 3
  Upprepa föregående steg flera gånger om dagen. Långsamt öka mängden tid du är borta under loppet av flera dagar eller veckor. Kom ihåg: om din hund börjar gnälla, du ökar tiden iväg för fort. Låt inte din hund ut ur lådan tills det finns ett avbrott i gnäll, men nästa gång sänka mängden tid du är borta. Fortsätt tills du kan lämna rummet i 30 minuter utan problem.

Lämna din hund ensam

 1. 1
  Börja lämna huset. När din hund känner sig bekväm att vara ensam i lådan i 30 minuter, kan du börja lämna honom där medan du lämnar huset under korta tidsperioder. Allteftersom tiden går, kan du lämna din hund längre och längre. Medan det finns inga regler om hur lång tid att lämna en hund i en bur, här är en generell uppsättning riktlinjer:
  • 9 till 10 veckor - 30 till 60 minuter
  • 11 och 14 veckor - 1 till 3 timmar
  • 15-16 veckor - 3 till 4 timmar
  • 17 + veckor - 4 till 6 timmar
  • Notera att med undantag för natten, bör du aldrig låda din hund längre än 6 timmar vid en tid (helst 5).
 2. 2
  Variera när du sätter din hund i lådan. Crate honom när som helst mellan 20 och 5 minuter innan du lämnar. Enkelt uttryckt honom i lådan med hjälp av din vanliga metod och ge honom en behandling. Sedan lämnar tyst när your'e klar.
 3. 3
  Gör inte en stor sak om att komma hem eller tillbaka in i rummet. Även om din hund kan vara glad att se dig, belöna inte detta beteende med glad, högfrekventa svar. Istället lugnt släppa din hund ett par minuter efter att du kommer hem.
 4. 4
  Omedelbart ta hunden utanför. Detta gör att din hund att befria sig själv. När han har gått på toaletten, gärna berömma honom överdrivet. Inte bara hjälper det mildra olyckor i ditt hus i ögonblicket, men det kommer också att förstärka tanken att din valp att gå på toaletten utanför resulterar i beröm.

Använda Backar för inbrott

 1. 1
  Börja så snart som möjligt. Med hjälp av en låda är mycket effektiv för undervisning tarm och blåsa kontroll. Men om du planerar att lådan utbildning att rumsren, bör du starta denna process så fort du tar med din nya valp hem. Detta kommer att minska mängden olyckor valpen har innan han är helt bekväm i sin låda.
 2. 2
  Följ stegen från "förbereda lådan" och "införa din hund till lådan" (ovan). Även om du inte tränar din hund att vara bekväm ensam nödvändigtvis, vill du dem att känna sig som om lådan är deras hem. Detta är en känsla som kommer att hindra valpen från att gå på toaletten inne i lådan.
 3. 3
  Begränsa till lådan när du är hemma. När valpen är extremt bekväm med lådan, kan du begränsa honom där medan du är i rummet. Varje hel timme, ta valpen utanför. Ge honom 3 till 6 minuter för att gå på toaletten.
  • Om han inte går i den tilldelade tiden, bara tillbaka honom till lådan. Om han gör det, omedelbart belöna valpen med extrem beröm, godis, kärlek, lek, och utökad promenad, och kanske möjligheten att köra fritt om ditt hus för en liten stund (om du väljer att låta din valp springa runt huset, ta honom tillbaka utanför i 30 till 45 minuter för att förhindra olyckor).
 4. 4
  Håll en valp journal. Även om det låter fånigt, hålla en tidskrift av den tid som valpen faktiskt går på toaletten kommer att hjälpa dig. Förutsatt att du har en regelbunden utfodring schema för din valp, kommer han också att ha en regelbunden badrum schema. När du vet vid vilka tidpunkter han faktiskt går på toaletten, kan du börja ta ut henne vid dessa tillfällen i stället för varje timme. När tidpunkten är helt jämn, kan du låta valpen springa övervakas runt ditt hus under större delen av dagen.
 5. 5
  Placera valpen i hans låda en timme innan han kommer att behöva gå på toaletten. När du har din valp badrum schema fungerat, ska du veta en timme innan din valp behöver gå på toaletten. Genom att sätta honom i lådan vid denna tid, kommer du att hindra valpen från att gå tidigare än du planerat.
 6. 6
  Fortsätt beröm. Inte slack-fortsätta utvidgas beröm varje gång valpen går på toaletten utanför. Så småningom kommer valpen att börja vänta på att du ska ta honom utanför.
 7. 7
  Långsamt minska mängden tid din valp stannar i lådan. Så småningom kan du eliminera lådan alla tillsammans och bara ta valpen ut på den tilldelade tiden.
 8. 8
  Städa upp misstag. Såvida du fånga valpen direkt i lagen, inte bestraffa valpen för att ha olyckor i huset. Rengör det upp med en icke-ammoniak baserad spray och försök igen. Övervaka din valp vid alla tidpunkter, och om du inte litar på honom, hålla honom i lådan. Kom ihåg att om du ändrar valpens mat schema, kommer hans badrum schema förändras.

Tips

 • Om din hund gnäller i lådan, ignorera det (om inte något fysiskt fel). Släpp honom bara när han är lugn. Annars kommer din hund associera gnälla med att släppa ut ur lådan.
 • Var noga med att använda en låda som är rätt storlek. Om lådan är för stor, kan hunden använda ett hörn för att gå på toaletten och kommer inte att lära sig att lämna lådan för att befria sig själv. Lådan skall vara tillräckligt stor för hunden att stå, ligga ner och vända. Om du börjar med en valp du kan behöva en mindre låda och få en större som valpen växer.
 • Vid olyckor: Var noga med att använda en fläck och lukt plockaren så att din hund inte eliminera avfall på samma plats. Kom ihåg - bara för att du inte kan lukta något det betyder inte att din hund inte kan!
  • Använd aldrig ammoniak-baserade produkter. Till hundar, luktar ammoniak som urin, och därmed dessa produkter kan uppmuntra ökad användning av en specifik plats som ett badrum.
 • Kom ihåg att ta din hund ut att potta en kort tid efter att ha ätit. De flesta hundar kommer att behöva för att eliminera en kort tid efter måltid.
 • Lämna lugnande musik eller en TV på din hund medan han är i lådan under dagen.

Varningar

 • Lämna inte din hund i lådan för mer än ett par timmar åt gången (såvida natten). Du kan gradvis bygga det antal timmar din hund kan bo i lådan till 6 timmar max (på de sällsynta tillfällen när det är absolut oundvikligt), men denna process sker i en takt av en timme per månad - en 2 månader gammal valp måste ha ett bryta efter 2 timmar. En sex månader gammal bör kunna gå 6 timmar, men detta är inte hårt och snabbt. Du vet att din hund - titta efter tecken på stress och gör ditt bästa för att lindra hans problem innan han gör ett misstag. Kom ihåg - ibland måste dessa dagar också, när du måste gå mycket oftare än vanligt. Han är ett djur, och saker och ting kan förändras för en levande sak varje dag. Var villig att acceptera vissa variationer.
 • Om du måste lämna din hund i lådan för mer än 5 timmar, är det starkt rekommenderat att du anlita någon att komma gå dem, och gör inte detta på en regelbunden basis.
 • Kontrollera att det inte finns några vassa kanter eller ändar tråd som kan skada hunden. Vissa hundar med utskjutande ögon, såsom Pekingese, har varit kända för att skada sina ögon på vassa låda kanter.