Wki

Hur kan man vara en god hustru

Ingen kvinna går in i ett äktenskap förväntar sig att vara en dålig hustru. Men om du inte kan kommunicera med din man om dina behov och uppfylla sina behov, kan din relation bli allvarligt ur balans. Vigsel, liksom något av värde, kräver arbete och engagemang. När du gör ditt bästa för att vara en god hustru, sedan har du en man som verkligen uppskattar dig.

Steg

Hur kan man vara en god hustru. Uttryck dina känslor och behov.
Hur kan man vara en god hustru. Uttryck dina känslor och behov.

Kommunicera effektivt

 1. 1
  Uttryck dina känslor och behov. Din man har inte klärvoajanta förmågor. Om du vill ha något, fråga. Om något är fel, säg det. Tappa inte tips eller räkna han ska "komma runt."
  • Send "meddelanden." Istället för att anklaga honom för att inte uppfylla dina behov, fokusera konversationen på dig själv. Till exempel, säg, "Jag känner ignoreras när jag inte ser dig tills 06:30 varje kväll."
  • Lyssna på vad han säger. När han säger något, upprepa vad han sade till honom så att han vet att du förstår. Till exempel, "Jag hör vad du säger att du är orolig för ekonomin, och det är därför du har jobbat sent."
  • Undvik döma. Låt honom avsluta det han säger innan du svarar. När han är klar talar, erbjuda en lösning. Till exempel, säg, "Jag är villig att leva på en stramare budget om det betyder att jag får se dig oftare."
 2. 2
  Välj dina strider. Vissa frågor är värda att slåss om, och vissa inte. Om du spenderar all din tid nitpicking honom för mindre problem som egentligen inte betyder något, då han inte kommer att lyssna på dig när viktiga frågor kommer upp.
  • Kritik kan förstöra en relation. Så länge disken är ren och obruten, till exempel, inte tjata din man om hur du fyller diskmaskinen "på rätt sätt." Låt honom göra saker på sitt eget sätt. Inte svettas de små grejer.
  • Undvik att kritisera din man utan att göra det konstruktivt. Tänk på att försöka vara lugn och rationell, eftersom starka känslor kan lätt vända en diskussion i ett argument.
  • Prata med honom vid rätt tidpunkt. Inte bara Spring ditt problem på honom när. Undvik att ta upp problem innan middagen, medan han betalar räkningar eller när han är nedsänkt i en stressande situation, som att laga ett problem med din bil. Och aldrig, aldrig starta en diskussion framför dina barn.
 3. 3
  Kampen höger. Låt inte ilskan ta över eftersom det kan leda till att du säger saker som du kommer att ångra senare. Även när du inte håller med din man, du måste respektera hans åsikt och sin ståndpunkt.
  • När du har fel, erkänn det. Du måste lära dig att bemöta argumenten och vara rationella så att du kan känna igen och be om ursäkt när du har gjort ett felsteg.
  • Förstå att du aldrig kan komma överens om vissa frågor. Inget par har en identisk uppsättning av moral och övertygelser, vilket innebär att ni båda kommer att behöva lära sig att hantera tillfällen då du bara inte kan lösa dina åsikter.
 4. 4
  Prata med din man, inte om honom. Aldrig prata med dina vänner eller din familj och säga negativa saker om din man om du inte kommunicerar med honom först. Prata om din man bakom hans rygg är illojalt. När du gifter dig, är din första lojalitet mot din partner, inte din biologiska familj eller din sociala grupp.

Prioritera ditt sexliv

 1. 1
  Schemalägg sex i ditt liv. Du kan känna att sex måste vara spontan, men om du inte lägga till den i ditt schema, kan du börja att försumma den. Ha en snabbis eller ens sådär sex. Det är bättre än inget sex alls.
 2. 2
  Uppdatera din sexlekar. Köp nya leksaker, prova nya positioner eller spela nya spel. Experimentera och prova ut nya sätt att pleasure varandra kan hålla ditt sexliv fräsch och spännande.
 3. 3
  Kiss passionerat. Efter en stund, gör du på grund med en hacka på läpparna istället för med full-på franska kyssar. Under en intensiv kyss, män passerar faktiskt testosteron till sina fruar, vilket ökar sexuell lust.
 4. 4
  Gör ditt sovrum en fristad för sex. Prova några av följande tips för att skapa den perfekta kärleksnäste:
  • Skapa en inbjudande säng med attraktiva omslag och kuddar.
  • Tänd några ljus.
  • Placera foton av er runt. Se till att de är bilder som uppmuntrar intimitet och romantik.
  • Ban TV-apparater, bärbara datorer och arbetsrelaterade material. Ditt sovrum bör ägnas åt sömn och sex.
 5. 5
  Ha sex ofta. Många män vill älska varje dag eller minst 2 till 4 gånger per vecka. Om ditt liv är utomordentligt upptagen (ny bebis, åldrande föräldrar, etc), bör du försöka ändå att älska åtminstone en gång per vecka.
  • Utan den täta intima acceptans och kärlek som kommer från din älskog, en människa kan och kommer att bli missnöjd, grinig och i slutändan drabbas av känslor av avvisande och även ilska. Minns älskog ger en intimitet och fysisk release som är viktigt för er båda.
  • Föreställ talförmågan togs från dig - hur skulle du visa styrkan och djupet av din kärlek till din man? Älskog är ofta hur män uttrycker sina känslor på ett sätt som är "mer än ord." Håll inte tillbaka på att kommunicera din kärlek och hängivenhet till honom på samma sätt.
 6. 6
  Berätta för din man vad du gillar. Han vill förlora sig i den sexuella akten, men han vill också att behaga dig. Om du älskar bröstvårtan stimulans, oralsex eller andra aspekter av älskog, låt honom veta så att han kan behaga dig. När du har en bra tid, du är mer benägna att hålla kommer tillbaka för mer, vilket kommer att göra er båda mycket nöjda.
 7. 7
  Acceptera din kropp. Eftersom kvinnor blir äldre, sport de oundvikligen hudbristningar, och tidigare spända kroppsdelar tenderar att sag. Men vill din man dig fortfarande, så älska din kropp. När du inte är självmedveten, kan du låta verkligen gå, vilket kommer att leda till mer tillfredsställande sex.

Andra bästa praxis för att vara en god hustru

 1. 1
  Ha realistiska förväntningar. Ingen av er är perfekt. Unmet förväntningar tenderar att omintetgöra alla. Om dina förväntningar är verkligen för hög eller orealistiskt, måste du ange normer som kan erhållas. Till exempel är det orättvist att förvänta påkostade ägodelar och ha ditt livs kärlek hem till varje måltid. Om du vill ha mer tillsammans tid, sedan vara beredd att ha denna önskan uppfylls vid någon kostnad.
 2. 2
  Undvik att försöka ändra din man. Acceptera honom som han är och låt honom veta att du aldrig skulle vilja honom att ändra på något sätt för dig. Han har så mycket att erbjuda dig om bara du ger honom utrymme att vara sig själv. Han är en växande individ, precis som du är. Älska honom för den han är, och han kommer att älska dig villkorslöst i gengäld.
 3. 3
  Hantera stress. Män och kvinnor hantera stress hela dagen och varje dag. Gör vad du kan för att hjälpa varandra att hantera stress i vardagen. Att se till att du har möjlighet att hantera dina egna spänningar kommer att ta bort trycket av ditt äktenskap.
 4. 4
  Träffa din makes behov utan att kompromissa med din egen. Om han behöver mer sex, sedan öppna ditt sinne för möjligheterna. Om han behöver tid med vänner eller tid att fullfölja en hobby, då inte vara possessiva. Han kommer att bli lyckligare, och han kommer att vara tacksam för din respekt.
 5. 5
  Behåll din egen identitet. Se till att du fortfarande har ett roligt och intressant liv. Om din man lämnade i morgon, skulle du fortfarande har dina egna vänner att du ser minst en gång i månaden, hobby klubbar du går till eller sport som du spelar? Om inte, kommer din man alltid arbeta för att fylla ett tomrum han kan inte fylla, och kommer att känna sig otillräcklig. När du är uppfyllda som en individ, så har du en hel del mer att ta med till relationen.
 6. 6
  Var din mans bästa vän. Utveckla sann intimitet och villkorslös acceptans. Visa en vilja att vara sårbar, och vara säker på att din relation kan tåla konflikter. Njut av din gemensam historia och dina interna skämt. Framåt honom artiklar du vet att han kommer att finna intressant eller bara sitta med honom i sällskaplig tystnad. Även din tystnad säger volymer när ditt äktenskap stärks av sann vänskap.
 7. 7
  Rulla med förändringarna. Du kommer att uppleva kriser tillsammans, från förlusten av ett jobb till döden av en förälder. Du kan drabbas av ekonomiska svårigheter, eller du kan hitta er oväntat rika och osäker på vad du ska göra. Ditt äktenskap kan överleva förändringar om du är villig att hålla kommunicera och vara flexibel.
 8. 8
  Skapa delade drömmar. Aldrig glömma de drömmar som du delar. Oavsett om dina drömmar inkluderar pension till ett varmt klimat eller ta en resa utomlands för din tjugoårsjubileum, omfamna dina drömmar, prata om dem och vidta åtgärder för att få dem att hända.
 9. 9
  Låt kampen mellan könen utanför hemmet. En man och hustru måste arbeta tillsammans för att uppnå sina mål och höja en familj. Inte är absolut nödvändigt att kampen mellan könen aldrig ska ta platser i hemmet.

Förbindelse hjälp


Tips

 • Kom ihåg att prata ut istället för att gå iväg vid första tecken på problem. Du fick gifta sig för en anledning och du lovade att du skulle stanna för alltid av en anledning också.
 • Om ditt äktenskap är i kris, söka rådgivning. Skilsmässa är plågsamma för både ett gift par och deras barn. Kämpa för ditt äktenskap genom att förstå varandras behov och arbetar för att möta dem.
 • Många fruar definiera sina roller genom sin religiösa tro. Men i äktenskap där par har blandade religiösa bakgrunder, får partners delar inte enhetliga visioner om vad en god hustru gör. Dessutom kan mycket konservativa budskap om inlämnande som en del av att vara en god hustru lämna en hustru oförmögna att utveckla sig till en levande partner. Hedra din tro, men också hedra dina behov.
 • Lyckligt gifta par upplever mer hälsa, välstånd och lycka än människor som fortfarande singel eller skilsmässa. Studier visar lägre förekomster av hjärtsjukdomar, cancer och stroke. Dessutom rapporterar de ett mer tillfredsställande sexliv och färre fall av depression eller våld i hemmet.

Varningar

 • Aldrig uppvisar kränkande beteenden mot din man. Över 800.000 män per år, enligt US Centers for Disease Control, är misshandlas av sina fruar. Låt aldrig din ilska mot din man att komma ur kontroll. I samma anda, aldrig tolerera en man som misshandlar dig.