Wki

Hur får man gratis välling

Om ditt barn är på regelbunden formel, det finns många sätt att få gratis välling. Det är inte billigt att bibehålla en jämn tillförsel och komplettera det med några fria källor kan vara ett bra sätt att hjälpa ditt barn budget stretch ytterligare.

Steg

Hur får man gratis välling. Begär en påse med formel prover och kuponger.
Hur får man gratis välling. Begär en påse med formel prover och kuponger.

Gratis prover från sjukhuset

Många sjukhus får gratis formel prover från flera formel tillverkare. * Om du är definitivt formel-utfodring ditt barn och du vet detta innan du levererar, dra nytta av den fria formeln sjukhuset har tillgängliga.

 1. 1
  Begär en påse med formel prover och kuponger. Vissa sjukhus kommer endast distribuera formel väskor för kvinnor som begär dem, så gör det klart att du skulle uppskatta några prover som de har, samt kostnadsfria flaskor eller kuponger.
 2. 2
  Fråga om några ytterligare prover finns tillgängliga. I vissa fall, sjukhus kan ge några veckors leverans av modersmjölksersättning eller flera påsar prov, till kvinnor som behöver eller begära extra prover.
 • * Vissa sjukhus inte får / ger ut formel prover på uppmaning av Världshälsoorganisationen (WHO), som rekommenderar amning för alla nyfödda. Om ditt sjukhus säger att de inte har prover, det är förmodligen därför.

Prover från din barnläkare

Om du har tvillingar, trillingar eller fler multiplar, kan din barnläkare kontor ger dig formeln prover. Fråga bara vid ditt första besök och vid efterföljande besök. Om du behöver ändra formeln typer eller märken, fråga igen för nya prover. Var inte blyg! Formeln är dyrt, speciellt när du ska köpa för två, tre eller fler.

Prover från tillverkaren

Någon formel märken erbjuder kuponger för gratis formel på sina etiketter eller via sina webbplatser. Om du gillar ett visst märke och behöver fri formel, kontakta tillverkaren via telefon eller Internet för att begära några kuponger för gratis formel. I många fall kommer företagen att erbjuda några kuponger för gratis formel för att se till att du förblir deras kund.

 1. 1
  Ring kundtjänst. Om du ringer tillverkaren för att informera dem om att du vill behålla mata bebisen sitt varumärke med modersmjölksersättning, men kan inte råd med det just nu, kan de vara glada att skicka dig kuponger eller prover gratis.
 2. 2
  Bli kund gratis prover, kuponger eller kuponger. Många formula företag erbjuder gratis prover om du registrerar dig för deras e-postlistor eller community.

Formel kuponger

Modersmjölksersättning tillverkare har branta konkurrens och ofta kuponger plats och erbjudanden för gratisprover i föräldraskap tidskrifter, online webbplatser föräldraskap, tidningar och andra produkter spädbarn. Klipp och kuponger butik - en fördubbling eller tredubbling kupongen värde när det är möjligt - att spara pengar eller få formeln för gratis.

 1. 1
  Anmäl dig till en formel rabatt lista. Vissa föräldraskap grupper och spädbarn webbplats hälsa eller klubbar erbjuder ett brett utbud av specialerbjudanden, rabatter, gratis prover, och kampanjer för olika spädbarn produkter, inklusive välling.
  • Allmänna rabatterade listor är särskilt användbart om du också vill rabatter på andra spädbarn objekt eller om du är bekväm byta ditt barns formel ibland.
 2. 2
  Klippa kuponger och be vänner att göra det också. Samla kuponger från tidningar, tidningen, och särskilda publikationer räntor, liksom Internet, för att få de största rabatterna möjligt om modersmjölksersättning.
  • Låt vänner och familj vet att du skulle älska kuponger eller kuponger för gratis eller rabatterade modersmjölksersättning om de råkar stöta på dem.
 3. 3
  Bli kund gratis online giveaway webbplatser. Vissa webbplatser tillåter nätverk av föräldrar och samhället som listobjekt som babykläder och oanvända paket formel som "gratis för pick-up" om de inte längre behöver dem.
  • Om du registrerar dig för en lokal freebie program, alltid vara försiktig när du besöker främling hem, och kontrollera paketet modersmjölksersättning för förfallodatum och tecken på öppning eller kontaminering. Använd endast förseglade, färska paket av modersmjölksersättning.

Anmäl dig för kvinnor, spädbarn och barn program

Europa erbjuder ett nationellt program för gravida och ammande kvinnor och deras barn upp till 5 års ålder. Förutsatt att du uppfyller vissa inkomster riktlinjer, kan du ha rätt att få gratis formel för ditt barns första år, samt näringsrik mat för några av dina äldre barn. Om du inte bor i USA, många nationer erbjuder liknande program genom sina välfärdstjänster.

 1. 1
  Ring närmaste WIC kliniken för ett möte. Du kommer att behöva ta legitimation och intäkter för dig och dina barn.
 2. 2
  Låt dem veta att du behöver modersmjölksersättning. I de flesta fall kan du få kuponger eller ett elektroniskt kort att använda för att köpa modersmjölksersättning samma dag som din första tid. Om du behöver formel direkt, be om en samma dag eller walk-in möte eller för lokala byråer du kan ringa för formel hjälp under tiden.

Besök ett livsmedel bank eller graviditet kliniken

Om du inte har råd med kostnaden för formeln, många samlingslokaler bär modersmjölksersättning som de ger till familjer i nöd. Det är ingen skam i att begära bröstmjölksersättning från ett livsmedel bank, kris graviditet center, familj supportcenter, eller annan gemenskap välgörenhetsorganisation. Ditt barns välbefinnande kommer först, och många av dessa centra kan ge tillfällig hjälp och hjälpa peka dig i riktning mot mer permanent stöd för att mata ditt barn.

 1. 1
  Ring framåt för att fråga om de har modersmjölksersättning. Många organisationer kommer att hålla några paket med formel om du ringer i förväg för att låta dem veta att du kommer och är dåligt i behov av formeln för ditt barn.
 2. 2
  Fråga om andra barnmat eller leveranser. Om ditt barn behöver mer än bara formel, be centrum om de erbjuder barnmat, kläder eller blöjor.

Begär modersmjölksersättning som present

Om kostnaden för formeln är orimlig eller bara en kostnad du hellre vill undvika, överväga att begära modersmjölksersättning som en gåva på helgdagar och födelsedagar, för din baby shower, eller som baby gåvor.

 1. 1
  Registrera dig för modersmjölksersättning för din baby shower. Om du registrerar dig för modersmjölksersättning för din baby shower och göra det klart att du skulle verkligen uppskatta gåvor av formel, kanske du kan få flera månader till ett värde av modersmjölksersättning utan att spendera en dime.
 2. 2
  Begär modersmjölksersättning som baby presenter eller gåvor semester. Om du behöver gratis modersmjölksersättning, be att dina vänner och familj ger dig formeln på mors dag, din födelsedag, som en ny baby gåva, eller för vad julklapparna semester kommer nästa.

Köp generiska formeln

Det är inte gratis, men generiska välling (t.ex. mål Up & upp varumärket och Walmart föräldrars val varumärke) är betydligt billigare än märkes formel. Och trots alla fördelarna bjudet i namn formel reklamfilmer, annonser och förpackningar, är generisk lika bra för ditt barn. Enligt lag måste det vara.

Varningar

 • Använd aldrig gått modersmjölksersättning, formel som doftar bortskämd, formel som ser förorenat, eller formel som öppnades eller skadats innan den kom in i din ägo.