Wki

Hur du lär ditt barn att köra

.... De flesta vuxna har lärt sig. Du har lärt dig. Men, här är frågan, gör ditt barn Du> har ens den minsta aning? De gör nog inte! I den här artikeln din vilja lära dig hur lagligt att lära ett barn grunderna i körning och även låta dem prova det!

Steg

Hur du lär ditt barn att köra. Låt ditt barn sitta i framsätet och förklara för dem några av de grundläggande trafikreglerna.
Hur du lär ditt barn att köra. Låt ditt barn sitta i framsätet och förklara för dem några av de grundläggande trafikreglerna.
 1. 1
  Låt ditt barn sitta i framsätet och förklara för dem några av de grundläggande trafikreglerna. Se till att de vet vad tecknen betyder, vad är / betyder och allt annat nödvändigt! Kom ihåg att berätta för dem att inte skynda, för att använda signaler etc.
 2. 2
  Testa dem på deras kunskap se om de vet alla tecken. Testa dem på alla trafikreglerna.
 3. 3
  Beskriv vad du gör när du kör och varför du gör det. Ge en löpande kommentar om var du söker, när du trycker på gasen eller bromsen, hur långt du vrider ratten. Berätta för dem vad mätare du ser när du först komma in i förarsätet och medan du kör.
 4. 4
  Hitta en mycket stor tom parkeringsplats om det är en parkeringsplats eller bakom ett köpcentrum, det måste vara någonstans där det inte finns alltför många människor eller parkerade bilar!
 5. 5
  Låt dem luta från passagerarsätet och styra så att de kan få en känsla för ratten. Sakta ner och låt dem försöka hålla bilen kör rakt.
 6. 6
  Go drive! Gå till din valda lugn körning plats och låt ditt barn sitta i förarsätet. Du kommer antagligen behöva flytta stolen närmare hjulet så din kan nå pedalerna. Var noga med att sätta på säkerhetsbältet och se till att ditt barns är på, så att om du har att göra ett plötsligt stopp eller de slutar för snabbt du inte gör ett ansikte anläggning på vindrutan. Berätta ditt barn till mycket lätt sätta sin fot på gaspedalen. Se till att ditt barns vänstra benet är böjt så att de inte panik och gasa och bromsa.
 7. 7
  Gör detta varje dag. De kommer att bli bättre och bättre. Snart kommer de att vara en bra förare och redo för att få en! Nu är allt du har att göra är att vänta tills de är 16. De kommer att tacka dig!

Tips

 • Om det finns människor på parkeringen, vänta, hitta en annan plats eller gå tillbaka senare!
 • Kom ihåg att det inte är olagligt att öva på en lugn plats, men det är olagligt att köra på riktiga gator.
 • Borsta på vägmärken och lagar trafik så när du kör kan du berätta ditt barn varför du gör det du gör.

Varningar

 • Fortsatt tålamod och lugn. Angry skriker eller panik inte kommer att hjälpa dig eller ditt barn.
 • Vara en - kör inte berusade stunder.
 • Kör inte om ditt barn har en learnerspassersedel.

Saker du behöver

 • En bil
 • En Kid
 • En stor tom parkeringsplats
 • En erfaren förare