Wki

Hur kan man vara en cool mamma

Att vara en cool mamma betyder inte att ställa dina barn gratis utan gränser, men det är viktigt att ge ditt barn utrymme att röra sig och lära sig saker för sig själva. Detta kommer att hjälpa dig att njuta av föräldraskap och hjälpa dina barn att njuta höjs. Det är en win-win situation.

Steg

Hur kan man vara en cool mamma. Låt dem tala, försöka förstå dem och lyssna på dem.
Hur kan man vara en cool mamma. Låt dem tala, försöka förstå dem och lyssna på dem.
 1. 1
  Låt dem tala, försöka förstå dem och lyssna på dem.
 2. 2
  Låt oss säga att ditt barn har en pojkvän eller flickvän. Försök att inse det väl och se till att du pratar med ditt barn om det och motivera dem med det. Men naturligtvis, se till att berätta för ditt barn att inte lita på alla människor av motsatt kön.
 3. 3
  Ibland låt dem kasta en fest, när du tror att det är okej, bara se till att låta dem veta villkoren för partiet.
 4. 4
  Se till att de vet att de kan tala och ge sina åsikter om ditt familjeliv, men inte för att styra ditt liv. Till exempel: låt dem veta om du har träffat någon intressant.
 5. 5
  Du kan höja sin ersättning när de gör något som du tycker att de förtjänar.
 6. 6
  Ge barnen en paus, stressa inte dem med för mycket tryck om något. Men ibland prata med dem om skolan och andra av hans ansvar, och se till att du visar att du verkligen tror på ditt barns potential.
 7. 7
  Alltid ge ömhet, såsom en kyss eller en varm kram, men försök att inte kväva dem.
 8. 8
  Försök att trösta ditt barn på bästa sätt när de har ett problem, visa att du är där för att hjälpa och försöka känna deras problem och inte bli upprörd i alla fall, men försök att hjälpa till i den trevligaste, mest ansvarsfulla och mest rättvisa sättet som möjligt. Lär dig att lyssna på dina barn.
 9. 9
  Fråga dina barn om vad som gör dem generade, så du kan göra en lista över saker som du bör undvika att göra för att inte göra ditt barn generad inför andra.
 10. 10
  Låt inte den enda gången du talar till dina barn när du skriker på dem eftersom det är den person de kommer alltid att minnas dig som.
 11. 11
  Inspirera dem!
 12. 12
  Aldrig, aldrig säga som svar på en rapporterad mobbning "bara ignorera dem". Detta hjälper aldrig!

Tips

 • I tonåren använda gott omdöme, men också ha lite tro och lita på dem, ge dem lite frihet. De är bra ungar, tog du dem, så de borde vara!
 • Ibland har en lugn konversation med dina barn och försök att lösa något problem. Liksom, om någon gör något den andra personen inte gillar det. Kontrollera att du har en konversation med dem, så att du och dina barn kan komma med goda idéer för att göra ditt liv bättre och fredligare.
 • Ordet är coolt, så vara cool i den mening som inte freak out eller panik eller tjuvstarta
 • Ge barnen en chans och inte betona dem.Men se till att du visa dem vad som är rätt att göra, men låt dem tala upp och ge sitt utlåtande.
 • Försök att alltid vara lugn och fin, men ändå vara fast och sätta auktoritet utan att vara aggressiv.
 • Var en god lyssnare.
 • Alltid laga en separat skål för din upproriska vegan ungen så hon har något att äta till middag.
 • Ge dem ost! Barn älskar ost!

Varningar

 • Ställ regler och hålla sig till dem, är konsekvens nyckeln! Om han är jordad för en helg verkligen se till att din poäng blir över annars kommer de att veta att du inte menar allvar.
 • Inte kväva dem med ömhet. Barnen uppskattar det från tid till annan, men inte 24/7 eller rakt framför sina vänner.
 • Låt dem ha frihet med måtta, sätta gränser för dem, men inte vara överbeskyddande att de är dina barn, men de är inte barn som du behöver för att låta dem göra sina egna misstag.
 • Om du har något argument med ditt barn, försök att ta det lugnt, förstå hans eller hennes sida och inte skrika. Lugna ner dig.
 • Försök att inte göra vad du inte vill att dina barn att göra. Till exempel gå ut med någon och kommer tillbaka hem för sent. Dina barn kommer att tycka att det är orättvist och kommer att göra det. Försök att göra någon regel du ställa till dem, vara lite av din. Tänk på dina barn.