Wki

Hur kan man vara en bohemisk mamma


En Bohemian mor är en kvinna som är intresserad av att uppfostra ett barn eller barn, men vill fortsätta med sin Boho livsstil. De undergrupper av Bohemians inkluderar Zen, Beatniks, nouveau, Dandy och Gypsy.

Steg

Hur kan man vara en bohemisk mamma. Tro och undervisar i enkelhet om du är en zen bohemisk.
Hur kan man vara en bohemisk mamma. Tro och undervisar i enkelhet om du är en zen bohemisk.
 1. 1
  Tro och undervisar i enkelhet om du är en zen bohemisk. Du kommer redan tror på skönheten i enkelheten av saker och natur, ideell fastsättning och övergripande vänlighet.
  • När du blivit mamma, kommer du förmodligen vill födelse ditt barn eller barn naturligt, kanske med hjälp av din partner, en vän, en barnmorska, eller alla av dem.
  • När bebisen är född, Zens oftast, om inte alltid, höja sin nyfödda på strikt egen bröstmjölken, och när de är äldre, en vegetarisk eller vegansk kost.
  • Zens har faktiskt lättare att höja sina barn än andra Bohemians, eftersom de ofta har en permanent, fjärr hem / ekologisk gård och en ganska stark känsla av trygghet, med enstaka andliga resor för att leva som en sherpa och utforska Filippinerna och Thailand. De kommer att höja deras barn eller barn med en övertygelse om att varje levande varelse är värd livet, och att våld är aldrig svaret.
 2. 2
  Försök för stabilitet, även om du är en beatnik bohemisk. Om du är en Beatnik Bohemian, har du förmodligen det svåraste, att börja med.
  • Beatniks nästan aldrig ha ett permanent hem, reser alltid, och är uppenbara minimalister.
  • Det blir svårt att börja med leverera barnet. Den mest troliga situationen för leverans kommer att vara på en väns hus.
  • Ett annat bakslag att ha ett barn och att vara en Beatnik är att Beatniks ofta är singel, om barnet är det okända, och kanske till och ovälkomna, resultatet av en berusad one night stand.
  • Den Beatnik mamma kommer förmodligen vill bo på nämnda väns hus tills hon har tillräckligt med pengar för att klara sitt barn eller barn själv, eller tills barnet eller barnen är gamla nog.
  • Om mycket försiktig, kan en Beatnik mor uppfostra sin barn eller barn mycket väl, och ta upp dem i kanske den mest ovanliga men berikande miljö, omgiven av poesi, jazz, kultiverade människor, och berättelser från Paris, Tanger, Berkeley, etc.
 3. 3
  Njut av din "nouveau bohemiska-ness".
  • Om du är en Nouveau eller Dandy Bohemian, du är något up-to-date med tiden, så att du inte kan tänka leverera ditt barn på ett sjukhus, eller åtminstone med en Röda-Kors utbildad, legitimerad barnmorska.
  • Nouveaux och dandies bor ofta i ganska exklusiva, permanenta bostäder med en nedsuttna känsla för dem, så en känsla av säkerhet kommer att vara lättare att hitta för både mamman och barnet.
  • Nouveaux och dandies kommer säkerligen inte köpa borgerliga leksaker finns på Wal-Mart för deras barn eller barn, men de kommer kanske köpa leksaker som finns i etniska butiker eller butiker sparsamhet, som ett gammaldags skallror, eller en handgjord indisk elefant plysch.
  • Nouveaux och dandies är generellt de mest välbeställda i Bohemians, så att uppfostra ett barn kommer att vara det enklaste för dem ekonomiskt ur alla Bohemians.
 4. 4
  Njut av ditt barn. Om du är en zigenare Bohemians, hittar du förmodligen den mest glädje av att uppfostra ett barn.
  • Även zigenare har starka Zen Bohemian böjelser, Zens är en smula mer ensam.
  • Zigenare, som inkluderar Fairy folk, Död-huvud, hippies, etc., bor ofta i kommuner, vilket kommer att hjälpa till med leverans av barnet eller barnen. Därav deras namn,
  • Zigenare nästan aldrig ha ett permanent hem i ett land, stad, egendom, etc., men ofta bor i husvagn eller skolskjutsar, liksom gammaldags zigenare i Tjeckoslovakien eller Merry Prankster bussen drivs av Ken Kesey.
  • Zigenare är mycket vänliga, liksom Zens, och ofta höja sina barn på att börja med bara sin bröstmjölk, och sedan en vegan eller vegetarian diet.
  • Men zigenare också kan vara pescetarians, vegetarianer som äter mejeriprodukter och fisk, och kanske till och med har en egen rökeri för öring och lax, om de väljer att bosätta sig någonstans avlägset. Gypsy mödrar höjer sina barn med den ultimata tron ​​att kärlek gör världen att gå runt, och deras barn kommer i slutändan att vara kärleksfull, sorglös, och överlag nöjda.

Tips

 • Det är bäst att hålla en nödsituation summa pengar med dig, du vet aldrig när ditt barn kan bli sjuka bortom din vård eller om du behöver få ut av ett område för säkerheten för ditt barn.
 • Det är också en bra idé att ha någon annan att hjälpa uppfostra barnet med dig om fadern till barnet inte kan hittas, är ovillig att hjälpa uppfostra honom / henne, eller om fadern är en dålig person att ha i barn- höja miljö. Försök att hitta en vän att följa med dig under de första åren av moderskapet.
 • För att berika ditt barn, berätta för honom eller henne historier om intressanta upplevelser du har gått igenom. Detta kommer att hjälpa till att utbilda ditt barn och bidra till att utöka deras sinne.

Varningar

 • Ibland barn eller barn Bohemians är ovälkomna, och mamma eller pappa kanske känner ovilja mot bördan av barnet. Var försiktig med dina sexuella erfarenheter om du känner att du inte är redo för moderskapet.
 • Var försiktig med vem du har i hushållet när man planerar på att vara en mamma. Finns det några alkoholister, knarkare drog, missbrukare eller våldsamma människor i omgivningen, verbala eller fysiska? Även om de kan odlas och verkligen intressant, det är inte den idealiska människor att uppfostra ett barn bland.
 • Se till att du vet att du är redo att ha ett barn om du planerar det. Om din partner är medveten om dina val och är villigt redo att bidra till att höja ditt barn, det är perfekt. Även om jag har inga tvivel om känslomässig stabilitet och självständighet Bohemian kvinnor, är det alltid en bra idé att ha andra, kärleksfulla människor runt barnet.
 • Slutligen, försök att utbilda ditt barn. Även om han eller hon kan lära sig allt om dina upplevelser i Tanger eller Paris, måste du ändå lära dem grundläggande kunskaper i matematik, läsa, skriva, historia, etc., om du tänker på hemundervisning dem, vilket är nästan alltid för Bohemians. Även om detta kan vara en utmaning, det finns alltid en chans att ditt barn inte vill föra en bohemisk livsstil, och vill göra något annat. Även om detta kan vara svårt att hantera, måste du respektera ditt barns val i livet, och stödja dem på något sätt du kan. Lycka till!