Wki

Hur man väljer en givare barnomsorg

Välja och utvärdera en givare barnomsorg eller dagis leverantör är en av de viktigaste besluten en förälder måste göra. Nedan finns tips om hur man väljer ett program barnomsorg för din. Det finns flera alternativ att överväga allt från vård i hemmet med en dagvård förälder, oftast en kvinna, eller välja en stor anläggning som drivs mer som en förskola. Föräldrar kan också välja efter skolan program eller hyra en barnflicka för att ta hand om sitt barn, beroende på omständigheterna. Nedan finns tips om hur man väljer rätt barnomsorg för ditt barn.

Steg

Hur man väljer en givare barnomsorg. Se alltid till att ditt barn får en chans att interagera med en potentiell vårdgivare innan du anlitar dem.
Hur man väljer en givare barnomsorg. Se alltid till att ditt barn får en chans att interagera med en potentiell vårdgivare innan du anlitar dem.

Urvalsprocessen

 1. 1
  Se alltid till att ditt barn får en chans att interagera med en potentiell vårdgivare innan du anlitar dem. Kontrollera att du tar tid att observera hur de interagerar och se till att du känner att du kan lita på den potentiella vårdgivare.
 2. 2
  Fråga vänner, arbetskamrater och släktingar för remisser till kvalificerade vårdgivare. Börja tidigt i graviditeten eftersom det kan vara svårt att hitta bra, prisvärda barnomsorg. Ibland "" är det bästa sättet att hitta den bästa leverantören barnomsorg.
 3. 3
  Använd en remiss byrå. Vissa områden erbjuder en kostnadsfri tjänst för för licensierade leverantörer barnomsorg.
 4. 4
  Inspektera anläggningen dagis innan de undertecknar ett avtal eller komma överens med din valda vårdgivare tjänster. Licensierade anläggningar bör ha en säkerhetsplan, inklusive en utrymningsplan skrivit, beroende på statens krav. Kontrollera om renlighet och anläggningar tupplur. Se hur andra barn interagerar med vårdgivare och andra barn i uppslutning.
 5. 5
  Diskutera sjuka politik. Har vårdgivaren en back-up vårdgivare, om han / hon skulle bli sjuk? Är du ansvarig för att hitta alternativa vård medan din vårdgivare är sjuk? Kommer ditt barn vårdgivare ta hand om ditt sjuka barn?
 6. 6
  Diskutera disciplin. Vilka åtgärder kommer att vårdgivaren tar för att disciplinera ett barn som missköter sig? Stämmer detta inom era synpunkter på hur ditt barn ska vara disciplinerad?
 7. 7
  Diskutera semester politik. Kommer du att behöva betala någon del av din barnomsorg avgift medan du är på semester?
 8. 8
  Diskutera. Kommer din vårdgivare vara villiga att ta hand om ditt barn utanför hans / hennes normala? Erbjuder vårdinrättning natten och vecka timmars end? Kommer det att finnas extra avgifterna om du är sent för att plocka upp ditt barn?
 9. 9
  Tänk om dagvård anläggningen tillhandahåller måltider och mellanmål för ditt barn. Licensierade barn vårdgivare, oavsett om familjen vårdhem eller stora dagvård anläggning, kan delta i ett federalt näring program. Barn vårdgivare följer mycket samma riktlinjer som den federala skollunch program och ersätts av den federala regeringen för matkostnader. Att hitta en anläggning barnomsorg som erbjuder måltider med de federala riktlinjerna garanterar ditt barn kommer att få en näringsmässigt balanserade måltider och mellanmål. Som förälder är du inte skyldig att tillhandahålla måltider som kan vara en bonus eftersom det är en sak mindre att oroa sig innan rubrik till jobbet.
 10. 10
  Alltid granska det avtal med dagvård anläggning eller hemmet. Vårdgivare har oftast anläggning regler som måste följas.
 11. 11
  Försök att anställa vårdare som har fingret tryckt. De flesta, om inte alla, kommer licensierade vårdgivare har sina fingeravtryck tas och en säkerhetskontroll göras som en del av tillståndsprocessen.
 12. 12
  Utför ett oanmält besök efter att placera ditt barn i ett daghem anläggning. Låt ditt barn att anpassa sig till den nya dagvård inställning innan släppa genom oanmälda. Den oanmälda besök kan du se hur en typisk dag ser ut för ditt barn. Under besöket observera hur glada barnen är, hur ren anläggningen är, och se om vårdgivaren är i drift vad du anser en bra anläggning för ditt barn.
 13. 13
  Lita på din gut innerst inne, vet du vad som är bäst för ditt barn. Lita på den känslan. När du går in i en anläggning vad är ditt första intryck? Är det kallt, det är inbjudande, är det en plats som du är bekväm att lämna ditt barn. Vad är ditt första intryck av vårdgivare? Finns det något tvivel i ditt sinne att denna person att ta hand om ditt barn. Lämnar ditt barn med någon som du inte vet är skrämmande, särskilt för nya mammor och pappor, eftersom ingen kommer att ta hand om ditt barn bättre än du, men är denna vårdgivare ett bra andra val. Kommer de att komplettera din föräldraskap stil, är du bekväm med att prata med dem. Pratar de med ditt barn eller bara dig. Alla barn är olika. Den i mitten med den bästa webbplatsen eller vårdgivaren för din grannes barn kan inte vara rätt passform för din familj. Lita på din mors instinkt.
 14. 14
  Alltid betala din faktura i tid. Förverkliga din vårdgivare jobb är viktigt och förtjänar.

Barnomsorg inställningar

 • Familjedaghem - Tänk dig en familj inställning dagvård: Familjedaghem är förmodligen den vanligaste dagen vårdmiljö. Familjedaghem är oftast drivs av en kvinna som öppnar sitt hem för att ta hand om andra barn. Beroende på orten, kan familjedaghem vara licensierade. De flesta stater kräver nu någon form av licensiering om dagen vårdgivaren bryr sig om mer än en familj. Familjedag är oftast ganska billigt, erbjuder en hemtrevlig miljö och kan ha mer en-mot-en vård för ditt barn. Familjedaghem leverantörer erbjuder också möjlighet för ditt barn att interagera med hans eller hennes kamrater. Familjedaghem är mer benägna att ta hand om nyfödda och. Nackdelar för olicensierad familjedagvård omfattar inga statliga krav på att uppfylla minimikrav vård standarder. Dessutom, om den licensierade eller olicensierad dag vårdgivare blir sjuk, då föräldern måste hitta alternativ vård eller stanna hemma från.
  • De flesta stater tillåter barnomsorg hem för att arbeta med eller utan en. Licensierade barnomsorg bostäder eller anläggningar som krävs för att uppfylla specifika krav. Några av de kraven kan innefatta ett mandat barn vårdgivare ratio (t.ex. fem barn per vårdgivaren), krävs postat säkerhetsplaner, nödvändiga säkerhetsrutiner och utstationerade utrymningsplaner.
  • Olicensierade barnomsorg hem är vanligtvis begränsad till att ta hand om en begränsad mängd barn. Bostäder som denna behöver inte uppfylla statens krav.
 • Stor dag vårdmiljö - Tänk dig en stor inställning barnomsorg. Statligt licensiering och inspektioner är standard för den stora dagen vårdmiljö. Stora daghemmen är skyldiga att erbjuda personal utbildning och de flesta, om inte alla arbetstagare, har vissa tidiga utbildning barndom utveckling. Vård ges i mer av en pedagogisk miljö och barnen brukar vårdas av åldersgrupper. Bebisar är oftast placeras i en typ inställning medan äldre barn placeras i ålder lämpliga miljöer. Arbetare får också första hjälpen utbildning och oftast andra former av fortbildning. Nackdelar för stora barnomsorg inställning inkluderar mindre personlig uppmärksamhet ges till barn och tillgång till stora barnomsorg kan vara begränsad. Med andra ord, är att hitta öppningar vid ett stort daghem vanligen begränsad.
 • Förskola - Tänk på förskolan alternativet om ditt barn är 2 1/2 år gammal och upp till sex år gamla. De flesta förskolor kommer att acceptera potta utbildade barn när de når den lägsta ålder. Förskolor erbjuda ålder lämpliga utbildningsmöjligheter.
 • Familjevård - Tänk en betrodd familjemedlem som mor-och farföräldrar, mostrar och kusiner. Vanligtvis staten licensiering inte krävs, om en familjemedlem tar hand om ditt barn. Uppmuntra din valda familjemedlem att ta första hjälpen och klasser för att se till att ditt barn förblir säker.
 • I hemsjukvård - Överväga att anlita en barnflicka eller vårdgivare för att komma till ditt hem för att ta hand om ditt barn. Ditt barn kommer att få massor av personlig vård. Nackdelar inkludera kostnaderna för att anställa någon för att komma in i ditt hem. Se till att personen du hyr har fått första hjälpen och utbildning.

Tips

 • Inse att hitta en vårdgivare för ett barn är svårt, särskilt om marknaden är begränsad. Flesta stater har strikta riktlinjer för hur många barn en vårdgivare kan ta hand om i en godkänd anläggning. Förhållandet mellan vuxna vårdgivare till barn är vanligtvis lägre, vilket innebär att vårdgivare förlorar genom att ta hand om spädbarn. Vårdgivare är mindre troligt, eller inte har öppningar, så att hitta barnomsorg för ett barn är oftast svårt.