Wki

Hur får dina vuxna barn att flytta ut

Är du frustrerad eftersom dina barn är vuxna och gamla nog att vara självförsörjande, men de är fortfarande lever med dig? Är ditt hem börjar kännas som en fri hotellet? Om du har bestämt att det är dags för en eller flera av dina barn att lämna boet, men de vägrar att sprida sina vingar, här är vad du ska göra.

Steg

Hur får dina vuxna barn att flytta ut. Bedöma situationen så objektivt som möjligt.
Hur får dina vuxna barn att flytta ut. Bedöma situationen så objektivt som möjligt.
 1. 1
  Bedöma situationen så objektivt som möjligt. Som förälder kanske du har blandade känslor om att uppmuntra ditt barn att flytta ut. Å ena sidan kan man njuta av företaget, eller om du inte vill att han / hon ska kämpa på hans eller hennes egen, eller om du inte vill känna att du är "sparka" någon ut. Å andra sidan, kanske du känner det, och om man inte vidtar åtgärder han / hon kanske aldrig skulle bli självförsörjande. Det är viktigt att sortera igenom alla dessa känslor innan du pratar med ditt barn.
  • . Gör en lista på de skäl som du vill att ditt barn att flytta ut Var ärlig - konfrontera några sätt som att ha ditt barn bor hemma känns obehagligt, och låt inte skuldkänslor för att du bita tungan. Några anledningar är självklara, till exempel om ditt barn flagrant visar respekt för din integritet eller tillhörigheter. Några anledningar är subtila och något personligt och pinsamt, som overhearing ditt barn med hans / hennes älskare (s), eller det faktum att du verkar vara den som slutar upp att göra hans / hennes tvätt.
  • Fundera på om det finns en verklig anledning att ditt barn kan inte leva på hans / hennes egen. Ibland kan en förälder är ovillig att skjuta ett barn ut ur huset om de tror att barnet helt enkelt inte har resurser att leva självständigt. I de flesta fall, dock, är barnet väl kan vara oberoende, men det kommer att kräva en viss nedgradering - som att flytta från ett hus till en bare bones lägenhet med rumskamrater. Om du bestämmer detta är fallet, inser att genom att låta ditt barn att stanna, du catering till hans / hennes tröst, inte verkliga förhållanden.
  • Visa en enad front. Det är väldigt vanligt att en förälder att ha ett barn att flytta ut och den andra föräldern för att vara resistent mot idén. Men innan du kan knuffa ditt barn mot självständighet, har du att vara på samma sida. Se.
 2. 2
  Fråga ditt barn om hon / han vill gå ut. Detta är en enkel fråga, men kommer att avslöja en hel del om varför barnet fortfarande bor hemma. Vanligtvis svaret kommer att bli något i stil med "Ja, självklart, men..." följt av en rad skäl till varför det bara inte kan hända just nu. Utvärdera dessa skäl objektivt, med tanke på att det finns förmodligen andra orsaker - verkliga skäl - att ditt barn inte har verbalized, t.ex. att han / hon tycker om att ha dig att göra hans / hennes tvätt, eller att kunna använda din bil utan att behöva göra bilen eller försäkringsersättningar, etc. Vad du vill göra är att ta itu med de verbalized skäl (som i många fall - men inte alla - är ursäkter) en efter en, med fakta:
  • "Jag letar efter ett jobb." Är det sant, egentligen? Hur ofta är han / hon kontrollera platsannonser och webbplatser jobb? Under tiden är han / hon så att han / hon kan skapa kontakter, och kan stå för eventuella luckor i hans / hennes CV? Är han / hon letar efter "en" jobb eller "den" (perfekt) jobb? Är han / hon inte vill arbeta en minimilön jobb tills han / hon hittar något bättre?
  • "Jag har inte råd en plats." Är det så att ditt barn inte har råd med en plats, eller att han / hon inte har råd med en plats så bekväm som din plats? Kanske han / hon inte har råd med en plats i ditt närområde och det finns en anledning till det, att leva i en trevlig stadsdel är en av frukterna av att ha en framgångsrik karriär. Titta runt: Var andra unga vuxna bor? Känner ditt barn som han / hon är "för bra" för att bo där? Känner du att han / hon är "för bra" för att bo där?
 3. 3
  GÅ INTE snokar! Dess fruktansvärda nog att föräldrar / vuxna titta igenom barnens saker! INTE invadera hans / hennes integritet eller personliga tillhörigheter och hans rum!
  • "Jag vill spara ihop till ett hus, bil, magister, etc." Detta är förmodligen den mest legitima skäl att stanna kvar hemma, men bara om ditt barn är ansvarig för det. Hur mycket han / hon faktiskt har sparat upp? Vad är slutmålet? Är han / hon lägger konsekvent bort pengar, eller som hans / hennes sparmönstren beror på hur många bra filmer eller videospel är att veckan? Om han / hon kan bevisa att spara pengar är en prioritet för honom / henne, det är allt bra. Men inte bara ta ditt barns ord för det. Om det är anledningen till att stanna hemma och få en gratis resa, har du rätt att se lön Män och kontoutdrag, precis som ekonomiskt stöd kontor har rätt att se deklarationsblanketter innan de ger ekonomiskt stöd. Så du behöver för att utveckla några strategier för att etablera en ny vuxen-till-vuxen relation.