Wki

Hur du hålla din hund från att bli uttråkad

När hundarna är uttråkade, de kan uppträda ibland dåligt och något förstör miljön du lever i. Här är hur du kan förhindra att din hund från att bli uttråkad och förstör ditt hus.

Steg

Hur du hålla din hund från att bli uttråkad. Se till att din hund har massor av leksaker och saker att leka med.
Hur du hålla din hund från att bli uttråkad. Se till att din hund har massor av leksaker och saker att leka med.
 1. 1
  Se till att din hund har massor av leksaker och saker att leka med. Om din hund är fortfarande i sin valp skede och har bitande allt, se till att du håller ett vakande öga på honom medan han spelar, och berömma honom när han spelar med leksaker, inte dina ägodelar (möbler, trädgårdar, gräsmatta, etc).
 2. 2
  Ta tid av din dag att spela med din hund. Spela hämta med din hund är jättekul och hjälper honom bränna energi, och ger honom motion.
 3. 3
  Ta dig tid att ta din hund på en promenad. Detta kommer att gynna dig och din hund eftersom det är en rolig aktivitet och det är en bra form av motion. Ta din hund till parken eller stranden. Vid stranden, kasta pinnar för honom i vattnet och lät honom hämta dem åt dig.
 4. 4
  Utbildning din hund också kommer att hålla honom sysselsatt, och ge honom chansen att komma närmare dig och lita på dig som sin ägare. Lär honom tricks samt de grundläggande kommandon (om det han fortfarande i sin inlärning skede).
 5. 5
  Om din hund är tillåten inne i huset, helt enkelt låta honom vara med dig. Detta kommer att skapa ett starkt band mellan er två, och även göra det möjligt för honom att lita på dig och hålla med dig när du behöver honom, etc. sak som att låta honom sitta med dig eller på ditt knä medan du tittar på TV, eller låta honom sitta med dig medan du gör papper / datorarbete eller läxor. Prata med honom så han vet att du inte ignorera honom.
 6. 6
  När du är på väg att gå, skicka henne i ditt rum med en kryddig leksak till henne, som en tennisboll, eller tidningen att slita upp (så att hon inte slita upp någon annan sak runt henne).
 7. 7
  Sätt T. V på så att hon inte känner sig ensam, och så att hon har något att titta på. En hund kanal är den bästa idén, även Animal Planet är okej.
 8. 8
  Ta henne till grooming plats, så att hon ser hundar och får spela runt.
 9. 9
  Om ingenting fungerar ovan, sedan helt enkelt stanna med henne, gosa titta livstid, äta henne och din favorit snacks. Det finns inga problem med att ta en ledig dag för att ha en viss kvalitet tid med din bästa vän.

Tips

 • Om din hund är barnsjukdomar, ge honom / henne en tugga leksak.
 • Om du har två hundar eller fler, kan de vara bra att spela tillsammans eftersom de har sällskap av andra hundar. Det är när hundarna börjar känna sig ensam, kommer de att söka ditt företag och bli uttråkad. Om du bara har en hund, måste du spendera så mycket tid med det som möjligt.
 • Om din hund verkar som hon gnälla eller gråta, som när hon lockar henne vänder in i hennes mun och gnäller. Det är bara för att han vill ha uppmärksamhet eller pratar med dig. Och även om du kanske inte vet vad han säger gör det till henne också. Du vet också gnälla till henne. (Gnälla betyder inte att de vill ha uppmärksamhet. Det betyder att de inte får tillräckligt med motion. Om du inte börjar gå dem kommer det att vända till skällande. Hundar måste promenerade vardag, är ditt hus som en större kennel för dem och kasta bollen på en bakgård räcker inte.)
 • Om din hund morrar när du knackar på trä eller något, försöker hon bara skydda dig. Om du vill träna henne att inte göra det, helt enkelt säga varje gång hon gör det NO, BAD.

Varningar

 • Om din hund inte spendera alltför mycket tid ensam, kan han uppträda på ett sätt som förstör tillhörigheter i ditt hem, gräva upp gräsmattor eller förstöra din trädgård. Låt honom veta att du bryr dig.
 • Ge aldrig en rawhide ben till din valp, är det dåligt för deras hälsa.