Wki

Hur du anpassa ditt bröllop

Istället för att låta ett bröllop planerare eller catering konsult vända ditt bröllop till en annan cookie cutter händelse, använd din fantasi för att göra evenemanget en-av-a-kind. Kreativitet kan bidra till att göra något bröllop ser ut som det kostade en miljon dollar.

Steg

Hur du anpassa ditt bröllop. Tänk alla dina inbjudan alternativ.
Hur du anpassa ditt bröllop. Tänk alla dina inbjudan alternativ.
 1. 1
  Tänk alla dina inbjudan alternativ. Begränsa dig inte till den konservativa graverad sorten. Vad sägs om en som är vikta - origami stil - i en kran? Varför inte använda en delikat blå eller skal rosa papper istället för vitt? Enkelt är alltid bättre för en brud. Graverade är trevligt, men ett litet bröllop kan använda kalligrafi - eller ens din egen personligen handskrivna inbjudan. Visste du faller in på semester? Vad sägs om att skriva ut inbjudan på ett vykort från platsen för ditt möte?
 2. 2
  Välj intressant humör musik. "Here Comes the Bride" är traditionell men tråkigt. Ingen kommer att sätta stopp för förfarandet om du väljer Toreador låt från "Carmen" eller "Love Will Keep Us Together" av Kapten & Tennille. Välj en låt som har verklig betydelse för er båda.
 3. 3
  Istället för avrundning de vanliga catering misstänkta, ring på din favorit restaurang och se om de kan ge bröllopet godsaker. Och det behöver inte vara en middag. En tidig bröllop brunch efter en soluppgång ceremoni eller en intim middag efter en sen eftermiddag bröllop är mer glamoröst än den vanliga mottagningen. Välj mat som du älskar, inte köra på fabriken hönan-eller-fisk. Kan du tjäna chili och öl? Varför inte? Svamprisotto och en 100% vegan menyn? Absolut.
 4. 4
  Gör det till din fest. Och glöm inte efterrätten. Den bröllopstårta kan vara den vanliga brud glädje, eller så kan du låta din fantasi ta söta flygning... kakor finns i praktiskt taget vilken form, storlek eller utformning. De kan täckas med riktiga blommor, eller droppande i ätliga pärlor. Det lyckliga paret kan visas i glasyr, eller kakan kan hylla den hobby som förde er samman. Det är ditt val att göra.
 5. 5
  Har en speciell vän eller familjemedlem förrätta ditt bröllop. Du är inte begränsad till din präst, med rätt förberedelser någon som du väljer lagligt kan göra ditt bröllop ceremoni. Se information om att bli ordinerad att förbereda ditt val av en officiant.
 6. 6
  Betrakta ett tema bröllop. Det är ett perfekt tillfälle att införliva dina personligheter och passioner i din speciella dag. Om du alltid har drömt om royalty för en dag, planera ett formellt bröllop. Alternativt kanske du föredrar en annan typ av royalty av glamour i gamla Hollywood. Var kreativ - möjligheterna är oändliga.
 7. 7
  Thrill dina morföräldrar genom att lägga till en touch av din personliga arv med lite traditionell mat. Till exempel kan en japansk festmåltid excitera inte dig men du kan överväga att tjäna lite sushi. Oavsett din bakgrund är, måste det finnas några läckra objekt som du kan införliva i din meny.

Tips

 • Tänk en klänning i en annan färg! Eller beställa en egen korsett med matchande kjol. Det kan vara billigare än många bröllopsklänningar från lokala återförsäljare.
 • Använd personliga frimärken för dina inbjudningar. Du väljer ett foto, gå till photostamps.com, zazzle, stamps.com eller liknande, ladda upp bilden, plocka ut en stämpel du vill och gör din beställning. Voila, ungefär en vecka senare, har du personliga frimärken.
 • Din favorit "par" bilden är perfekt för bröllop inbjudningar... och tänka långsiktigt: Detta kan vara början på en familjetradition, med spädbarn, årsdagar, alla milstolpar markerade med din egen familj frimärken.
 • Inkludera ditt speciella husdjur i ditt bröllop, och se till att klä upp dem i en hund smoking eller klänning! Vissa djur kan vara hetsiga, dock så att spara din klänning, se till att besöka den pistmaskin och har lock vinyl spik tillämpas på ditt husdjur naglar. De är gjorda för katter samt hundar, och de finns i flera färger.

Varningar

 • Kom ihåg att kolla med posten om eventuella räntehöjningar i porto. Om du inte gör det kan kosta dig en hel del mer att du budgeterat för.