Wki

Hur att plantera cannabis frön inomhus

På grund av den underjordiska karaktär cannabisodling det finns lika många metoder som det finns trädgårdsmästare. Här är vad som fungerar ofelbart för mig.

Steg

Hur att plantera cannabis frön inomhus. Ge containrar och dränering.
Hur att plantera cannabis frön inomhus. Ge containrar och dränering.
 1. 1
  Förbered en hylla. Bygg en hylla på en bekväm arbetshöjd. Hyllorna ska ge dränering. Gör dina hyllor 4 meter lång för att rymma vanliga lysrörsarmaturer. Alternativ för hyllan bredd är 12 inches och 24 inches. Avstånd mellan hyllplan måste redovisa höjden av belysning och lägenheterna. 18 inches föreslås för avståndet mellan hyllorna.
 2. 2
  Ge belysning. Detta kommer att vara standard 4 fot lysrörsarmaturer tillgängliga överallt. Om du hänger dem med en kedja och krokar, kommer de att vara mer reglerbar. Placera lampor på ett ställe där de inte kommer att uppmärksammas av den avslappnade betraktaren. svala vita lampor är lämpliga.
 3. 3
  Ge containrar och dränering. Standard plantskola lägenheter passar perfekt och är allmänt tillgängliga. De som ger dränering används. IS är inte rekommenderat att du använder lägenheter som inte rinna. Använd något att hålla de plana ytorna något utanför av hyllan för att åstadkomma dränering och cirkulation under. Ett förslag är korrugerad material vinyl tak. Värmemattor avsedda för ändamålet innehåller ibland en tråd stöd som fungerar bra.
 4. 4
  Håll vattnet från golvet. Jag föreslår att du lutar dig hyllan aldrig så lite, så att vattnet rinna mot en hink eller badkar. De baljor som används för blandning av betong är perfekt.
 5. 5
  Fyll mindre behållare som ska in i lägenheterna. Använd mindre behållare som passar med de vanliga lägenheter. Många konfigurationer finns tillgängliga eller använda vad du har. Använd köpta standard planteringsjord, inte smuts.
 6. 6
  Vatten i marken tills mycket våt till att börja med.
 7. 7
  Gro fröna. Blötlägg dem i vatten över natten i ett mörkt skåp, inte kylskåpet, inte längre. Sedan placera en pappershandduk i en grund tallrik, placera utsädet på handduken, sedan vika handduken över. Se till att plattan är fylld med vatten sedan låt rinna bort överflödigt, lämnar blötts och fröna inuti. Sätt i skåpet. Kontrollera minst var åttonde timme. Låt inte papperet torkar ut någonsin. Du kommer lätt att kunna visuellt se fröet när eller om de gror. Tiden kan variera. Mitt frö gror i en dag.
 8. 8
  När du har visuell kontroll, plantera frön i hemmet du tidigare har berett åt dem. Plantera dem grunt, så att de bara är täckta. Använd en penna eller fingret för att göra ett grunt hål för fröet och sedan täcka. Varje planta ska märkas individuellt om stammen är sällsynt eller värdefull.
 9. 9
  För små plantor där noggrann och vattning ska härska se till att låta dem torka ut lite men inte för mycket, OK? Använd vanligt vatten först, aldrig befrukta nya anläggningar. vatten försiktigt, använd en mister på det mest lätt dimma till vatten nya plantor
 10. 10
  Efter groning, inte overwater. Detta är den vanligaste nybörjare misstag. De vill vara fuktig, men väldränerad och allt blir bra.

Tips

  • Försök värme omvänd osmos vatten med ett akvarium värmare för super rent bevattningsvatten.
 • prova att använda värmemattor under dina lägenheter för undervärme
 • försöka bygga speciella lutande hyllor som möjliggör perfekt dränering och ventilation.
 • Vänligen överväga att försöka klona din planta om de är sällsynta eller värdefulla, en annan artikel?

Varningar

 • Odling av cannabis anses olagligt i många jurisdiktioner, och denna information är för utbildningsändamål bara.