Wki

Hur att inducera förlossningen naturligt

Genom sin nionde månaden, de flesta mammor-to-be ivrigt väntar på deras leveransdag. Sanningen är, en ny bebis kommer när den är klar, period. Fortfarande en mammas jobb är att uppmuntra hennes lilla, så om du är i din 40: e graviditetsveckan, kanske du vill prova dessa idéer för att uppmuntra ditt barn att komma till världen lite snabbare.

Steg

Hur att inducera förlossningen naturligt. Försök att stimulera bröstvårtorna.
Hur att inducera förlossningen naturligt. Försök att stimulera bröstvårtorna.

Medicinskt föreslagna sätt

 1. 1
  Prova akupunktur. I Asien var akupunktur har länge varit ett populärt sätt att sätta igång förlossningen, och det är effektivt utreds i USA I en liten University of North Carolina studie av kvinnor som var 39,5-41 veckor gravid, 70% av dem som fick bara tre akupunktursessioner gick in i arbete på egen hand jämfört med 50% av dem som inte får behandling.
 2. 2
  Ha sex. Sex frigör hormonliknande ämnen som liknar de mediciner som används för att inducera förlossningen. Nyckeln - vara säker på att man får utlösning inne i slidan, sperman är vad innehåller prostaglandiner, de hormonliknande ämnen. Prostaglandiner hjälpa livmoderhalsen att mogna (mjuka) och uppmuntra den att öppna. Annat tänkande föreslår att ha en orgasm spelar roll eftersom under orgasm hormonet oxytocin frigörs. Detta hormon är också ansvarig för att utlösa arbete sammandragningar.
 3. 3
  Försök att stimulera bröstvårtorna. Nippel stimulering producerar också oxytocin, det hormon som hjälper utlöser sammandragningar. Försök att stimulera dina bröstvårtor en i taget med fingrarna hur ett barn skulle när de suger. Massera dem i ungefär fem minuter och sedan vänta 15 minuter eller så för att se om värkarna börjar. Om inte, försök igen. Ett annat alternativ - om du fortfarande ammar ett barn, låt honom eller henne fästa och se om det ger resultat. Om värkarna gör komma igång, stoppa stimuleringen.

Obevisade huskurer

 1. 1
  Ha akupressur behandlingar. Akupressur kan användas för att försöka fastställa sammandragningar och främja cervical dilation. Om din graviditet har framskridit till den grad att en medicinsk induktion beställs, en kurs av akupressur behandlingar under tre dagar före induktion kan hjälpa. Labor kunde börja spontant, men även om det inte gör det, har barnmorskor rapporterat att behandlingarna tillåta kvinnor att röra sig genom induktion med litet behov av ingripande
  • Prova själv tillämpad fingertryck. Tryck fast "sadelgjord" ligger mellan tummen och pekfingret i ungefär en minut och släpp. Tryck eller gnid den stora muskeln sitter mellan halsen och axeln. En annan tryckpunkt att prova: det område på ryggen ovanför skinkorna och korsryggen. Slutligen tycker tryckpunkten inuti benet ovanför vristen eller en på utsidan av ankeln precis bakom benutskott.
  • Akupressur fungerar inte för alla kvinnor och en del kanske tycker att det är obehagligt. Om denna teknik orsakar dig smärta, sluta omedelbart.
 2. 2
  Ät kryddstark mat och massor av det. Det kan sätta igång förlossningen, kan det bara leda till matsmältningsbesvär. Medan det finns ingen medicinsk forskning att backa upp det, många kvinnor svär att äta kryddstark mat (tror Chicken Vindaloo, jalapeno-fyllda salsa eller en skål med rött, hot chili) är vad fick deras arbete pågår. Andra livsmedel som kvinnor rapporten har hjälpt dem att gå in i arbete inkluderar kryddor som oregano och basilika, varm paprika, ananas och lakrits.
 3. 3
  Ta jättenattljusolja. Obekräftade uppgifter tyder på att denna olja skulle vara till hjälp för att inducera förlossningen eftersom det innehåller ämnen som kroppen ändras till prostaglandiner, som mjukgör livmoderhalsen och få den redo för arbete. Det finns inga bevis för att backa upp detta påstående, dock, och motståndare till användningen av gravida kvinnor anser att det är allt från ineffektiva till rent farliga.
 4. 4
  Överväga för-och nackdelar med ricinolja. Ricinolja har inte någon inverkan på en kvinnas livmoder, utan det stimulerar tarmarna som lutar på livmodern. Även om det kan vara just den sak att få arbetskraft igång, kan det också orsaka svår diarré, vilket kan leda till uttorkning som kan vara farlig för en mamma-till-vara.
  • Smaken av ricinolja är inte trevligt, så du kanske vill blanda det med en kolsyrad dryck, apelsinjuice eller varm äppeljuice eller att förvränga det med två eller tre ägg. Om det tas i tablettform, är en rekommenderad dos två 500 mg kapslar.
 5. 5
  Få klart på silverax. Det finns två typer av silverax - blått och svart, som båda används av kvinnor som försöker att få arbetskraft. Blue Cohosh har en historia av sådan användning som går tillbaka hundratals år. Silverax används främst för att kontrollera symtomen vid klimakteriet. Det använder ger några läkare paus eftersom örten innehåller växtbaserade kemikalier som kan fungera som östrogen i kroppen. Ta dessa örter endast under överinseende av en läkare eller sjuksköterska.
 6. 6
  Gå en promenad. Om din kropp är redo att föda, promenader kan hjälpa inducera arbetskraft eller uppmuntrar starkare, mer regelbundna sammandragningar när arbetet kommer igång. Vandring använder tyngdkraften för att dra barnet ner och för att sätta lätt tryck på livmoderhalsen, som uppmuntrar dilation. Vandring också hjälper till att flytta barnet i rätt position för födseln. Vårdpersonalen på BB eller förlossningarna centrum kommer sannolikt att uppmuntra dig att gå en hel del för att hjälpa arbetsmarknaden framsteg.
 7. 7
  Få en massage. En massage är bra för avkoppling, och för en kvinna som väntar på att föda, en avslappnad kropp och djupandning och öppet membran som kommer med det kan skapa en känsla av trygghet och sätter scenen för arbetskraft att börja naturligt.