Wki

Hur öka den tid barnet sover

Bebisar sover inte detsamma som vuxna. Vanligtvis kommer de sova i 2-4 timmar och vakna ser för att matas, sedan ha en aktiv period av 1-2 timmar. Detta varierar mycket under de första åren. Följande tre metoder kan bidra till att förlänga den tid ett barnet sover.

Steg

Hur öka den tid barnet sover. Använd denna metod när initiala utfodring problem har lösts och en bebis bara har lindriga sömnproblem sammanslutning eller har svårt att somna eftersom han är övertrött eller över-stimulerad.
Hur öka den tid barnet sover. Använd denna metod när initiala utfodring problem har lösts och en bebis bara har lindriga sömnproblem sammanslutning eller har svårt att somna eftersom han är övertrött eller över-stimulerad.

Metod 1 - Crying ner

 1. 1
  Använd denna metod när initiala utfodring problem har lösts och en bebis bara har lindriga sömnproblem sammanslutning eller har svårt att somna eftersom han är övertrött eller över-stimulerad. Tekniken innebär att lämna ditt barn att gråta, och även om det är väldigt svårt att lyssna på en ung baby gråter sig till sömns, kommer det att förhindra allvarliga sömnproblem i framtiden.
 2. 2
  Observera en 5 - 10 minuters väntetid. Spädbarn under 6 månader bör inte lämnas att gråta, eftersom deras magar är mycket liten och de behöver äta ofta för att adekvat vikt. Om du hittar den gråtande svårt att ignorera, försöka och vänta minst 5 minuter innan du går in till bebisen.
 3. 3
  Ange ditt barns rum och lugna honom med en lugnande beröring eller lugn röst. Detta bör hållas till mellan en till två minuter innan de lämnar honom. Du bör sedan vänta 5-10 minuter innan han återvände. Försök att upprepa proceduren tills barnet lär sig att sova själv.

Metod 2 - Kärnan natten

 1. 1
  Använd den här metoden för ett barn över sex veckor som väger mer än 4 0,6 kg (l0lb), har hamnat i en bra dagtid rutin och lösa väl på kvällen, och sätter på tillräckligt med vikt varje vecka. Du vet att det är rätt tid att börja tänka på detta sätt när ditt barn är fortfarande vakna på natten efter ett foder men inte äter bra på 07:00.
 2. 2
  Erkänn ditt barns näring nivåer. Kärnan natten fungerar enligt principen att när ett barn sover under en längre sejour i natten över flera nätter, bör han inte ges igen under de timmarna sov under kärnans natten. När du har sett till att ditt barn kan pågå en viss tid utan ett flöde, kan du använda denna möjlighet att hjälpa honom att sova längre. Om han vaknar under dessa timmar, bör han vara kvar i några minuter för att lösa sig tillbaka för att sova.
 3. 3
  Om han inte betalar, prova klappa honom, ger honom en attrapp eller en klunk vatten, ge honom den minsta uppmärksamhet. Spädbarn under sex veckor som sätter på en bra mängd vikt varje vecka, men som fortfarande vaknar vid 03:00 bör erbjudas en attrapp eller en flaska kallt, kokt vatten. Om ditt barn fortfarande inte kommer att nöja sig, ge honom det minsta flöde som får honom igenom tills 07:00.

Metod 3 - Kontrollerad gråt

 1. 1
  Använd detta om alla andra metoder har misslyckats. Kontrollerad gråt är det mest effektiva sättet att sömn-tåg barn över 6 månader.
 2. 2
  Var förberedd. Det är en intensiv teknik och tar en hel del engagemang och uthållighet, men kan vara mycket framgångsrik i att få ditt barn att sova hela natten. Om ditt barn är fortfarande utfodring i natten, men det är en bra idé att prova metoden kärnan natten för att se till att han inte gråter av äkta hunger.
 3. 3
  Börja kontrolleras gråter på kvällen den första dagen. Samma förfarande bör genomföras oavsett hur många gånger ditt barn vaknar på natten.
 4. 4
  Dag 1:
  • Besluta om en vanlig tid att starta sänggåendet rutin och hålla fast vid det. Låt minst en timme för badet, mjölk foder och sedimentering.
  • Settle ditt barn i sin säng innan han blir för sömnig. Kyssa honom godnatt och lämnar rummet.
  • Låt det gå minst fem till tio minuter av gråt innan han återvände för att lugna honom. Trygghet bör hållas till ett minimum. Du kan slå honom eller säga 'ssh-ssh' slappt, men motstå frestelsen att plocka upp honom. Lämna rummet efter två minuter även om han fortsätter att gråta.
  • Efter den första halvtimmen av gråt, bör tiden mellan besöken höjas med fem till tio minuter varje gång, till 15-20 minuter mellan besöken.
  • Fortsätt med kontroll planen var 15-20 minuter tills ditt barn somnar. Tillförsiktens fortfarande bör hållas till ett minimum av inte mer än två minuter, och han bör inte lyftas ur sängen.
  • Om ditt barn vaknar på natten, fortsätter att följa samma plan för kvällen, gradvis öka tiden mellan besöken, tills du går i varje 15-20 minuter.
 5. 5
  Dag 2:
  • För middagssovande, är det viktigt att du börjar där du slutade i natten.
  • Vänta minst 20 minuter innan du kontrollerar ditt barn och fortsätta att hålla besök hos honom till maximalt två minuter, med ett minimum av trygghet.
  • Om ditt barn somnar närmare tiden han är tänkt att komma upp, tillåta 15 minuter på morgonen tupplur och 45 minuter vid lunchtid tupplur så han inte kommer att sluta sova efter 15:00 på eftermiddagen. Om ditt barn är mycket trött han kan behöva en kort tupplur på 15-20 minuter sen eftermiddag, så han inte blir alltför trött.
  • Följ samma lösa procedur som den första natten på kvällen, denna gång vänta 20-25 minuter innan han återvände. Vid besök på andra natten, lugna barnet genom att säga "ssh-ssh", men inte stroke eller röra honom.
  • Om ditt barn är fortfarande gråter efter den första timmen, bör tiden mellan besöken ökas till 35-40 minuter.
  • Om han vaknar på natten, bör du vänta 45 minuter innan du kontrollerar honom, och du ska inte tala med honom eller stroke honom. Minska besök på en minut.
 6. 6
  Dag 3:
  • Genom den tredje dagen, kommer majoriteten av spädbarn och småbarn ska lösa sig på alla sömn gånger inom 20 minuter, och det finns ingen anledning att kolla på dem.
  • Om ditt barn Backtracks på en av de branta gånger och du måste gå tillbaka till att kontrollera honom, börja med att titta in på honom var 15-20 minuter och öka intervallet tills du är tillbaka till 45-50 minuter.
 7. 7
  När ditt barn har gjort ett par dagar för att lösa inom 20 minuter, bör du kunna använda gråt-down metod för att få honom att sova. Inom ett par veckor kommer de flesta spädbarn och småbarn att gå att sova utan något krångel alls.