Wki

Hur man vinner mer scratch offs

Lotter i allmänhet inte har bra odds, men det finns några sätt att dina chanser att vinna på en scratch-off biljett. Här är hur man gör det.

Steg

Hur man vinner mer scratch offs. Ställ en budget och hålla fast vid det.
Hur man vinner mer scratch offs. Ställ en budget och hålla fast vid det.
 1. 1
  Ställ en budget och hålla fast vid det. Bestäm hur mycket du har råd att spendera på en scratch-off varje vecka. Detta måste absolut vara pengar du har råd att förlora, eftersom oddsen är att du kommer.
  • Aldrig, aldrig spendera mer än din budget, motstå frestelsen att jaga dina förluster.
 2. 2
  Sluta medan du framåt. Om du vinner på en biljett, lägg pengarna i din plånbok. Spendera inte det på fler scratch offs utöver den budget du satt. Bara detta kommer att öka dina inkomster från scratch off segrar, som att använda vinsten för att investera i mer pengar kommer sannolikt leda till att du bara förlora dem igen.
 3. 3
  Studera oddsen för spelet du deltar i. Vissa spel presentera högre odds av vinster än andra, även om de är billigare. Studera det finstilta på baksidan av skraplott att hitta oddsen att vinna. Jämför oddsen för några spel innan en kvalificerad gissning om vilka kort att köpa. Självklart är kortet med högre odds ett bättre val. Detta är vanligtvis dyrare kortet, men var försiktig eftersom högre kostnader betyder inte alltid högre odds.
 4. 4
  Stagger din biljett köp. Det finns sällan två vinnande biljetter i rad. Därför, om du vet att ett vinnande kort redan har köpt från en viss förpackning, sluta spela för ett par dagar och komma tillbaka, gå till en annan butik, eller köpa ett annat spel. Detta kommer att säkerställa att du inte spenderar pengar på en nästan garanterad förlorare. Observera att det inte handlar om statistik - det handlar om hur spelen tillverkas och marknadsförs. Skraplottspel säljs i förpackningar med en viss vinst / förlust andel i varje förpackning.
 5. 5
  Kontrollera att se priset nivåer innan du köper ett spel. Det är helt lagligt att sälja biljetter till en skrapa spel efter alla de bästa priserna har vunnit. Ibland butiken kommer att lägga ut en flyer med den informationen, men det är ofta flera veckor inaktuell. Kontroll med det statliga lotteriet hemsidan är det enklaste sättet att se till att du inte slösar bort pengar på en förlorare.
 6. 6
  Spela inte spel som är en del av en andra chans lotterier. Staterna och Återförsäljare använda dessa som ett sätt att sälja spel efter det finns några vanliga kvar priser. Om du verkligen är intresserad av att vinna andra chans priset, det är bara en bluff. Detta är inte sant i vissa stater, såsom Wisconsin, där alla lotter och skrap-offs är berättigade till en andra chans priset.
 7. 7
  Köp inte "mystery packs" eller något annat paket av biljetter. Återigen, detta en teknik återförsäljare använder för att flytta gamla spel som inte har många priser kvar.
 8. 8
  Vänd alla biljetter på. Har alltid datorn på återförsäljare kontrollera vinster. I spel där det finns flera olika sätt att vinna priser, kan det vara lätt att förbise vinster. Att ha datorn kontrollen kommer att säkerställa att du inte råkar kasta bort några vinster.
 9. 9
  Leta efter mönster som visas på kortet innan du kliar. En kanadensisk professor kunde "plundra" tic-tac-toe scratch-off genom att märka en återkommande mönster tryckt på att vinna biljetter. Om utskriften på utsidan av en scratch-off varierar från kort till kort, uppmärksamma det.

Tips

 • Det är möjligt att få upp till datum odds på individuell skraplottspel genom statistiskt analysera de priser som finns kvar. Detta kan vara svårt. Det finns webbplatser som kommer att utföra beräkningar för dig.

Varningar

 • Även dessa tips kan hjälpa (och göra lite matte hjälper ännu mer), spela scratch offs är spel och du kommer ändå nästan alltid förlorar mer än du vinner.
 • Spela inte mer än du har råd att förlora.