Wki

Hur man bygger en yugioh däck som passar dig

Denna guide ska hjälpa dig Yugioh spelare att bilda den perfekta däcket för dig en dag. Denna artikel är skriven med antagandet att du redan har några Yugioh kort och har viss erfarenhet av att spela.

Steg

Hur man bygger en yugioh däck som passar dig. Bestäm din spelstil - Detta är viktigt, eftersom det avgör hur folk skulle titta på dig som en duelist.
Hur man bygger en yugioh däck som passar dig. Bestäm din spelstil - Detta är viktigt, eftersom det avgör hur folk skulle titta på dig som en duelist.
 1. 1
  Bestäm din spelstil - Detta är viktigt, eftersom det avgör hur folk skulle titta på dig som en duelist. Är du ett utslag duelist som snabbt skulle kalla, attackera och aktivera korten? Eller är du den djupa tänkare som skulle analysera din hand och fält innan du gör ett drag? Eller kanske den Duelist som skulle bort kort från spelet så att din motståndare inte kan använda dem igen? Med tanke på dessa skulle hjälpa dig att välja ett däck arketyp.
 2. 2
  Välj din däck typ-ett tema däck, eller en som följer ett visst tema för kort. Aldrig har ett däck med för många kort i den. Detta kallas kort sallad, och du kommer inte att rita delar av combos.
 3. 3
  Välj din däck basis - Jag skulle hellre rekommendera ett tema däck, eftersom korten är minst benägna att bli bannad, vilket resulterar i att playablity. Se tipsen för en länk om arketyper.
 4. 4
  Välj monster - När du vet vad däck du vill spela, och hur du vill spela det, välj din bas monster. Varje arketyp kommer att ha minst 10 huvudsakliga monster. När du har lagt in dem i en lista över kort du vill, lägg i lämpligt stöd. Håll det till cirka 18 kort, om du inte verkligen behöver det, liksom i fallet kanske de Elemental Heroes.
 5. 5
  Kontroll kvantitet - Du bör ha:
  • LV 1-4: Cirka 12
  • LV 5-6: Cirka 4
  • LV 7-8: Cirka 1 eller 2
  • LV 9 och uppåt: Aldrig mer än 2, beroende på däck. Vissa däck kan och måste vara alla höga monster. I själva verket olycksbringarna är en Arcanetype med endast hög nivå monster med de två viktigaste är level 10. De är lätta att kalla behöver endast de nonmalefic former, och ett fält spell.
 6. 6
  Välj trollformler - Återigen, ca 1/3 av de 12 trollformler i dina däck skulle vara för monster support / combos. Resten skulle hänföras till favoriter och häftklamrar. Lägg dem i din lista när du har bestämt dig.
 7. 7
  Välj fällor - 10 fällor, inte mer, inte mindre, för alla däck typ. Det enda undantaget är för däck som är beroende av fällor, som däck som har många svaga monster. Bland dessa, bör 3-5 vara stöd för dina däck typ, och resten ska vara häftklamrar som Mirror Force, Sakuretsu rustningar och Trap Hole.
 8. 8
  Lägga ut dina kort och se till att de fungerar bra ihop. Dess ingen nytta om du har kort som inte fungerar bra ihop. Lista de kort som du behöver för att förbättra dina däck och gör det ditt företag att köpa dessa kort. Titta på korten era gemensamma motståndare spelar. Också lägga till några generiska kort i din skarndäck som du kan använda senare, mellan dueller.
 9. 9
  Gå och hämta korten - Tja, nästa du måste hitta de kort du behöver. Alltid gå till den lokala kort butiker och fråga runt för handel erbjudanden, eller singlar.
 10. 10
  Få spela med vänner och lokala aktörer för det roliga och ta reda på mer om däck, som i syfte att finna dess svagheter.
 11. 11
  Efter några fler spel, är det dags att täcka dina däck svagheter och utnyttja sina starka sidor, och ändra det med nya support kort. Under denna tid bör du redan ha tagit ut minst fem kort, och ersatte dem med något mer användbart.
 12. 12
  Upprepa sedan processen med att spela och modifiera, och aldrig vara rädd för att ha en perfekt däck. Ett däck bör everchanging, med nya kort varje vecka av gameplay.
 13. 13
  Hälften dina däck bör göras av monster kort. Ett monster kort för varje spell / trap i dina däck. Detta är en bra utgångspunkt. Du kommer troligen att sluta med några fler monster än 20.
 14. 14
  Välj dina däck. Struktur däck är bra för kort som fungerar tillsammans och av samma typ, men de har inte synkroniserad eller monster tuner. Starter däck har massor av olika typer av kort och mottagare / synchro kort. Booster packs har kort som inte fungerar tillsammans, så får dem på din lokala butik, eftersom när du köper dem i butiken, på baksidan av paketet, kommer det att berätta vad olika kort det ger dig. Det andra alternativet är webbplatser som säljer varje förpackning från den första till den senaste, vilket innebär att du hittar allt. Också de säljer singlar på varje kort. Detta gör att du kan få kort som kan vara utomordentligt sällsynt. Det är inte alltid billigt, men om det finns ett kort som du absolut behöver, det fungerar.
 15. 15
  Du bör ha 13 nivå 4 eller lägre monster. De finns i tre huvudtyper-Normal monster, Effect Monster och Tuner monster. Balansera varje typ så det handlar om mer normala och Effect Monster kort (som 8 eller 9) till ca 4-5 Tuner monster.
  • Normal, Gul gränsade Non Effect monster kort utan bidragande bör ha 1600 eller mer attack.
  • Effekt monster attack kan variera, men se till att deras effekt hjälper dig. Effekten Vänd monster kan ha mycket goda effekter, såsom vållande av skada till din motståndare baserat på specifika typer av kort din motståndare har på fältet, eller förstöra monster, såsom Gamla Vindictive Magician. Den goda angreppspunkter för en nivå-4 eller lägre effekt monster är 1600 eller mer (om det inte är en flip monster, gör sin attack och skillnad ingen roll) Om de kan attackera direkt, eller låta en annan monster få en stor mängd angrepp, gör det ingen roll vilken attack / försvar poäng de har. Vissa kan inte förstöras om monstret har en viss attack, bra för monster försvarsposition, och vissa kan attackera / försvara mer än en gång. Dessa är stora monster. Shield Wing, som bara har 900 försvar, kan försvara två gånger per varv och inte får förstöras.
  • Kort med en hyllning behöver minst 2300 attack. Ha 4 eller mindre av dessa. Det beror på kortet och däck. Vissa Arcanetypes, samt icke-Arcanetype baserade kort, är en hyllning nivå femmor eller sex med lägre än attack och kan vara mycket användbart. Till exempel Reeze virvelvind av Gusto har endast 1900 ATK, och ändå är hon den bästa Gusto efter Sphreez, eftersom hon slår ett kort på din sida av fältet med en motståndares monster, och om hon dör du ändå hålla monstret du bytte med.
  • Kort med två hyllningar behöver minst 2600 attack. Fyll i resten av ditt monster-kort avsnitt av din kortlek med dessa kort.
 16. 16
  Trap-kort är användbara, men särskilt de som förhindrar attacker från fientliga monster. Du bör ha ca 6 eller flera av dessa fällor kort, och några exempel är järnskrot Scarecrow, Negera Attack och Sakurestu Armor. Trollbindande Circle och Nightmare rullar förhindra monster från att attackera så länge det är på fältet. Din stil spelar roll men är det verkligen upp till hur du spelar.
  • Du bör ha tio fälla kort, och så plocka fyra andra som hjälper dig i spelet också.
 17. 17
  Regelbundna spell kort ska antingen förstöra fiendens monster, orsaka skada på din motståndare, och borde låta dina monster vinna stora mängder attack. Du bör ha minst 7-10 av dessa. Numera också speciella summerande trollformler är nästan obligatoriskt för att få hög nivå monster. Även en hyllningar är nära omöjligt om du bara normalt kalla att vinna, eftersom det från att kalla är en gång per varv händelser. Så du kan få din låga nivå ut och det kommer sannolikt att dö innan nästa sväng, så måste du kalla en annan och vid den punkten nu ganska mycket skruvas.
  • Det är också en slags kallas Quick-Play spell kort. De har en blixtikonen bredvid ordet "Spell Card" tryckt på kortet. Du bör ha tre till fem av dem, eftersom de kan användas på din motståndares tur. Book of Moon är en vanlig Quick Play spell.
 18. 18
  Testa dina däck mot en hård motståndare, sedan göra dina däck starkare genom att köpa fler kort och inte köpa om det behövs.

Tips

 • Ofta din lokala TCG kort butiker att få vänner, handel kort, och lära sig nya tekniker.
 • Försök att ändra dina däck tills du lyckas.
 • Bra däck gör inte ett bra duelist. Goda kunskaper och bra däck gör en bra duelist. Öva och öva lite mer.
 • Alltid träna när det är möjligt, och hitta brister i dina däck, och ändra det bit för bit. Och aldrig vara rädd för att nå det omöjliga gränsen kallas "Perfect". Spelet everchanging, och så kommer det däck som du använder.
 • Slutligen, aldrig tappa humöret, upprätthålla korrekt sätt i dueller. En duell är bara ett spel, för att ha roligt, släppa stress, slappna av, njuta, träffa vänner, och tyvärr, spendera pengar!
 • Uppdatera dig på de förbjudna korten.
 • Vissa kort är bra, men om du är osäker på hur man tillämpar dem direkt hålla dem i din skarndäck att använda när du får en känsla för din motståndare däck. Till exempel "Förbud" kan demontera många strategier, men om du inte vet vad du ska förbjuda det kunde vara en död oavgjort.
 • Glöm inte synchro monster, eftersom de kan också vara bra, som Black Rose drake som skulle vara bra i en drake eller brand däck.
 • Prova börjar med en struktur kortlek och flera förpackningar booster (Dragunity Legion, Stardust Overdrive, och Hidden Arsenal 3, etc.)
 • Använd följande länk för steg 3: http://yugioh.wikia.com/wiki/Archetype
 • Försök att få Fusion kort som matchar korten i dina däck
 • Alltid hålla dina däck i balans, hålla dina däck nära 40 kort och lägga kort som fungerar tillsammans i leken som Marik Gravekeeper Deck exempel. Du kan få nästan vilken Gravekeeper monster och det har också Necrovalley. Sedan måste du hitta andra kort som påverkar din eller din motståndares spel-planen. Liksom få Gravekeeper Monster + Necrovalley + Alla kort som driver upp mörka Monsters = bra strategi! Kom ihåg: Få kort som fungerar som ett team, kommer detta hjälpa. Prova att leta efter kort med samma namn som "Elemental Hero" eller "Dark Scorpion" eller osv och få trollformler, fällor och Fusions som arbetar med dem och du kommer att bli tufft.

Varningar

 • Aldrig ta till fusk. Inte stjäl kort, är att stjäla aldrig rätt väg att gå. Om du stjäl folk kommer så småningom reda på att deras kort stals.

Saker du behöver

 • Kontanter
 • Kort
 • Vänner