Wki

Hur man blir en artist

Konst är runt you.It är inte bara förmågan att måla, skissa och rita, men i andra medier också. Skapa en skulptur tar skicklighet av en konstnär. Abstrakt målning, eller skapa modeller i lera är en form av konst. Konst är faktiskt allt runt omkring dig, i alla dess former. Ta dig tid att titta på din omgivning på ett annat sätt. Titta på ett träd, är det inte ens, det är inte rak, är det inte brun. Det har textur och skuggning. Viktigast: inga två objekt är likadana.

Steg

Hur man blir en artist. Få en skissbok och skissa penna.
Hur man blir en artist. Få en skissbok och skissa penna.
 1. 1
  Få en skissbok och skissa penna. Få ett staffli och målar. Även några grundläggande förnödenheter kommer att vara tillräckligt för att man börjar öva och experimentera.
 2. 2
  Rita saker du ser. Gå till parken och sitta på en bänk och bara titta runt dig. Konst är överallt. Poolen är ovalt, solen är rund, träden är alla olika nyanser, och inga två blad är desamma. Inga två blommor är desamma, eller av samma form eller storlek. Om du tittar på allt detta och upptäcker att du är intresserad av att lära mer, då du har en konstnärlig karaktär. Du kan lätt bli en konstnär.
 3. 3
  Titta på ett träd i solen. Lägg märke till att bladen har olika färger. Se vilken sida solen skiner på och hur det ser ut. Titta på samma träd en timme senare och märker hur det ser ut nu att solen har eller ställer. Studera gräset, och dess skuggor. Titta på en solnedgång, skuggning och färgerna. Egentligen ser på saker spänt, och markera allt i ditt skissblock.
 4. 4
  Utveckla mer av konstnärlig art. Lär dig om färger, nyanser, och hur man använder dem. Köp ett färghjul och försöka ändra färger. Bestäm vilken typ av konst du är intresserad i. Det finns hundratals tekniker som du kan lära av.
 5. 5
  Träna dina ögon att fokusera på struktur, färg och värde. Måla inte eller rita på hur objektet "ska" se ut, snarare än hur det ser. Ingenting är riktigt vad det ser ut. Whites har andra nyanser i det, röda är av varierande grader av rött. Svart hud är inte svart och vit hud är inte riktigt vit men olika nyanser av rosa, gula och blues hela blandas.
 6. 6
  Få böcker om konst utbildning, särskilt dra från den högra sidan av hjärnan. Detta är en stor bok för att lära av. Det är lätt att läsa, och intressant, och du kommer att förvåna dig själv på hur snabbt du kommer att faktiskt rita.
 7. 7
  Hitta webbplatser om konstnärer, metoder konst, teckning och målning. Att bli en konstnär är inte svårt när du inser vilken typ av konst du är intresserad Läs upp konstnärer och besöka konstutställningar.
 8. 8
  Utsätta dig för stor konst. Besök museer och granska böcker på alla typer av konst och design. Lär av mästarna genom att titta noga på deras verk. Imitera dem eller försöka motiv och tekniker som fångar ditt intresse.
 9. 9
  Ibland konstnärer vill uttrycka sina känslor så att de sätter sina känslor i sin konst. Du bör försöka att alltför när du vill uttrycka dina känslor.

Tips

 • Alltid säga "Dess hur jag rita och detta är vad jag tycker är bra", inte ta andras yttrande till ditt hjärta, om de säger något dåligt om din ritning.
 • Du kommer sannolikt att förbättras i skurar av personlig insikt att se världen omkring dig som konstnär.
 • Klottra faktiskt hjälper ditt perspektiv... När du drar hänsynslöst, hjälper dess du ser vad du är kapabel till.
 • Aldrig någonsin sluta försöka bli konstnär eftersom det är bra. * Aldrig bli förödmjukade när någon skrattar åt en ritning.
 • Titta på konst, när du ökar i förfining, kanske du kan för att mer fullständigt uppskatta förfining av stora konstnärer. Inte alla har möjlighet att märka detalj. Stor konst är lärorikt, det kommer att orsaka dig att ändra din inställning om ett givet ämne och ger dig tips om hur man uppnår det du föresatt sig att skapa. Det bästa sättet att visa konst är i person, är en reproduktion i en bok fin, men kom ihåg att det finns mer att en målning än bilden representerade, taktiliteten av ytan, ljusstyrka, och andra subtiliteter är endast tillgänglig i människa - det är ofta så att storheten av arbetet är uppenbara först på dessa aspekter. Detta är särskilt fallet i abstrakt konst, men bör inte uteslutas i figurativa arbete, gå titta hur Rembrandt hanterar sin färg, där han använder sig av transparenta tvättar, effekten av en viss färg varvas över en annan - om du börjar märka sådana saker du ska garanteras för att utöka din flexibilitet som konstnär.
 • Få ditt arbete ute genom att försöka få din bilder i konstgallerier.
 • Behåll gamla ritningar för att uppmuntra dig som du ser din förbättring.
 • Förstå att ingen behöver vara född med en talang. De som är, är lyckliga. Konst kan utvecklas med ränta. Mest art behöver inte målas ut som en bild. Man kan använda en kamera för exakthet. Målningar utvecklas från konstnärerna känner av motivet, tolkning och olika färger. Inga två personer som är exakt likadana. Inga två konstnärer målar på samma sätt, och inte två se saker i de exakta färgerna. Konst kan läras, upptäcks och kan utvecklas med rätt exponering. Kom bara ihåg att vara konstnär är inte hur bra du kan rita, men de känslor som kommer ut av det.
 • När du är klar med din första skissbok, köpa en annan! Vid tiden du är klar att du kommer att ha förbättrats så mycket.
 • Visa konstverk i indie butiker eller kaféer att få ditt namn där ute.

Varningar

 • Aldrig, aldrig, aldrig ge upp. Det kommer att ta tid, men det är värt varje timme när du kan se tillbaka och vara stolt över hur långt du har kommit.
 • Konst är gjord för att ses. Var inte så rädd för att låta folk se vad du har gjort.
 • Alltid stödja konstnärer, om du inte stödjer folks uppfattning av konst, då du inte gör ditt jobb!
 • Alltid fortsätta lära sig nya tekniker. Det fina med konsten är att det finns ett så stort utbud av medier och stilar och tekniker. Det finns alltid något att utforska. Bli inte självbelåtna eller tror att du redan vet tillräckligt.