Wki

Hur man ritar en hund ansikte

Under hela tiden har familjens hund varit en symbol för orubblig lojalitet och villkorslös kärlek. Men fånga denna essens på papper kan vara lite knepigt. Du kan skriva om det, men en hund ansikte är så uttrycksfull att ibland det enda sättet att undvika att använda 1000 ord är att rita en bild. Vi visar dig hur!

Steg

Hur man ritar en hund ansikte. Rita en cirkulär form och två öron.
Hur man ritar en hund ansikte. Rita en cirkulär form och två öron.

Metod ett: massor av detaljer

 1. 1
  Rita en cirkulär form och två öron. Lägg också en vertikal och horisontell linje på den cirkulära formen att fungera som era riktlinjer. Se till att använda dem som de verkligen kommer att hjälpa.
 2. 2
  Rita hundens nos. Rita ett uppochnedvänt hjärta och en triangulär form med två utskurna hål.
 3. 3
  Rita hundens ögon. Kom ihåg att göra ögonen så glänsande som möjligt genom att rita snirkliga linjerna inom hans elever.
 4. 4
  Rita små detaljer som de små cirklarna på näsan och sedan linjer för hans ögonlock och öron.
 5. 5
  Rita tassarna med en serie av fyra rundade triangulära former på vänster och höger sida av ansiktet.
 6. 6
  Rita detaljerna i hans tassar och armar.
 7. 7
  Disposition din ritning. Använd en svart penna eller markör för bläck över din penciled skiss. Efter beskriver din ritning, städa upp det genom att radera din penciled skiss och riktlinjer.
 8. 8
  Färglägg honom med färger som grått, mörkgrått, svart eller brun.

Metod två: linjeritning

 1. 1
  Gör en liten pinne figurerar i mitten av arbetsytan. Lägg små ben men inga armar.
 2. 2
  Skapa tre punkter på varje sida av pinnen figurerar.
 3. 3
  Rita en cirkel runt pinnen figurerar. Kontrollera att ingen av de stick kroppsdelar eller prickar röra cirkeln.
 4. 4
  Skapa två halvcirklar fästa vid toppen av de viktigaste cirkeln. Dessa bör vara nästan vidrör varandra men inte riktigt. De kommer att vara ögonen.
 5. 5
  Rita en halvcirkel runt ögonen. Detta kommer att vara resten av ansiktet.
 6. 6
  Lägg två små prickar i mitten av ögonen för eleverna.
 7. 7
  Rita vissa öron. De kan vara diskett, spetsiga, men du vill ha dem!
 8. 8
  Glöm inte tungan, och pilbågen!

Tips

 • Det finns några berättelser som kan användas för att komma ihåg hur man drar den andra hundens ansikte:
  • Det var en man (pinne) hade sex barn (tre på varje sida). De skulle gå till en park för att spela (cirkel). De hade två rum som vetter mot parken (ögonen med eleverna). Att resa från sitt hem till parken de skulle gå en kort sträcka (halvcirkel). Det fanns en flod på båda sidor (öronen).
  • Det var en man som inte hade några vapen (pinne) och eftersom han inte hade några vapen han grät och grät (prickar runt människan). För att muntra upp sig han gick till mässan och gick på ett pariserhjul (cirkel), två hemsökta hus (ögon), och fick två bomull godis (elever). Sedan gick han över en kulle (ovanpå huvudet), gick till en korvkiosk, och fick två varmkorvar (öron).
  • Det var en gång en man (pinne) som hade bin jagar honom (prickar), så han hoppade in i en sjö (cirkel). När han kom ut såg han två grottor (ögon och elever) i sidan av en kulle (halvcirkel) med två vattenfall kommer från sidan av grottan (öron).
  • Det var en man utan armar (näsa) som föll i en damm (nos). Det började regna (whiskers). Han sprang uppför en backe (toppen av huvudet) och gick till McDonalds (ögon) och han beställde två hamburgare (elever) och pommes frites (öron). Då han var glad (tunga).
  • Det var en gång en man utan armar (näsa) bin jagade honom (prickar) så han gömde sig i en grotta (cirkel). Han dog, så han begravdes på en kyrkogård (ögon). Det fanns ett hål i gravstenar (eleverna) Så alla mannens familj var där (halvcirkel), och de grät (öron).
  • Det var en man utan armar (Streckfigur näsa). Han dog och begravdes, (nos), sedan några flugor kom (prickar). De gav mannen 2 gravar och färgade i en regnbåge på botten av båda (ögon w / elever). Sedan en stor regnbåge kom (halvcirkel). Och slutligen några bilar kom för att besöka graven (öron).
  • Det var en gång en man utan armar. Han var riktigt grov så han hade flugor runt honom (prickar). En dag gick han upp en kulle (nos) och han gick upp en annan (toppen av huvudet). Det fanns två pooler på toppen (ögonen med elever). Det fanns även bilder där. Han gled ner ena sidan (örat) och ner en annan (andra örat).
  • En gång var det en man (pinne) som var väldigt klumpig så han grät mycket (prickar). En gång, ropade han så mycket, gjorde han en sjö (cirkel)! Så då hans hund och katt dog så han satte upp gravstenarna (ögon), men orden var alla kortas tillsammans (eleverna). Han gick uppför en backe, (halvcirkel) och gick ner bilder!
  • Det var en man (näsa och mun), som hade 6 barn (prickar). De drunknade alla (nos). De två äldsta fick en fin grav (ögon), medan den yngre 4 fick 2 små gravar för att klämma in (elever). Fadern fick en stor grav vakar över dem alla (halvcirkel). Vid begravningen, var många tårar skjul (öron).
  • Det var en man (näsa / mun) som hade 6 barn (prickar) så han köpte en pool (ansikte), poolen sprungit läck (tunga) så de flyttade till bergen högre och högre, (varje öga) och ännu högre (ansikte) när stenarna föll (öron) flyttade inne i grottorna (eleverna)!

Saker du behöver

 • Papper
 • Pencil
 • Eraser
 • Färgpennor
 • Ruler