Wki

Hur man smyga runt på natten


Nattetid är en rolig tid att smyga runt, men om du har en rumskompis eller en person som delar ditt rum, här är några tips för att få med dem.

Steg

Hur man smyga runt på natten. Kartlägg alla knarrig golv och föremål, det är dessa saker som ger dig iväg.
Hur man smyga runt på natten. Kartlägg alla knarrig golv och föremål, det är dessa saker som ger dig iväg.
 1. 1
  Kartlägg alla knarrig golv och föremål, det är dessa saker som ger dig iväg. Också bo mycket nära till väggar. Det kommer att minska den knarrande ljud. rita en karta av huset och sätta en bokstav eller en siffra på knarrig och pipigt. Om du har utrymme, skriva anteckningar på han ned på kartan. Här är ett exempel: A: Squeaky brädan, bör undvikas, kunna klev över.
 2. 2
  Skanna området med djupandning, så om någon är runt de kommer tro att du sover. Också planera och tänka på vad du ska göra när du är ur sängen.
 3. 3
  Ha tålamod. Om du har en knarrig säng, rör sig långsamt med tålamod, vad är fem minuter av långsam, stadig, flytta jämfört med hela natten utanför?!?
 4. 4
  Gå i lugn och stadig takt, mentalt karta i ditt sinne (och inte på papper) knarrig golv. När du är där du behöver vara, sakta gör vad du behöver göra. Du bör memorera ritade karta i förväg så att du inte behöver ta den med dig.
 5. 5
  Håll öronen piggnade upp, om det är någon på övervåningen och du hör flyttar eller golvet knarrar - gömma sig! Ha alltid en plats i förväg plockas beroende på din position.
 6. 6
  Promenera så nära kanten av varje vägg för knarrande golv eller trappor. Slitna golvbrädorna har generellt mer stöd nära väggar.
 7. 7
  Alltid agera som om någon aktivt söker efter dig, även om de inte är. Detta kommer undermedvetet att tvinga dig att vara mer försiktig.
 8. 8
  Kvar i en hopkrupen ställning som du flyttar, och har händerna ut åt sidorna i midjehöjd för att upptäcka eventuella hinder du kanske inte har sett och hålla balansen, och att absorbera steget när du rör dig framåt genom att huka lite längre ner in i steget. Du vill inte att huka under en 90 graders vinkel när som helst om du inte hukar på marken för att sätta ett knä ner eller ligger ner, eftersom det är mycket svårt på knäna.
 9. 9
  Lär dig att gå. Din fotarbete är lika viktigt som hukande in stegen för att absorbera rörelsen. Normal häl-till-tå rullande rörelse är bra för snabb hastighet rörelse på gräs och mycket långsam rörelse på hårda ytor. Tänk på att ju långsammare du rör dig, desto mer tyst du är.
  • När du flyttar genom löv, eller försöker att vara helt tyst, hålla din vikt på ryggen foten, förlänga din ledande fot, samt att ställa ner och sakta flytta framåt, absorbera rörelsen i dina knän och vrister. Du ska bara ha bollen på foten, vilket fungerar som en kudde, ta kontakt med marken under denna typ av rörelse.
  • Om du manövrerar i en miljö som ger "Noise Cover" eller om det finns en medelhög risk att bli hörd, sänk hälen mot marken för att röra vid byte vikt till ledningen foten.
  • Att hålla tyst inomhus, andas och gå till rytmen av rummet klockan. Om någon sover, de används till ljudet av klockan, och därmed kommer det att hjälpa skymma dina fotsteg.
  • Använd den platta foten när man går över grus eller över något som många små objekt kan störas och göra buller. Absorbera steg som vanligt, men du låter din hela foten gör kontakt med gruset samtidigt att låta vikten fördelas jämnt. Långsam att mycket långsam rörelse bör användas.
 10. 10
  Om insidan eller utsidan försöka gå barfota så mycket som möjligt eftersom det minimerar buller. Om du går på gräs kan det kittla dina fötter, men det är bättre än att fångas.
 11. 11
  Skaffa rätt utrustning. Den enda riktigt viktig del av utrustningen är ett alert sinne. Användbara artiklar är ganska mycket anpassat till situationen.
  • Rep eller en grappling hook är alltid trevligt om du kommer att klättra i träd.
  • Läderhandskar hjälp när du klättrar för att skydda händerna, så de är inte en dålig idé.
  • Kläder är situationen känslig. Det är alltid en bra idé att stanna i skuggorna, är så olivgrön eller mörkblå en bra färg för skuggor. Använd inte svart, eftersom det kan "skära ut" din form i mörker. Camo för den typ av miljö du befinner dig i är ännu bättre eftersom i skuggan det ser svart, och när i mindre ljus du kan smälta in i träd, buskar eller gräs. Du vill inte att bära kläder som gör ljud.
  • Den typ av skor du bär bör återspegla hur långt gången du är i din stealth utbildning. Om du precis har börjat, är mjuka skor med ljus gummibeläggning på undersidan bäst. När du blir bättre, kan du bära normala skor, och så småningom stövlar som har mjukt gummi på undersidan.
 12. 12
  Var uppmärksam. En av dina värsta fiender är överraskningen faktorn. Fångas off-guard kan inte bara skrämma dig, men få dig att göra ljud eller förlora kontrollen över situationen. Det bästa sättet att veta om någon är på väg är att se dem, om du inte kan se dem, höra dem är det näst bästa sättet att veta i förväg. De flesta människor inte gå tyst, så att du kan höra dem komma. När i sikte utbud av någon du kanske kan vänta på ett tillfälle att dölja bättre om du inte har. Långsam rörelse är möjlig när du är i någons ögon sortiment. Om du är en anständig avstånd från dem och de förmodligen inte kommer att se det, ligga ner om din omgivning tillåter det. Detta minimerar din storlek och gör dig svårare att upptäcka. Bra ställen att gå benägna är mörka områden eller områden med bladverk täcker. Om du bär kamouflage eller en mörk färg, kommer detta hjälpa dölja dig i mörkret. När de kommer i hörbara intervallet dig, bör rörelsen inte fortsätta, och du måste hålla absolut stillhet. Om du är inom räckhåll för den person som går mot dig, frysa. Om du inte är helt dold, kommer hålla ändå normalt tar hand om dilemma, men om du kan hantera, krypa upp i en boll och försöka täcka dina axlar funktioner och huvudet, vilket kommer att dölja människans disposition. En annan sak är att glida in i en skugga och andas mjukt. Om du bär mörka färger, kommer detta fungera mycket bra.
 13. 13
  Vet hur man gå genom dörröppningar. När man går genom en dörröppning normalt (axlar väldigt nära dörren sylt) kan orsaka ljud (som att springa luftkonditioneringar) att fluktuera och låta folk veta att det finns något där. Samma sak gäller när du smyger runt, kan du "höra" där människor är baserade på hur omgivningens brus manipuleras. Smyga igenom dörröppningar med ryggen till sylt, och vara vinkelrät mot dörren. Detta kommer att minimera effekten.
 14. 14
  Vet hur man fly. Normalt när du flyr, har du blivit upptäckt, och gör en galen bindestreck för att dölja eller komma undan. Bortse från alla stealth och bara sätta avståndet mellan dig och din upptäckare så att du kan gömma en gång och smyga iväg. Om du inte tror att du har sett, kanske du vill prova smyga iväg så smyg som möjligt. Sedan kan du dölja, vänta på hotet att lämna, och fortsätter att göra vad du gjorde.
 15. 15
  Kartlägg din rutt. Identifiera gömställen. Kolla där vem som helst kan fortfarande vara vaken. Var extra lugnt där det finns massor av sovrum med människor sover i dem.
 16. 16
  Om du hör någon kommer och du är fångad och inne i huset, gör en sömnig ansikte och gäspa sedan säga, "jag kom bara ut för att få ett glas vatten." Detta fungerar oftast, men gör det inte mycket för att folk ska få misstänkta.

Tips

 • Om du går in i ett område som du inte är 100% säker med, fråga runt lite, och om du bara inte känner sig bekväma, planera runt det. Om du inte känner dig säker att gå in i ett område som du inte bör ange den. Att föra något att försvara dig själv kan öka mängden av problem som resulterar från att fastna. I synnerhet dolda vapen kommer att resultera i de hårdaste straffen. Det är viktigt att komma ihåg att detta är allt för roligt och om du är tillräckligt rädd att du behöver ett vapen du borde göra något annat eller smyga någon annanstans.
 • Om någon säger att de vet att du är där, ge inte upp. Om de inte tittar direkt på dig, de är förmodligen bara ljuger. Försök att vara så tyst som möjligt, och smyga tyst iväg när personen inte är ute.
 • Om dina föräldrar eller nån annan skulle fånga dig, hitta så många ursäkter som möjligt. Dina föräldrar kommer sannolikt att vara mer uppmärksam och misstänksam på den punkten, så vänta ett tag innan du gör det igen om du är fångad.
 • Medan du är i rummet, inte använda en ficklampa eller ett ljus. Istället, låt dina ögon fokusera. (Du kan göra detta mycket enkelt om du bara blunda för fem eller tio sekunder.)
 • Övervaka en sovande persons andning: regelbunden andning innebär att personen är vaken eller är nästan vaken! Ytlig andning innebär att personen lätt sover men du bör ändå vara försiktig! Snarkning innebär djupare sömn men du bör ändå vidta försiktighetsåtgärder.
 • Ögat är extra känsligt vid dagens slut, så se till att när du flyttar runt i mörkret, inte göra plötsliga eller häftiga rörelser.
 • Hitta en plats att stanna orörlig för att ge dina ögon tid att vänja sig vid mörkret innan du försöker flytta runt för mycket. Detta kommer att ge dig en fördel över någon som är ute efter dig och gör att du kan undvika skador. Du kan också skapa en ögonlapp, och lämna den på ena ögat innan du lämnar, justera det ögat till den mörka, och sedan växla ögonlapp ögat när du har angett det mörka området. Det mänskliga ögat tar 30 minuter för att helt anpassa sig till mörkerseende, och ett ljussken kan kräva ytterligare 30 minuter av tid att anpassa sig.
 • Öva på att hålla absolut stilla när du hör misstänkta ljud.
 • Håll alltid tillbaka till en vägg. När du går upp stegen steg på sidorna, precis vid basen styrelser, så att de inte knaka inte.
 • När i recon arbete, uppmärksamma detalj. Om någon joggar med klockan fyra på morgonen, gör de förmodligen det varje dag, så mer än en dag av recon kan vara nödvändig.
 • Om du någonsin har att hoppa över ett objekt såsom bord eller soffa ihåg att landa på bollar av dina fötter. Om du gör det rätt kommer du landa utan ett ljud.
 • Håll dig borta från ljus så mycket som möjligt.
 • Dessutom, om du vill hoppa över något, se till att du landar med knäna lätt böjda och när du träffar marken böj knäna så att du är i en position som du kommer att ollie off en skateboard. (Men hoppar inte.)
 • Om du smyga in ett vänner rum och du av misstag går in genom fel fönster och hamna i deras pappa / mamma 's rum (eller ännu värre få fel hus) Har ett kodnamn redo för dig och din vän. Till exempel om du får fel hus och ägaren vaknar eller rör sig som de vaknade du kan ropa: "Skit, Mitch Detta är inte Fred hus!" Och bult. Så ägarna tror att du försökte upptåg en vän och vet inte din identitet. Gör samma sak (ja även säga: detta är inte ________ hus) för fel rum.
 • Ibland är det bättre att gå barfota eller endast iklädd strumpor eftersom det gör mindre ljud.
 • Om du skulle behöva göra en snabb get away, lära sig några grundläggande parkour som muren, enkel valv, och kong valv. Att känna dessa rörelser kommer hjälpa dig mycket om du behöver Bolt.
 • Försök att undvika att använda en ficklampa, eftersom det kommer att göra dig lättare att se. Men om du verkligen behöver använda en, eller känner att du kan vara försiktig nog med det, använd alltid en ficklampa med en röd lampa, eller med ett rött filter över framsidan. Om du har tillgång till ett infrarött filter, såsom de som används vid fotografering, prova att tejpa den över ficklampan. Använda ett rött ljus kommer att hjälpa dig på 2 sätt-1) En normal lampan slutar din naturliga "Mörkerseende" från att komma vidare. Om du är på en mörk plats, kommer dina ögon vant till ljuset efter ett tag, och du kan se lättare. Ett rött ljus är på den nedre spektrum av vår synligt ljus, så det är inte så hård. 2) Ett rött ljus, som tidigare påpekats, mjukare att andra lampor, därför gör det svårare att upptäcka.
 • En faktor som hjälper dig är att dessa människor har ingen anledning att misstänka att du följer, spioneri, etc, så att inte ge dem en anledning att misstänka någonting.
 • När du flyttar genom en uppfart på en gård vara försiktig så att inte kvitta någon säkerhet lampor som de kan ge dig iväg.
 • Om någon är i vägen och du vill inte fastna använda något för att distrahera honom som att kasta ett mynt eller en sten.
 • Stående i mörkret bakom en ljuskälla (som en eld eller strålkastare) är ett bra sätt att dölja, eftersom personens ögon kommer att justeras för att se ljuset, men inte mörkret bakom det.
 • Gå inte där bilar kör av ljusen kommer att ge din position bort särskilt om någon är ute efter dig.
 • Om möjligt, se till att sträcka ut ordentligt innan smyga. Detta hjälper till att förhindra skador, trötthet, och buller från lederna (knarrande / popping).
 • Försök så hårt du kan för att inte nysa! Om du har allergier, ta din medicin innan du åker till din utflykt... men vara säker på att det inte kommer att göra dig dåsig! Om du känner en nysning komma på, ansluta näsan, pressa dina slutna ögon, och tänker så hårt som du om inte kan nysningar. Även för vissa människor, säga ordet "vattenmelon" upprepade gånger hjälper undertrycka en sneeze.Look på artikeln Hur att stoppa en nysning för andra tips.
 • En av de bästa upptåg är att knacka på din väns fönster för att ge dem en bit av en larmrapport - men se till att få det högra fönstret, särskilt om din vän bor i ett lägenhetskomplex eller en sovsal! Tapping fel fönstret kunde väcka en mycket grinig gammal dam bredvid, eller ännu värre, någon som äger ett skjutvapen och är inte rädd för att använda det!
 • Om du ser någon, är det bäst att få bort så fort som möjligt, eftersom människor är oftast mer misstänksam under natten.
 • Trampa inte i mitten av trappan de är mindre benägna att gnissla om du kliver på kanten mot väggen.
 • En bra distraktion är att kasta ett nickel på marken om området är stenig eller du är på eller i närheten av pavment. Det är bra att distrahera någon som är ändpunkterna blir att bli misstänksam.
 • Om du behöver dölja, prova att gå upp. Klättra i träd, hoppa på ett lågt tak, något som sätter dig ur den normala synfält av en person. Om någon är ute efter dig, kommer de förmodligen att titta på marken eller i ögonhöjd.
 • För att förbli dold kan du behöva ta vägar som är ur vägen.
 • När du drar ett spratt på en vän, är det normalt roligt att föra en annan vän tillsammans. Bara se till att de förstår vad som händer, och vet vägen tillbaka om du får dela upp. Vem är bättre på stealth bör vara framme så att upptäcka eventuella hot tidigare än nybörjare skulle.
 • Om du får något från en container rätt av någon, ta behållaren så långt ifrån dem som möjligt, öppna det långsamt, och ta vad du behöver noga. Om den klickar fast, stänga den under en filt eller kudde. Sedan tillbaka till sin ursprungliga plats.
 • Att lära sig att göra djurläten kommer att göra människor mindre misstänksam om de hör dig, men kommer inte alltid att fungera. Om du planerar att använda ett djur ljud, vara säker på att den passar miljön - dvs använd inte en kalkon samtal i Alaska eller en rödhake samtal i Västindien. Också vara säker på att du kan använda ljudet väl - ingenting är värre än du förlorar ditt skydd när ditt mål hör en anka samtal som låter som en gammaldags bil horn. Dessutom, om du har en, använd en brännare för att använda olika ljud för att vara mer realistisk och övertygande. Kontrollera att ljudet är det enda som registreras och inte något som sjövatten kraschar eller barn som leker i bakgrunden.
 • Om någon ser ett sätt du inte vill att de ska rulla eller kasta en liten distraktion och gör ditt drag. Använd inte en distraktion om de misstänker att någon är nära.
 • Bär mörka kläder, men inte svart, mörkblå, mörkröd, mörkgrön etc. smälter in bättre än svart gör.
 • Återigen, om du ska använda en ficklampa, vara försiktig med var och när du lyser det. Shining den i någons hus är egentligen inte den bästa av idéer! Varken vicka på den när du försöker smyga sig på någon.
 • När smyga på någon, försöka matcha dina steg med deras och undvik andades tungt. Dessutom, om ditt mål är att prata med en kompis bredvid dem, se till att vara på den motsatta sidan, för målet skulle kunna titta på vän och se dig. (Ex. Om ditt mål är till vänster och vän till höger, stanna lite till vänster).
 • Var noga med att inte gömma sig i andra människors varv om du inte känner dem väl eller i nödfall.
 • Om du måste ta med dig nycklarna, ta bort alla extrafunktioner och linda återstående nycklarna i en trasa och separera dem.
 • Var noga med att dölja antingen ner lågt eller högt. Folk ser inte upp högt eller ner lågt.
 • Om smyga i en mörk gränd och det finns ett staket nära dig och någon kanske har sett / hört dig än falla ner där staketet möter golvet.
 • När du har hittat ditt gömställe vara säker på att inte flytta.
 • En annan stor spratt skiner ficklampor in i sitt rum från utsidan, särskilt om du har två röda och är på avstånd. Igen, men vara säker på att du lyser lamporna i rätt fönster!
 • Bär inte kläder som skaver högljutt mot varandra.
 • Veta miljön före smyga runt ökar chanserna att du återstående dolda. Om du är i ditt eget hus, försöka ta reda på i förväg vilka trapporna knakande, etc. I allmänhet, kliva på en av de yttersta ändarna av varje trappa i stället för mitten som du klättra det kan minska buller.
 • Videokameror ger obestridliga bevis på funny face din vän gjorde när du skrämde honom / henne, men de kan också vittna mot dig senare.
 • Barfota är inte en bra idé. De håller sig till gräset, svett och stinker! sneakers, löparskor, etc. är bäst.
 • Bär inte något som har knappar eller något som Jangles runt. Dessutom, ta inte med dig nycklarna!

Varningar

 • Aldrig använda dessa saker för att göra något olagligt.
 • Undvik att gå på privat egendom om du inte personligen känner vårdtagaren. Det är inte bara olagligt, men ägaren kunde ha ett skjutvapen eller en stor hund (t.ex. en schäfer) redo om du är olaga intrång.
 • Gå inte någonstans att du kommer att bli attackerad av ett vilt djur.
 • Var försiktig. (Detta är det viktigaste av dem alla.)
 • Människor är ganska bra på att veta om något smyger runt, vilket hjälper till att skydda oss från dessa hemska bestar med huggtänder och klor. Walk tyst, men normalt inte huka över, och aldrig någonsin hoppa utanför tio meter från ditt mål - du kan feltolkas som några psycho Stalker eller seriemördare och ditt mål kunde dra några pepparspray på dig, eller värre, ett skjutvapen.
 • Gör inte något olagligt, bara spela skämt på dina vänner och prata om det senare. Det handlar om rätten att skryta ändå.
 • Var medveten om trakten. I en hög brottslighet stadsdel, smyger runt är extremt farligt. Folk kunde omedelbart förvänta det värsta och göra något riktigt dåligt för dig.
 • Fångas kan resultera i problem med polisen, särskilt om du inte är bra på detta, eller om din vän är extremt paranoid eller inte fastna direkt.
 • Bär inte sandaler, de gör för mycket buller.
 • Bär inte något som har knappar eller något som Jangles runt. Dessutom, ta inte med dig nycklarna!
 • Om det inte finns ett tillräckligt mjuk yta nedanför dig, inte hoppa från ett fönster försöker komma undan om de fastnar. det är bättre att vara i trubbel än på sjukhuset och i trubbel.
 • INTE smyga INTE runt eller spela trick vid eller nära hemma hos poliser eller andra människor som äger skjutvapen. Poliser leva med vetskapen att människor de arresterade en dag kommer att dyka upp från fängelset, ofta med ett agg. Medan dina avsikter kan vara godartad, kan den personen uppfattar lätt dig som ett hot och skjuter dig.
 • Försök att berätta för någon när du planerar att smyga ut i fall du blir skadad.
 • Får inte folk som hjälper dig i trubbel, om det finns någon.
 • Gör inte något drastiskt som vandalism, de flesta vänner inte tycker om det.
 • Bär inte kläder som skaver högljutt mot varandra.

Saker du behöver

 • Ficklampa (om personen är en mycket djup sovhytt.)
 • Tyst kommunikation växel om med en kompis.
 • Mörka kläder för skuggor (inte svart som det "skär ut" din siluett i mörker, mörkblå fungerar bäst).
 • Camo kläder för att matcha miljön om du planerar att flytta ut ur skuggorna, fungerar den nya digitala kamouflage riktigt bra i en lämplig miljö.
 • Skor passar din nivå av skicklighet i stealth (fäktning skor är ganska bra, ninja tabi fungerar riktigt bra för att smyga och klättring.)
 • Handskar och en änterhake för klättring
 • En vän som tycker om att göra det här också, för då är det ännu roligare
 • En distraktion till rulle eller något som skulle fånga någons uppmärksamhet
 • En bra känsla av att veta.