Wki

Hur du använder Peter Svarar

Om du älskar att spela spratt på dina vänner eller familjemedlemmar, leda dem till en dator och introducera dem till Peter. Har välja dem en fråga, skriv in det i, och Peter kommer att förvåna alla i rummet. Men du vet ensam nyckeln till Peter framgång! Här är hur man drar av den.

Steg

Hur du använder Peter Svarar. Be någon om en fråga.
Hur du använder Peter Svarar. Be någon om en fråga.
 1. 1
  Besök Peter Svarar. Där ser du två textrutor: "Petition" och "Fråga."
 2. 2
  Be någon om en fråga. Detta är vad du frågar Peter.
  • Om du redan vet svaret, gå vidare till nästa steg.
  • Om det är en fråga du inte vet svaret på, kan du be dem om svaret, berätta för dem att om de säger att frågan och svara högt, kommer Peter att höra dem med sina psykiska krafter. Om du inte vet svaret, kommer du inte att kunna följa nästa steg, och Peter kommer att svara med ett mycket allmänt uttalande som "Du ska inte tvivla på mig alls, hålla förtroendefullt på mig och snart ska jag svara. " Med andra ord, kommer tricket fungerar inte!
 3. 3
  I petitionen rutan, tryck på. och sedan skriva svaret. Trycka perioden tangenten ledtråd tomten i det faktum att du skriver det hemliga svaret, orsakar varje bokstav du skriver att visas som en del av frasen, "Peter, var vänlig svara på följande fråga." Då, i det här exemplet, kommer frågan att vara "Varför är Google den bästa hemsidan?", Kommer vi nu skriver, ". Eftersom det är ett grupparbete" i framställningen rutan.
 4. 4
  Tryck. . flera gånger tills du når en logisk paus i automatiserade frågan I vårt exempel, det hemliga svaret bara tar oss så långt som "Peter, var snäll och svara på foll", för att få frasen att säga "Peter, var snäll och svara på foll grund," tryck perioden knappen fem gånger. De extra perioder kommer inte att synas i din hemliga svaret.
 5. Observera att hela frågan lyder "Peter, vänligen svara på följande fråga" - om du är välkommen att stanna någonstans som är vettigt innan dess.
5
Tryck: för att flytta markören till frågan rutan Detta är viktigt eftersom det signalerar att du är ditt hemliga svar är gjort.. Dessutom gäller, utan tjocktarmen, kommer du inte att kunna gå vidare till frågan rutan.
6
Skriv frågan normalt.
7
Tryck? att hänskjuta frågan. Du kanske måste gå med på en skuld övergång innan du kan gå vidare till nästa steg.
8
Håll utkik efter Petrus 'svar. Han ska visa svaret som du skrev. Om din målgrupp inte vet att du skrev i svaret, kommer de att mållös. Du kan förmodligen hålla dem förvånad för ett tag, så länge de inte börjar uppmärksamma på vad fingrarna faktiskt skriver.

Tips

 • Du kan också berätta för er tittare att stirra på skärmen så att de kan korrigera eventuella stavfel som du kan göra.
 • Om du skriver ett kort svar, kan du spara tid genom att fylla i endast den kortare petition frasen ("Peter:", "Peter, snälla:", eller "Peter, var snäll och svara:").
 • Peter är bara så exakt du är, så om du skriver ett stavfel, kommer Peter svarar med ett stavfel, och folk kommer att få misstänksam ganska snabbt. Om du tror att du gjort ett misstag, kan du gå tillbaka och börja om igen när som helst. Om du tar bort allt vad du skrev, tryck på Radera och börja om från början, kom ihåg att ange en period igen för att signalera till Petrus att du kommer in i svaret. (Observera att radering allt du angav är inte en bra idé eftersom folk kommer att undra varför du raderar en perfekt bra petition.)
 • Så snart du skriver ett kolon ":" markören kommer automatiskt att hoppa till frågan rutan, även om du inte har skrivit ut framställningen. Detta kommer sannolikt att förstöra illusionen, så inte råkar skriva att kolon för tidigt.
 • Om någon ställer en fråga som du inte vet svaret på, är det bäst att bara skriva, "jag inte kan svara på följande fråga."
 • När du skriver i petitionen rutan, hjälper det att inte titta på skärmen, eftersom det kan kasta av dig och få dig att glömma vad du skriver. Istället tittar ner när du skriver svaret. Bara titta upp efter att du har skrivit den period för att kolla hur mycket av frågan är klar.
 • Peter kommer att acceptera och visa svar som är längre än framställningen frasen, men det kommer att vara ganska uppenbart att något är upp om du fortsätter att skriva efter att skärmen visar hela framställningen frasen. Inget mer kommer att dyka upp när du har nått slutet av frasen.