Wki

Hur man skapar en rustik blomsterträdgård

Det finns inget vackrare än en blomsterträdgård. Men vill du inte att det ska bli en stor kostnad varje år. Därför kan en rustik blomsterträdgård möjligen vara precis vad du letar efter, för att hjälpa till att skära ned på kostnader, medan samtidigt lägga skönhet till din trädgård och omgivning.

Steg

Hur man skapar en rustik blomsterträdgård. Eliminera så många av de ogräs som du kan från det område som du har valt som ditt trädgårdsarbete område.
Hur man skapar en rustik blomsterträdgård. Eliminera så många av de ogräs som du kan från det område som du har valt som ditt trädgårdsarbete område.
 1. 1
  Gör din prep. Du måste först bestämma var du vill att din Rustik Flower Garden. Det är bäst om det är beläget i ett avlägset hörn av gården. En plats nära ett fönster, så att du kan titta ut och njuta av det.
 2. 2
  Eliminera så många av de ogräs som du kan från det område som du har valt som ditt trädgårdsarbete område. Du kan göra detta genom att använda dina trädgårdsredskap, eller genom att dra några ogräs för hand (se varningar).
 3. 3
  Mät, markera (med penna eller krita) och skär eller ha någon hjälpa klippa landskapsarkitektur timmer i den form du vill ha, de ser mycket trevligt om de staplas minst två timmer hög. Normalt ändstycken skuren i en vinkel, inte rakt över. Tänk om det är som en (snedstreck) / varumärke. Ditt mål är att virket över främre jämnt kommer att matcha upp med sidan virke.
 4. 4
  Använd metall stakes att säkra träslag - stora snickeri naglar kan tillämpas om det behövs. Var noga med att lägga insatser för att ansluta sig till de skurna bitar av trä tillsammans, menande där var och en av ändarna möts, efter att trycka ihop dem.
 5. 5
  Lägg ner plastfilm för rabatten före tillsats jorden. Detta kommer att hålla jorden på plats.
 6. 6
  Använd ditt eget omdöme för att bestämma hur långt från toppen du föredrar jorden att vara. Men fyll inte sängen hela vägen upp till toppen.
 7. 7
  När du har lagt till jorden, steg tillbaka och studera där du vill att dina växter. Det är bäst om gjutjärn anläggning är att ryggen och ut i solen, Vinca växter ser bra om upp nära den främre och kan planteras i sin helhet un eller halvskugga, så länge de är i fuktig, rik, väldränerad jord. Se tips avsnitt för mer information om Vinca växter.
 8. 8
  När alla växter har arrangerats, ta vattenslangen och, lätt, spraya jord och växter. Det hjälper till att få ut all luft ur jorden och packa ner det. Nu ge dina växter en minut för dem att anpassa sig till sitt nya hem.
 9. 9
  Lägg vulkanen klipporna till din snart att vara rustik trädgård. Bär dina handskar när du arbetar med klipporna, efter vulkanen stenar är på plats, kan du lägga till de större stenarna eller lägga i stenen.

Tips

 • Miracle Grow är en av de bästa valen på planteringsjord. Däremot kan det vara en stor kostnad, om du täcker ett brett område, såsom att vara för stor till medelstora blomsterträdgård. Därför, bara söka efter en god anrikade planteringsjord (läs nedan).
 • Den Coleous Anläggningen kommer i en mängd olika blad färger och former. Det är bäst att transplantera in den i en medelstor till stor lerkruka och sitter den i din trädgård, det ger fjäderlätt blommor och finns i ett brett spektrum av mestadels varma färger, såsom orange. Det tycker en varm trädgård plats, full sol, och att vara i rik, fuktig, väldränerad jord.
 • Nu lägger i en fin sprinklersystem, såsom en kanin eller sköldpadda eller båda, kommer att arbeta på två sätt - det kommer att spara tid från vattning och kommer att pryda trädgården samtidigt.
 • Om gjutjärn anläggningen planteras upp under ett fönster, det skulle vara en perfekt plats för det, låt plantan torka mellan blötläggning. Det är bäst att inte över-vatten dessa växter.
 • De Vinca växter har attraktiva, blanka blad och färgglada blommor i vitt, rosa eller ros, många sorter har en ros öga och få ganska hög.
 • Cactus gör mycket bra i en rustik trädgård, naturligtvis, vill du inte att över blöta dem.
 • Du kan lägga till några varvet stakes, som trollsländor och fåglar, till din trädgård område, även ligger runt några critters - det är upp till dig. Kolla din lokala Dollar Stores för vissa stora varvet idéer, som att lägga några grodor, ekorrar, etc. som skulle göra trädgården ännu mer tilltalande.

Varningar

 • När dra ogräs för hand se till att bära handskar, som vissa ogräs är giftiga!
 • Försök att arbeta för att hålla sniglar från att förstöra din vackra växter, det finns många sätt att gå om att göra detta. Home Depot och butiker trädgårdsskötsel har massor av artiklar att erbjuda, och du kan kolla in naturliga sätt att lösa problemet, som att lägga kottar (gummi bollar) till din trädgårdsskötsel område. Sniglar kan inte krypa över dem.
 • Var mycket noga med att inte skada växter när du lägger vulkanen klipporna, liksom de andra.
 • Var noga med toppen av timmer bitar är nivån. Använd en carpernter nivå (med en bubbla) för att kontrollera för att vara nivå. Om den ena sidan är högre än den andra, när du vatten sängen smuts och vatten kommer att tvätta ur den låga sidan.

Saker du behöver

 • 3-4 eller flera stora påsar med små Volcano Rocks
 • Flera extra stora stenar eller en extra stor Boulder
 • 3-4 eller flera Landscaping Timbers
 • Flera Metal Stakes kommer att behövas
 • Har på handen: Snickeri Spik och hammare eller spikpistol
 • Flera olika typer av växter, Cantus växter, Aloe Vera, Vinca, Coleous, mål Iron växt och Celosia
 • Trädgårdsredskap, kratta, hand rake och spade
 • Trädgårdshandskar
 • Plast Bäddlinje att hålla ogräs
 • Flera påsar av anrikad planteringsjord (Obs: Vissa människor gillar att använda Kompost kogödsel planteringsjord kallas Humus att fungera som gödselmedel i deras trädgård
 • Flat (mörk bly) penna eller krita tejp för byggande
 • Måttband