Wki

Hur man skapar en miljövänlig hus

Hur kan du minska energianvändningen i ditt hem? Hur kan du göra ditt hem eco-friendly, och alla på en begränsad budget.

Steg

Hur man skapar en miljövänlig hus. Hitta en energi kalkylator för att bedöma din nuvarande energianvändning.
Hur man skapar en miljövänlig hus. Hitta en energi kalkylator för att bedöma din nuvarande energianvändning.
 1. 1
  Gå online.
 2. 2
  Hitta en energi kalkylator för att bedöma din nuvarande energianvändning. Försök att hitta en som passar ditt land. Vissa webbplatser har räknare som automatiskt stämmer upp energieffektiviteten i ditt hus idag. Det är också bra om platsen kan också producera en graf eller stämmer som kan visa vad ditt hus potential skulle vara efter att ha gjort några mindre ändringar.
 3. 3
  Installera takfönster i ditt tak. Detta kommer att göra det möjligt naturligt solljus för att lysa upp ditt hus gratis, speciellt över rum som är den mörkaste. Solljus är mer kraftfull än någon lampa, så att ljuset kommer att flöda genom mycket av det rum där takfönstret är installed.Or lägga i solen lyser som ger ljus i dag tid.
 4. 4
  Installera solpaneler. Solvärme ger energi för ditt hus på många sätt. Det kan värma vatten på den mest grundläggande nivån. Solenergi är ren, ren energi. Som en extra bonus, kan överskottet energi överförs till ett batteri och lagras för senare användning, men vara medveten om att detta kommer att öka dina kostnader avsevärt, beroende på storleken på batteriet. Solar vattentankar kan värma lagrat vatten av någon anledning behöver varmvatten för, såsom duschar och te.
 5. 5
  Använd låga lampor watt ljus. Dessa är ett bra sätt att spara energi lätt. De pluggar rakt in i någon belysning enheten och använda mindre energi. Vissa är ännu ljusare än vanliga glödlampor men konsumerar mycket mindre energi.
 6. 6
  Överväg att använda rörelse glödlampor sensor ljus för både inomhus och utomhus. Dessa kommer att hålla dig från att lämna ett rum utan att vrida på lyset. Utomhus, kan de spara en massa pengar på bortkastade el men lyser upp vägen till dörren när det behövs. Dessa är också bra inbrottstjuv avskräckande, eftersom den plötsliga tändande av en ljus väldigt förvirrande när oväntade.
 7. 7
  Välj låg mekanismer flöde toalett. Dessa använder mindre vatten och ändå gör samma jobb som vanliga toaletter. Självklart kommer du att spara vatten och pengar på vatten räkningar.
 8. 8
  Vara självförsörjande

Tips

 • Om du använder motion lampor, få timers för dessa om du behöver för att hålla dem under en viss tid till någon anledning.
 • Stäng av allt (ljus, luftkonditionering etc.) i ditt hus innan du lämnar.