Wki

Hur man installerar piedestal asfaltläggare

Sockeln Paver System kan användas för att hjälpa

skapa användbart utrymme på taket däck, däck trä, promenadstråk, fontäner, rullramper och andra områden. Piedestal systemet höjer, nivåer och enhetligt utrymmen stenar asfaltläggare och skyddar substraten i sådana impregnerade installationer såsom tak däck och promenader, terrasser, balkonger, uteplatser, podier, torg, arenor och takterrasser. Kakel Tech Piedestal Paver systemet är också perfekt för energieffektiva tak, eller gröna tak.

Steg

Hur man installerar piedestal asfaltläggare. De installation besättningar arbetar normalt fyra man team.
Hur man installerar piedestal asfaltläggare. De installation besättningar arbetar normalt fyra man team.
 1. 1
  De installation besättningar arbetar normalt fyra man team. Man håller gatstenar levereras till installationsplatsen. Man kör hacka såg och gör hela PVC skärning. PVC är oftast skuren för varje ny rad som behövs. Du räkna hur många korsningar behöver piedestaler, mått på ett par ställen för att få höjden rätt och ropar till saxen hur många på vilken längd som behövs. Två Paver installatörer ställer och nivellering.
 2. 2
  En typisk installation skulle börja med en tröskel på en dörr, eller kontrollpunkt tillhandahålls av arkitekt eller entreprenör.
 3. 3
 4. 4
  Den första höjd av sockeln bestäms sedan. En vanlig kapsåg (med fintandad klinga (12 ") är kompatibel med plast) kan klippa PVC-röret till önskad höjd. En installatör sedan klipper PVC-röret till önskad höjd, mindre 1/4" för topp och botten cap infällningar. Exempel, "behöver hög piedestal för att få en bit av PVC cut 1-3/4" 2.
 5. 5
  Den "presspassning" anslutning av toppen och bottendelen för att PVC-röret kräver ingen limning eller andra tillbehör. Både kil bästa shims och runda shims botten kan användas för "fine tuning" rätt höjd om det behövs. Alla topp shims och shims botten låses på plats, och alla sex stycken (om de används) interlock, så ingen Paver rörelser och en jämn yta. Locken kan enkelt tas bort under installation om så önskas.
 6. 6
  Varje topp shim är utformad för att knäppa på den övre kåpan. Varje botten shim snäpper botten cap, kan de stack för att ge ytterligare höjd.
 7. 7
  Botten shims poängsätts och kan delas på mitten med hjälp av en-halvan som ett shims i underkant på en kraftigt sluttande tak systemet. Du är bara att bygga upp den låga sidan med denna ansökan.
 8. 8
  I en triangel eller icke-90 graders hörn du kan använda ett bottenlock i stället för den övre kåpan. Du får samma höjd (1/8 ") men har inte lura med flikarna på överdelen. Två bottenplattor fungerar bra om du behöver stöd i mitten av en stor asfaltläggare. Det ger dig en platt topp i denna ansökan.
 9. 9
  Vikten av betongen utläggare kommer att hålla systemet på plats.

Tips

 • De runda botten shims har en unik "V" spår, vilket gör att de görs och delas på mitten med en mattkniv och staplas på botten för de områden som är lutande mer än 2%. De låser till varandra och till bottendelen för att hindra rörelse av sockeln.
 • Den övre kåpan kan användas av sig själv i områden där önskad höjd är mindre än en tum. Den övre kåpan är 1/2 "i höjd, om så erfordras en 1/16" eller 1/8 "låses botten shims in i botten av den övre kåpan. I tillämpningar där en" i höjd krävs, den övre och nedre lock kan användas med PVC och 1/8 "och 1/16" shims botten.
 • Den 4 "PVC används i piedestalen systemet är 3034. Det är ett off-the-shelf produkt, standard i norra Europa med utsidan dimensionen av 4,215", som matchar den inre diametern av sockeln över och under locket.
 • Sockeln Paver är utformat för Betongstenarna att lägga nivån över en uppbyggd tak. Substratet kan vara antingen betong eller trä struktur, med tak membran över toppen.
 • Den PVC-röret tillåter piedestalen systemet att variera i höjder upp till 20 + inches. Den standard 1/8 "hylsa på övre kåpan medger en öppen fog och korrekt inriktning av gatstenar.

Varningar

 • Piedestal Paver systemet rekommenderas inte för fordonstrafik.