Wki

Hur man installerar ett system för säkerhet kamera för ett hus

Tanken på att borra hål genom väggarna i ditt hus för att köra video och kraftkablar för en övervakningskamera system kan verka svårt och skrämmande, men med en liten bit av information som du kanske tycker att det är ganska enkelt och en trevlig projekt.

Steg

Hur man installerar ett system för säkerhet kamera för ett hus. Titta där taket möter väggarna i huset.
Hur man installerar ett system för säkerhet kamera för ett hus. Titta där taket möter väggarna i huset.

Att hitta rätt plats för dina kameror

 1. 1
  Titta där taket möter väggarna i huset. Detta är en bra plats eftersom det skyddsrum kameror från elementen (vind, regn, snö och sol).
  • Även när du placerar kamerorna nära taket det ger dig ett bra område med utsikt och minimerar risken för vandalism.
  • En annan fördel är när du kör kablar (Power & video) det gör jobbet lättare eftersom många hem har en liten lucka eller hål där kablar kan sprang mellan taket och väggen.

Kablage

 1. 1
  Den bästa idén är att använda branschstandard, RG59 siames kabel. Det är den typ av kabel som används för att köra de flesta CCTV installationer. Denna kabel består av en videokabel och en strömkabel (positiva och negativa), därav namnet Siamese.
 2. 2
  Nu måste du hitta en punkt av ingång från utsidan av huset till insidan. De flesta hem har en vind som är ett bra ställe att köra alla dina RG59 linjer in.
 3. 3
  Från vinden, utse en plats för din DVR och övervaka att vara stationerade.
 4. 4
  Ta alla RG59 rader in i rummet från vinden.
  • Om du köpt den RG59 kabel med BNC-anslutningar som redan är knutna till ledningen och sedan på denna punkt du vill ansluta den till DVR. Om du köpt en bulk rulle RG59 utan anslutningar du skulle behöva köpa BNC-anslutningar och pressa varje ände på, sedan ansluta den till DVR.
 5. 5
  Som för den kraft du har två val.
  • Du kan köra varje kraftledning sig till ett uttag (med gris svansar) och en nätadapter.
  • Du kan få en box strömförsörjning och plugg alla kraftledningar i strömförsörjningen och därifrån har du bara en kraftledning som går in i uttaget.
 6. 6
  Nu när du har din video och ström ansluten linjer allt du behöver göra är makt DVR och ansluta en bildskärm till DVR (naturligtvis monitorn också behöver ström).
 7. 7
  Igen, kan detta vara ett enkelt och underhållande projekt när du har beväpnade dig med rätt information.

Varningar

 • Alla som följer eller försöker följa någon av dessa ovanstående tips, är High-Tech Security Systems ansvarar inte för eventuella skador som orsakats eller av någon person eller personer, byggnader eller konstruktioner. Varje händelse från någon som följer dessa tips som anges ovan är ansvarig för det egna handlingar.