Wki

Hur man gör med papper

Den här artikeln innehåller enkla sätt att bli av med papper som du inte längre behöver eller papper som är belamra ditt hus!

Steg

Hur man gör med papper. Bränn det - Det här är det bästa sättet att bli av med viktiga papper med känslig information.
Hur man gör med papper. Bränn det - Det här är det bästa sättet att bli av med viktiga papper med känslig information.
 1. 1
  Bränn det - Det här är det bästa sättet att bli av med viktiga papper med känslig information. Se till att du får bränna papper i din stad, län, eller township. Bränn papper i en metall fat, på en klar yta som betong, för att undvika att fånga containern eller något inte i soptunnan i brand.
 2. 2
  Kompost det - Tidningar och icke-glansigt papper gör utmärkta kompost material, speciellt i kompostbehållare som har massor av skrotar kök typ. Det torra materialet hjälper suga upp vattenhalten från köksrester och hjälpa syresätta högen. Och inga bekymmer, är mest bläck giftfri dessa dagar. Mest av allt, kommer du att bygga hälsa din mark och trädgård.
 3. 3
  Strimla den eller slita isär - Se till att du gör det i små bitar. Efter att sätta det i papperskorgen. Om du regelbundet har en massa papper med privat information, investera i en dokumentförstörare.
 4. 4
  Återanvänd! - Återvinning är ett enkelt alternativ, och den mest vänliga för miljön! Google-sökning "din stad + återvinning" för att se var du kan ta dina papper!
 5. 5
  Stoppa den från att komma in. Stoppa skräppost vid källan. Se om din bank eller verktyg kommer att sluta skicka papper räkningar. Få direkt insättning och papperslös betala stubbar, om de är ett alternativ. Läs tidningen på nätet. Avbryt prenumeration på alla tidskrifter du inte läser.

Tips

 • Vid förbränning av papper, använd en metallbehållare. Lämna aldrig en eld obevakad. Se till att elden brunnit ut helt innan du slänger askan. Du vill inte starta en annan eld! Bränn inte papper som har plastbeläggning eller fönster.
 • Strimlat papper kan användas som strö för, liksom, om det inte är glansig. Var noga med att hålla den fuktig.
 • Om papperet är tillräckligt stor, skär den i fjärdedelar och lämna det vid telefonen för att spela in meddelanden.
 • Fråga din lärare / professor om du kan använda denna typ av papper för svarvning i hemuppgifter.
 • Vissa brittiska råden accepterar inte strimlat papper återvinning avfallskärl så om du vill att ett säkert sätt känslig information strimla sedan bränna. Du kan köpa saker som kompakt strimlat papper i brand stockar
 • Om sidor har bara en sida som har något tryckt på den, använda den som scratch papper för en examen (med tillstånd) eller en inköpslista.
 • Papper kommer kompost, men kom ihåg att det är kol (brun stuff), så balansera det med massor av kväve (gröna grejer) och hålla den fuktig. Också, medan mer sojabaserad och giftfritt bläck har utvecklats under de senaste åren,

Varningar

 • Vid återvinning papper, var försiktig! Kasta bort kvitton som har ett antal kreditkort på det är ett bra sätt att göra dig ett lätt mål för identitetsstöld!
 • Var försiktig med den brinnande elden. Gör det inte för stor.
 • Var noga med att inte få ett papper cut!