Wki

Hur man gör ett paraply kjol


Om du är uttråkad med de trendiga kjolar som säljs till köpcentret och du vill ha något helt original, kan du göra din egen gratis bara genom att samla gamla paraplyer. Inte bara kommer det att vara en av ett slag, men det ska också vara vattentäta!

Steg

Hur man gör ett paraply kjol. Samla och spara så många trasiga paraplyer som du kan.
Hur man gör ett paraply kjol. Samla och spara så många trasiga paraplyer som du kan.
 1. 1
  Samla och spara så många trasiga paraplyer som du kan. Om du har svårt att hitta tillräckligt för att göra en ordentlig kjol av, sedan gå till en loppmarknad eller loppmarknad och köpa billiga sådana så att du kan börja slita dem isär.
 2. 2
  Separera paraply panelerna från varandra och lämnar den sydda kanten av omkretsen intakt. Den sydda kanten blir fållen.
 3. 3
  Lägg ut skivorna på bordet eller styrelse, omväxlande som visas i diagrammet. Antalet paneler du använder beror på storleken av paraply och din midja eller höft storlek.
  • Full kjol: För dragkedja kjolar, passar bredden på panelerna till storleken på din midja. Om du använder elastiska eller en dragsko, se till att det finns extra längd i midjan för insamling.
  • Rak kjol: bredd av panelerna ska matcha storleken på din hipline. När det är dags att avsluta midjan, lägger en dragkedja och dart eller använd elastiska eller dragsko för att passa.
 4. 4
  Klipp bort överflödigt tyg som sträcker sig utanför mönstret och ställa beslag åt sidan för senare. Nåla paneler och sy. Lämna två 4 "(10,6 cm) slitsar i rak kjol panelerna (från nederkant upp) för promenader rummet.
 5. 5
  Fyll i slingan genom att klämma fast och sömnad av de öppna ändarna av panelen tillsammans. För en dragkedja i midjan, nåla och sy in vid öppningen, sedan sy den återstående delen av nålas ihop panelerna. Blixtlåset får sys i där dessa 2 paneler ansluter. Någon öppen väv vänster under dragkedjan ska sys ihop.
 6. 6
  Ta del av trim från tidigare och göra det till en 2 "(5 cm) bred remsa för att täcka midjan på kjolen.
 7. 7
  Vik 2 "(5 cm) remsa på mitten och järn på den lägsta inställningen. Pin längs toppen av kjolen och sy på plats. Om du använder en dragkedja, start och mål vid dragkedja.
 8. 8
  Avsluta ett elastiskt eller dragsko kjol av trä materialet genom 2 "(5 cm) remsa. Ett enkelt sätt att göra detta är att fästa en säkerhetsnål till slutet du driver igenom midjan. För att avsluta ett blixtlås kjol, bifoga spännet vid öppningen.

Saker du behöver

 • Tyg från en trasig paraply, eller flera paraplyer
 • Dragkedja, elastisk, eller dragsko
 • Lås (tillval)
 • Säkerhetsnål (tillval)
 • Symaskin eller nål och tråd
 • Järn
 • Raka stift
 • Tyg sax