Wki

Hur man gör en vodka vattenmelon

När det är säsong, kommer du att kunna hitta miniatyr vattenmeloner på de flesta frukt marknader. De har en tunn hud till skillnad från den vanliga vattenmelon och detta gör dem lätt att skära. De gör också stora behållare för dina drycker när man har en fest eller bara för dig själv. Krydda detta fruktig behandla med lite vodka!

Steg

Hur man gör en vodka vattenmelon. Få de nödvändiga förnödenheter.
Hur man gör en vodka vattenmelon. Få de nödvändiga förnödenheter.

Tratt & kork metod

 1. 1
  Få de nödvändiga förnödenheter. I princip behöver du ett jämnt storlek, robust miniatyr vattenmelon och en 375 ml (12.6 fl oz) flaska vodka.
 2. 2
  Förbered vattenmelon. Med hjälp av en vass kniv, skär en cirkel (även känd som en "plugg") i huden på vattenmelon tillräckligt stor för att passa in Klipp tillräckligt djup för att avslöja den röda kött av vattenmelon frukt inuti eftersom köttet måste vara i kontakt med flaskan för att detta ska fungera.
  • Kasta inte bort den vattenmelon hud "plugg", eftersom detta kan återanvändas senare för transport av vodka-infunderas vattenmelon till en fest.
  • Hälla i små mängder vodka från olika hål kommer sannolikt att fördela alkoholen jämnare än diffusion från ett hål.
  • Vissa människor väljer också att skära en tunn skiva från "base" av vattenmelon för att kunna stå utan att snurra. Om du gör detta, undvika att skära i fruktköttet, som vodka kommer att börja droppa ut på andra sidan.
 3. 3
  Öppna vodka flaskan. Häll vodka med i den exponerade frukten via tratten. Det kommer eventuellt ta flera varv för att helt tömma flaskan i vattenmelon.
  • Observera att detta recept fungerar bäst med kärnfria vattenmeloner.
 4. 4
  Häll i vodka. Gradvis fortsätta att lägga vodkan tills hela flaskan har absorberats in i frukten och har spridit genom vattenmelon. Detta kan kräva att du komma tillbaka och lägga mer under flera timmar.
  • Ett annat tillvägagångssätt är att placera flaskan direkt i vattenmelon (med god kraft) och se till att det inte kan röra sig. Om du föredrar den här metoden, lämna flaskan på plats tills den töms ut.
 5. 5
  Vänta lite längre efter vodkan har tömts i vattenmelon. Detta kommer att säkerställa att vattenmelon har absorberat all den läckra aromen. Beroende på din vattenmelon storlek, kan det ta ganska lång tid, det kan ta en dag (eller ibland längre).
  • Med tanke på att du arbetar med ömtåliga frukt och icke-ömtåliga vodka, hålla vattenmelon kylda väntan på vodka att sippra igenom.
  • En annan variant är att frysa hela vattenmelon i 24 timmar efter att vodkan har lagts. Detta kommer att ge en iskall uppfriskande behandling.
 6. 6
  Stick in den ursprungliga vattenmelon kontakten, eller en eller wrap något över hålet. Detta är att stoppa någonting att komma in eller ut ur vodka-infunderas vattenmelon vid transport till en fest. Håll det upprätt när du bär.
 7. 7
  Skär vattenmelon, servera och njut. Bara ge till personer över laglig ålder för alkoholkonsumtion eftersom det är definitivt ren alkohol. Dela den runt med massor av människor också, medan en hel mini-vattenmelon är inte mycket att äta själv, är en hel flaska vodka mycket alkohol att konsumera.

Halverad vattenmelon vodka

 1. 1
  Skär melonen i hälften.
 2. 2
  Ösa ur melonen försiktigt, avsatt för att använda för smoothies eller annan användning. Lämna ett tunt lager av frukt för smak på basen av vattenmelon skalet.
 3. 3
  Använd öste ut skalet. Lägg vodka eller en blandad drink i ditt val, plus en punch skål sked.
 4. 4
  När det är alla borta, bara kasta bort melonen. Inga glasögon för att tvätta eller lägga undan!

Spruta metod

 1. 1
  Köp en vattenmelon och en flaska vodka i affären och en stor spruta med en lång nål på apoteket.
 2. 2
  Extrahera så mycket vatten som möjligt av vattenmelon med sprutan
 3. 3
  Injicera lite vodka i vattenmelon varje gång på ett tag genom samma hål så djupt du kan. Du kan göra ett andra litet hål bredvid varandra för att låta luften ur melonen fly.
 4. 4
  Låt den vila minst ett dygn så att vodka kan spridas i vattenmelon.
 5. 5
  Ha en bra fest!

Tips

 • Om du använder en stor vattenmelon istället, kanske du vill använda mer än en flaska vodka. Dock inte överdriva som mer alkohol tillsattes, den starka de resulterande skivorna bli och detta är fortfarande oförfalskad alkohol och därför kommer att orsaka berusning om för mycket förbrukas.
 • Pröva olika vätskor för att se vad som smakar bäst.
 • Om du hittar den teknik som beskrivs ovan innebär blötläggning vattenmelon tar för lång tid, kan det vara att i) ett vakuum har bildats, avskräcker utflöde och ii) den mini vattenmelon bara inte har tillräckligt med luft för att tränga undan. Några lösningar på detta är:
  • Med en tratt, kommer du att förlora lite vodka till avdunstning. Det rekommenderas att innan du sätter tratten, du använder en träpinne eller liten glasssundae sked för att bryta upp och ösa ut en del av vattenmelon för att skapa utrymme.
  • Ett annat alternativ är att skära en större (koks kan storlek) hål, ösa ut och bryta upp tillräckligt vattenmelon att bara hälla vodka på toppen. Denna andra teknik är speciellt bra att använda med en regelbunden eller stor vattenmelon.

Varningar

 • Var säker på att vänta tillräckligt länge att alkoholen har trängt igenom det hela. Annars är det några bitar runt där du hällde kommer att vara mycket stark, medan andra delar kommer att vara ganska mycket bara vanlig vattenmelon. En dag är förmodligen tillräckligt med tid.
 • Det är svårt att säga hur tid, gravitation, och den interna strukturen av en viss vattenmelon kommer att distribuera vodka i sina olika områden, och vodka har lite smak för att ange dess koncentration. Ät inte en betydande del av hela vattenmelon, eller delta i farliga aktiviteter såsom bilkörning efter att ha ätit något av det.
 • Håll borta från barn och drinkers minderåriga. Detta recept innehåller alkohol och bör inte konsumeras av människor inom den lagliga ålder som krävs för att dricka i ditt land. (18 i Storbritannien, NZ, Australien, Sydafrika hade 18/19 i Kanada och 21 i USA)
 • Använd inte mer än en 375 ml (12.6 fl oz) flaska för mini vattenmelon. Du kan skjuta till 500 ml (16.9 fl oz) flaska - men ovanför det är bara osäkra och saknar en önskvärd smak.
 • Inte sätta för mycket vodka i, kan du få alkoholförgiftning.

Saker du behöver

 • Sharp kniv
 • Tratt
 • Vodka
 • Vattenmelon