Wki

Hur man gör en toto hänger lös

Behöver du en toto hänger lös, eller känner någon som skulle älska det som en? Är du uttråkad med val i butikerna? Eller kanske bara alltför sparsamma att betala tjugo spänn för något du kan göra själv? För att göra din egen kassen, följ dessa instruktioner.

Steg

Hur man gör en toto hänger lös. Klipp två rektanglar av kraftigt tyg i den storlek du vill att din tygkassar vara.
Hur man gör en toto hänger lös. Klipp två rektanglar av kraftigt tyg i den storlek du vill att din tygkassar vara.
 1. 1
  Klipp två rektanglar av kraftigt tyg i den storlek du vill att din tygkassar vara. Någon gammal blommig kjol, par jeans, eller en mönstrad stickad topp kommer att fungera så länge som tyget är stark nog att ta den. Observera att tunga tyger (ex. jeans) kommer att kräva starkare nålar och / eller en tyngre plikt symaskin. Om tyget har redan fållar, försök att placera dem på toppen så att du inte behöver sy i onödan. För några exempel storlek, använd:
  • 12 x 14 inches för en mycket liten toto
  • 14 x 16 inches för ett medium tote
  • 24 x 20 inches för en beach tote
 2. 2
  Vik dina rektanglar i tredjedelar längden och markera de två inre veck. Dessa märken kommer att berätta för dig var du ska placera / hur man centrera handtagen senare, så se till att lägga sig över längden på tyget och inte ner det.
 3. 3
  Sy de två rektanglarna tillsammans. Placera dem back-to-back så att insidan av tyget utåt och sy vad som så småningom kommer att bli sidor och botten av Tote.
 4. 4
  Mitra varje nedre hörn. Vik påsen så att, istället för att komma tillsammans på en 90-graders vinkel, är botten och sidosömmen staplas ovanpå varandra (som i bilden nedan). Sedan, sy över hörnet, hålla den nya sömmen vinkelrätt mot de befintliga sömmarna. Upprepa denna process på det andra hörnet. När du vänder påsen rättvända ut, kommer hörnen vara trubbiga.
 5. 5
  Hem de övre kanterna vid behov.
 6. 6
  Gör handtag. Skär två 2-tums-breda remsor av tyg längden du vill att dina handtag för att vara. Vik varje remsa på mitten så att insidan av tyget är vänd utåt. långsidorna tillsammans. Vrid den högra sidan ut genom att mata en kabel från en klädhängare genom röret, fästa det sluta i slutet av röret (antingen genom att haka eller knyta det), och dra den tillbaka genom att invertera röret. Platta till handtaget med ett strykjärn.
  • Alternativt, vik råa kanter till mitten och sick-sack-söm dem på plats (som sett i bilderna nedan).
 7. 7
  Vik ändarna på dina handtag under och placera dem över de märken du gjorde i steg 2. Placera ändarna cirka 1,5 inches nedanför kanten på väskan öppnas och nåla eller tråckla dem på plats.
 8. 8
  Sy fast handtagen på påsen. Top-sy en fyrkant på överlappande handtaget tyget för att hålla den stadigt på plats.

Tips

 • Du kan också använda ljus tyg över ett tyngre material.
 • Använda denim eller liknande mycket tjocka tyger kommer att kräva en större, tjockare nål på symaskinen. Arbeta långsamt, inte trycker på pedalen hela vägen ner, och vara försiktig.
 • Du kan återvinna gamla jeans för användning som en toto genom att först skära bort en benen och öppna den "inre" sömmen så att denim ligger platt längs den yttre sömmen. Klipp dina rektanglar och fortsätt som med alla andra material. Se Hur man gör en denim väska.
 • Att rada din toto, helt enkelt göra en annan rektangel som är en halv tum mindre i båda dimensionerna, sy det som ovan, och placera den i din toto med sömmar vända sömmarna på din toto innan du den övre öppningen nertill. Placera dina två översta fållar även med varandra och rulla ihop dem för att täcka råa kanter innan du börjar sy.
 • För en extra twist, lägga dekorationer.

Varningar

 • Nålar och är vassa, var försiktig när du hanterar dessa saker.
 • Sprättarkniven är skarp, också.

Saker du behöver

 • Två rektanglar av tunga tyg
 • Symaskin och tråd
 • 2 två-tums remsor av tunga tyg