Wki

Hur man gör en mojito

Oavsett om du gör en mojito för dig själv eller kasta en mojito party, här finns flera alternativ för den perfekta mint drycken.

Steg

Hur man gör en mojito. Gör en äkta kubansk mojito.
Hur man gör en mojito. Gör en äkta kubansk mojito.
 1. 1
  Gör en äkta kubansk mojito. Denna grundläggande Mojito recept från El Bodeguito del Medio nöjd Ernest Hemingway. Det är säker på att tillfredsställa din smak också.
 2. 2
  Gör en jordgubbe Mojito. Sammanblandning jordgubbar i kombination med mynta och lime juice gör en uppfriskande Mojito. Välj färska jordgubbar som är i säsong för bästa möjliga smak.
 3. 3
  Gör ett blåbär mojito. Färska sommaren blåbär i kombination med Bacardi Limon gör en läcker mojito som är perfekt för sommaren. Du kan också använda frysta blåbär så att du kan tjäna mojito året.
 4. 4
  Gör en mango mojito. Den mango mojito kan använda antingen färsk mango puré eller fruktig mango rom.
 5. 5
  Gör en raspberry mojito. Förvirrat hallon med mynta och lime gör den perfekta drycken för en sommarkväll. Hallon är oftast i säsong i juli.
 6. 6
  Gör ett granatäpple mojito. När granatäpplen är i säsong i vinter, kommer denna mojito ha den bästa smaken. Du kan också ersätta citronsaft för traditionella limesaft i detta recept.
 7. 7
  Gör en gurka mojito. Denna artikel ger dig ett recept på en enda gurka mojito eller en kanna gurka mojitos som du kan tjäna på en fest.
 8. 8
  Gör en vattenmelon Mojito. Både färska och frysta versioner av denna dryck utnyttja smaker av färsk vattenmelon kombinerat med mynta och lime juice.
 9. 9
  Gör en cherry mojito. Färska, seedade röd eller Rainier körsbär som är i säsong gör denna dryck läcker. Välj mellan antingen färska eller frysta versioner.
 10. 10
  Gör en cranberry mojito. Den tranbär mojito är den perfekta festen för Thanksgiving eller för vintern semester. I detta recept, kommer du att göra en enkel sirap infunderas med tranbär innan monteringen Mojito. Använd kryddad rom för semester.
 11. 11
  Gör en ananas-mango mojito. Färsk mango puré och ananas rom kombineras för att skapa denna uppfriskande cocktail. Du kan även hanka en skiva av färsk mango i stället för mango Mos.
 12. 12
  Gör en orange mojito. Förvirrat apelsiner och apelsin likör ger detta en underbar citrus smak. Du kan också använda blodapelsiner för en något annorlunda utseende och smak.
 13. 13
  . Elderflower likör och jordgubbar kombineras med traditionella mojito ingredienser för en unik variant på den kubanska Mojito.
 14. 14
  Gör en coconut mojito. Coconut grädde och kokos rom leverera läckra kokos smak antingen frysta eller på klipporna.
 15. 15
  Gör en mojito diablo. Istället för rom, använd tequila och crème de cassis för en variant på den traditionella Mojito.
 16. 16
  Gör en vodka mojito. Vodka ersätter rom i antingen enskilt vodka mojito eller i en kanna vodka mojitos.
 17. 17
  Gör en Cachaca mojito. Detta citrusy brasiliansk rom kommer att liva upp den traditionella Mojito. Du kan också tjäna detta mojito med hemgjord pepparmynta extrakt.
 18. 18
  Gör en shiso mojito. Den shiso mojito kan göras antingen med grönt te eller med en asiatisk frukt som heter yuzu. Eftersom shiso har kummin-basilika smak, kommer du hoppa myntverket i denna Mojito.
 19. 19
  Gör en Tom collins mojito. Kombinera de traditionella ingredienserna i en Tom Collins cocktail med förvirrat mynta för en förändring av jämna steg.
 20. 20
  Gör en äkta mexikanska mojito. Istället för att använda rom, en mexikansk mojito substitut vit tequila medan den traditionella mynta och lime juice.
 21. 21
  Gör en mojito lemonad. Mojito saft innehåller vodka istället för rom. Lägg förvirrat jordgubbar eller blåbär för en god variation.
 22. 22
  Gör en låg-cal Mojito. Ersätt med socker substitut att hugga kaloriförbrukningen av din favoritdryck.
 23. 23
  Gör en oskuld mojito. Använd antingen ginger ale eller fruktjuice för att göra en version av mojito när du inte känner för att ha rom.
 24. 24
  Gör en lat Mojito. Den lata mojito hoppar ansträngningen att pressa lime och hälla club soda. Smakerna är ersatta med pre-made margarita mix.

Tips

 • Mojito recept är lätta att multiplicera för en stor grupp.
 • Guarapo eller sockerrör juice, gör en mojito med en mer autentisk smak.
 • Spearmint är närmare den inhemska myntverket i Kuba (Yerba Buena) än pepparmynta. Dock bör du känna dig fri att använda pepparmynta om du inte har spearmint till hands.
 • Var noga med att inte förstöra mynta under sammanblandning processen. Tryck på mynta att släppa sina oljor, men försök att inte slita eller strimla bladen.