Wki

Hur man gör en busringning

Vill du göra ett spratt samtal? Såhär att röra upp några hyss via telefon.

Steg

Hur man gör en busringning. Se till att du kan ringa denna person anonymt.
Hur man gör en busringning. Se till att du kan ringa denna person anonymt.
 1. 1
  Se till att du kan ringa denna person anonymt. I norra Europa, uppringning * 67 innan du ringer kommer att blockera ditt telefonnummer och få det att verka som privat notering för vissa (men inte alla) telefonsamtal. (Samtal till 911, 800 -, 877 - eller 900 - nummer kan inte blockeras på detta sätt). För andra koder för att blockera ditt telefonnummer, se tips nedan.
 2. 2
  Fråga dig själv om pranking honom eller henne är verkligen en bra idé. Om du tror att denna person kan ta ett skämt, sedan gå vidare muntert. Om inte, ompröva.
 3. 3
  Planera vad du ska säga. Det säkraste sättet att dra av en busringning är att hålla den under en minut, kommer detta att hindra offret från att bli irriterad och kommer att minska en eventuell spåra tillbaka från telebolagen.
  • Var medveten om att om någon känner att de har fått ett hotfullt eller skadlig telefonsamtal, kan de slå * 57 för att få samtalet spåras och kontakta polisen. Vad som börjar som ett pojkstreck kan sluta med brottsbekämpande knackar på din dörr.
 4. 4
  Utveckla en persona. Kom upp med ett falskt namn, inte komma med en riktig accent, kan detta vara kränkande för offret och du kan bli arresterad för rasistiska busringningar och en shtick eller orsaken till varför du ringer. Är du en telefonförsäljare? En ex-flickvän? En gammal, vresig granne?
 5. 5
  Om du ringer någon du känner, ta extra noga med att göra din röst låter annorlunda. Hela poängen med en busringning är förstört om han eller hon kan identifiera dig.
 6. 6
  Se till att du inte använder något i angery toner, kan detta få dem att känna sig skrämmas och mer benägna att ringa för brottsbekämpning.
 7. 7
  Tänk om din relation med denna person om du känner till dem, om de är lärare eller professionell aquatance detta kan förstöra en hel del om de upptäcker att det är du.
 8. 8
  Repetera vad du ska säga innan samtalet. Om det behövs, krafsa ner några anteckningar.
 9. 9
  Slå numret på telefonen.
 10. 10
  Säg din öppning linje. Ibland människor vet att det är ett pojkstreck och hänga upp, så säljer det som om det är den verkliga affären! Detta är ofta det mest avgörande ögonblicket i samtalet. Något i stil med "Ja, kan jag tala med Bobbys mamma?" eller "Är detta Mr [efternamn] tala?" kan öppna upp samtalet.
 11. 11
  Häng upp innan den andra personen fångster. Sträck ut saker för en stund, men inte ta för lång tid. Efter några utbyten, lägga en twist till diskussionen, och sedan börja leta efter ett sätt att linda upp det.
 12. 12
  Skratta inte eller bryta karaktär! Detta är viktigt. Skratta är som att säga "Hej, är detta samtal ett spratt samtal så att du ska hänga upp." Agera lugnt så de stannar omedvetna och inte hänga upp. Om du vill hålla den igång men måste skratta shove ditt ansikte i en kudde och snabbt få dig tillbaka tillsammans.
 13. 13
  Om du tror att du kan skratta, ta två telefoner och ringa två olika platser samtidigt sätta dem på högtalaren så att de kan prata med varandra.
 14. 14
  Om de frågar vem det är antingen utgör ett falskt namn som är vanligt liksom mary, john, isabel, josh, ryan, etc troligen de vet någon med det namnet. Om du vill säga att det är jag, och släppa falska tips som om det är en vuxen säger "Vi gick i skolan tillsammans...." eller om det är en tonåring och om du är en också säga "Vi går till skolan tillsammans, gosh..." Och om de inte på allvar kan räkna agera ut förolämpad.
 15. 15
  Om du är med vänner komma med ett diagram. Varje vän får fem samtal (de som plockades upp av en person). Sedan ge en tid så att du inte sitter i evigheter. Skriv varje nummer du ringer ner, om du kallar dem igen kommer de att ringa polisen på dig.
 16. 16
  Om du ringer någon du känner, något förställa din röst.
 17. 17
  Försök att hålla dig inom staten intervall, om det är ur skede kan bli nationell.
 18. 18
  Inte upptåg med politik, ras, religion eller personliga saker.

Tips

 • Aldrig ringa någon som du vet när de är i närheten. (Detta borde vara sunt förnuft.)
 • Om någon populär radiostation i ditt område gör "gotcha" samtal (som Hamish och Andy i Australien) eller något liknande, inte kopiera dem, offret vet genast att det är ett skämt.
 • Ge aldrig ut ditt namn.
 • Du är mindre benägna att fastna om du använder en offentlig telefonautomat.
 • Om du inte kan låta bli att skratta, agera som om det är en allvarlig sak samtidigt på telefonen, sedan skratta när du lägger på.
 • Försök att vara i ett tyst rum. Om du har vänner omkring, se till att de är tysta. Om det finns några störande ljud, kan mottagaren inse att det är en busringning.
 • Om du har fastnat för vad jag ska säga, fråga dem konstiga frågor som "Har du en lama?" och "Tror du på jultomten?"
 • Online "ljudkort" är ofta populärt för upptåg telefonsamtal. De är program som ofta kombinerar klipp från filmer eller TV-program som, i rätt sammanhang, kan användas för att effektivt dra upptåg (t.ex. titta på filmen "Home Alone" för ett exempel).
 • Du kan också upptåg ringa från datorn. Försök whospy.net eller dialpeople.com och du kommer att kunna skicka dem ett spratt samtal med olika människor röster. Kom ihåg att spela säkert och inte använder hotfulla meddelanden.
 • En annan effektiv metod att använda för upptåg telefonsamtal använder text-till-tal program som kan dölja din röst så att de inte vet vem du är! Dessa program kan hittas på nätet.
 • Sluta inte prata om du blir avbruten.
 • Här är några koder för att blockera ditt telefonnummer i olika länder. Om du är osäker på huruvida koden fungerar, ge det en provkörning på en väns telefon först.
  • Argentina: * 31 # (fasta telefoner) eller * 31 *, # 31 # (de flesta mobiltelefon företag)
  • Australia: 1831 (fasta telefoner) eller # 31 # (mobiltelefoner)
  • Danmark, Island och Schweiz: * 31 *
  • Tyskland: På de flesta fasta telefoner och mobiler, * 31 #, men vissa mobiloperatörer använder # 31 #.
  • Hong Kong: 133
  • Israel: * 43
  • Italien: * 67 # (fasta telefoner) eller # 31 # (de flesta mobiltelefon företag)
  • Nya Zeeland: 0197 (Telecom och Vodafone)
  • Sydafrika: * 31 * (Telkom)
  • Sverige: # 31 #
 • Gör det verka som ett vanligt telefonsamtal till en början för att vinna offrets förtroende, sedan börja vara dumma när de tror att du är legitima. Till exempel: "?. Ja, detta är Lollipop House... Åh, jag är ledsen att jag måste ha fel suga."
 • En välkänd och populär buset är att låtsas vara någon ex-pojkvän eller flickvän. När offret agerar förvirrad och säger att de inte vet du, bryta ner och börja gråta skallen av dig på hans / hennes bekostnad.
 • I England sätta 141 innan du skriver numret gör det att dyka upp som en privat ringer, kan den här funktionen fungerar inte med några telefoner eller siffror. Jag försökte det på min iPhone till upptåg en vän men det nämnda antal privatiseringar är inte tillgänglig men det fungerade på min vänner telefon! Det var så roligt!

Varningar

 • Absolut aldrig, under några omständigheter, ringa upptåg telefon till 911, polisen, brandkåren, eller någon annan myndighet utformad för att skydda och rädda människor. Fördröjningen du orsakar dem med din "roliga" kan mycket väl vara ansvarig för någons död, kunde landa dig i allvarliga juridiska problem och kan spåra dig direkt till den telefon du använder. Även med * 67, kan polisen spåra dig ner.
 • Göra hot, med obscent språk eller "vuxen" språk via telefon och upptåg ringer en person mer än en gång är allt olagligt i Europa, Storbritannien och några andra länder.
 • Ta det inte för långt. Olika saker bry olika människor. Vad du tycker är roligt kan orsaka någon annan att känna sig känslomässigt sårad eller orolig, så var försiktig med vad du säger!
 • Inte tilltag människor som arbetar på callcenter. Många företag kommer att missgynna de arbetstagare som inte säljer en viss procent av deras samtal.
 • Elak under förklädnad av ett ljudkort kan förlora en vän. Var försiktig.
 • Du är aldrig helt anonym. Många ställen har funktioner nummerpresentation och vissa kan inte blockeras. Om polisen engagera sig, kommer blockerat nummerpresentation inte stoppa dem spåra dig ner.
 • I vissa länder, samtal inspelning telefon utan medgivande eller ett domstolsbeslut är också olagligt.