Wki

Hur man gör en bild klädstreck

Har du massor av bilder, men har ingen möjlighet att visa dem? Ett bra sätt att visa upp dina favorit ögonblicksbilder är att skapa en bild klädstreck. Lätt att göra, lätt att använda och lätt att byta, är en bild klädstreck precis vad det låter som - ett klädstreck för dina bilder!

Steg

Hur man gör en bild klädstreck. Mät ditt utrymme och minska din sträng.
Hur man gör en bild klädstreck. Mät ditt utrymme och minska din sträng.
 1. 1
  Välj en plats. Vanligtvis en vägg fungerar bäst för detta projekt, men det är möjligt att använda något annat - en stor bokhylla, på baksidan av en dörr, eller över en fönsterkarm.
 2. 2
  Samla ditt material. Du behöver snören, spikar eller tejp och klädnypor. Du kan växla upp det lite och modifiera dessa material, använd pärlstav sträng eller remsor av vackra tyg. Du kan dekorera dina klädnypor med färg eller markörer. Var kreativ!
 3. 3
  Mät ditt utrymme och minska din sträng. Detta steg är enkel. Du behöver inte ens måttband för det - bara rulla din sträng över din vägg och skär därefter.
 4. 4
  Häng din sträng med spik eller tejp. Om du kan använda naglar på din valda plats, är din bästa insats. De kommer att pågå längre än bandet. Pound en spik i där ena änden av strängen kommer att vara. Knyt ihop änden på din sträng runt den, är att den är robust. Du kanske vill att dunka spiken upp lite, så att strängen inte glider av. Sedan förlänga din sträng ut till ungefär mitten, och pundet annan spik. Dra din sträng spänd till den platsen och slips runt den nageln. Slutligen, dunka en spik i slutet av din sträng, dra spända, och fästa. Puh! Nu har du fått din första klädstreck! I grunden har du tre spikar, med snöre knutet runt var och en att göra en lång, stark linje.
 5. 5
  Häng dina bilder. Använd dina klädnypor för att hänga dina ögonblicksbilder. Horisontella bilder bör nog hängas med två pinnar för att hålla dem raka. Vertikala bilder kan hängas med ett stift placeras i mitten.
 6. 6
  Byt vid behov. Den bästa delen om det här projektet är hur mångsidig den är. Du kan byta dina bilder och ändra hela rummet i några minuter. Använd alla svartvita bilder för en mer formell utseende. Hyper-färgade bilder kan verkligen lysa upp ett utrymme också.

Tips

 • Ett klädstreck är en bra idé för ett skrivbord område, som ett alternativ till en anslagstavla.
 • Detta projekt kan också göras vertikalt, även om det inte skulle vara ett "klädstreck," per se. Det skulle se snyggt, dock.

Varningar

 • Inte pund inte naglar utan att kontrollera först. Om du bor i dina föräldrars hus, vara säker på att du kan slå hål i sina väggar. I ett studentrum? Kanske starka band skulle fungera bättre för dig. Om du har sköra gipsväggar, prova klibbiga goo istället.

Saker du behöver

 • Surrningsgarn, rep, eller någon form av sträng
 • Nails, tejp eller något att hänga strängen med
 • Clothespins
 • Bilder