Wki

Hur hittar man en träregel i en vägg för att hänga bilder på

I USA har de flesta hem inramning medlemmar (ofta kallad "dubbar") installeras på 16 tums centra. Andra standarder kräver 24 tums centra. Lokalisera dem att stödja bilder, hyllor, väv, är etc viktigt om du vill att de ska stanna kvar. Här är hur man hittar dem utan att köpa speciella verktyg.

Steg

Hur hittar man en träregel i en vägg för att hänga bilder på. Inspektera väggarna.
Hur hittar man en träregel i en vägg för att hänga bilder på. Inspektera väggarna.
 1. 1
  Inspektera väggarna. Med huvudet nära väggarna att titta över ytan, leta efter gropar och / eller knölar. Lätt markera gropar och gupp med en blyertspenna. Groparna ska bara vara storleken på en spik eller skruv huvudet, och gupp samma storlek för något större. Försök att hitta två eller flera nära varandra över väggen yta vänster och höger och upp och ner. Om ingen finns där det behövs, fortsätt till nästa steg.
 2. 2
  Inspektera Baseboard gjutning. Titta direkt på gjutning längs hela längden för utsatta spikhuvudena eller bevis på träfyllmedel placeras över spikhuvudena. Om inte tydligt framgår (täckt, målat, etc.), igen, lätt ange lokaliseringarna med en blyertspenna. Försök att hitta två eller flera spikskallar vänster och höger längs listen.
 3. 3
  Bestäm om några gropar eller bulor i väggen är inriktade direkt ovanför varandra - inklusive de som hittades på BMC gjutning. Ju mer finns i en vertikal rad, desto mer sannolikt är det att under gupp och gropar är de spikar eller skruvar som användes för att fästa väggskivan på bultarna.
 4. 4
  Noggrant mäta avståndet mellan de vertikala raderna av spiken / skruv huvuden har hittats ovan. Det kommer sannolikt att vara 16 eller 24 inches, med 16 tums mätningen är långt vanligare.
 5. 5
  Mätningen fann mellan kommer att upprepa. Använd upprepa mätningen för att hjälpa projektet platsen för nästa stud. Den 16 tum centrerade dubbar kommer att hittas på 16 ", 32", 48 "osv från nästan hittat någon stud. Likaså kommer den 24 tums centrerade dubbar hittas 24", 48 ", 72" etc från nästan alla stud hittades. Platser där avståndet kan vara mindre än 16 "eller 24" multiplikator kan inträffa vid vägg hörn, dörrar och fönster.
 6. 6
  Leta upp en stud genom att hitta ett eluttag, företrädesvis man inte i närheten av hörn, dörrar eller fönster.
 7. 7
  Ta väggen plattan från utloppet.
 8. 8
  Om regeln syns inte, noggrant sond mot utanför lådan (till vänster och höger) med en mycket tunn skruvmejsel eller syl (en kort, rak bit klädhängare skuret i en 45 graders vinkel fungerar mycket bra, böj det på en 90 graders vinkel för att hålla bekvämt). Tryck sonden i in i väggskivan eller gips i en vinkel pekade bort från lådan. Eftersom de flesta eluttag rutorna är installerade innan väggen är klar, har de stöd av dubbar. Lådan skulle sannolikt uppbäras på höger eller vänster sida, med tappen. Om sonden passerar obehindrat in i tomrummet intill rutan, är dubben sannolikt på den andra sidan. Sond den andra sidan på samma sätt. Om det bara går en kort sträcka innan den stoppas, är detta sannolikt stud plats. Om den inte gör det, är det möjligt att utloppet installerades efter väggarna var färdiga, och väggskivor eller svarv stödjer utlopp istället för en stud. Prova samma procedur vid ett annat utlopp på samma vägg.
 9. 9
  Probning på en strömbrytare, eftersom de i allmänhet på dörröppningar, inte kommer att ge en exakt uppgift om var ytterligare dubbar kan vara - Som nämnts ovan. Självklart, om ett ställe ovanför en omkopplare behövs ska kopplingsdosan sonderas på liknande sätt som strömuttagsboxen förfarande för att bestämma vilken sida av lådan tappen är belägen.
 10. 10
  Projekt tappen närmast önskad plats för att stödja hyllan, bild, osv. Använda mätningen multipel bestämts ovan, hitta tappen 16, 32, 48 etc, eller i fallet med 24 tums centra, 24, 48, 72 mm inches bort från den närmaste stud hittades - längs BMC gjutning. Lätt markera denna plats på bmc med en blyertspenna. Med ett visst område för att leta efter tecken på en stud, noggrant titta igen för gropar och / eller knölar i väggen, eller fyllmedel i BMC.
 11. 11
  Om bevis finns, försiktigt sondera direkt ovanför BMC där är möter gipsskivan. När tomrum finns, flytta till vänster eller höger ca 1/4 "eller mindre och sond igen. Fortsätt att sondera tills sonden finner stud.
 12. 12
  När detta fortsätta att sondera för att bestämma den främre och bakre kanten av tappen. Dubben bör vara ungefär 1 -. 1/2 "tjocka Helst bör varje skruv eller fästelement för att fästas dubben vara placerad i centrum av tappen för maximal hållkraft.
 13. 13
  Projekt centrum av tappen vertikalt till önskad höjd. Sond denna plats rakt in och om blockerad, sond thru samma punkt i 45 graders vinkel till vänster och sedan till höger. Tryck hårt när sondering vid vinkeln. Detta är för att säkerställa att platsen inte är vid kanten av tappen.
 14. 14
  När nöjd, installera stöd fästelement. Patch någon gips och ersätta eventuella väggplattor.

Tips

 • Köp en elektronisk regeldetektor från en hårdvara eller hem förbättring butik. De är billiga (15€ - 25€) och mycket noggrann.

Varningar

 • Stäng av strömmen till uttag och strömbrytare i rummet innan du tar bort väggplattor.