Wki

Hur att rensa en byggnad med ett skjutvapen

Rensa eller söka en byggnad när någon kan vara i det (som också har ett vapen) är en mycket farlig uppgift, och bör inte tas på allvar. Polis och militär har ofta utbildning för sådana förhållanden, men den normala medborgaren kan vara mindre än kunnig i ämnet.

Syftet med denna artikel är att hjälpa till att utbilda dem som kan rensa eller söka en byggnad ensam. Den genomsnittliga medborgaren kommer sannolikt inte ringa polisen på grund av någon okänd ljud inträffar nattetid. Kanske finns det en uppenbar break-in, och skrik av en älskad inträffar direkt efter. Ett snabbt samtal till polisen ska hända, men en fyra-minuters svarstid får vara för lång. Vad gör du? Denna artikel, i syfte att förenkla, kommer vi att anta att du är i ditt hus.

Steg

Hur att rensa en byggnad med ett skjutvapen. Ring 911 är din första prioritet.
Hur att rensa en byggnad med ett skjutvapen. Ring 911 är din första prioritet.

Innan du gör något

 1. 1
  Ring 911 är din första prioritet. Exploring ditt hus för att oidentifierade ljud i natten eller att gå till stöd av en nära anhörig med tomma händer är inte en smart idé. Även om du är den typen av person som inte hoppa till den värsta slutsatsen i en situation som denna, ett skjutvapen (pistol, hagelgevär eller gevär allt arbete) ger fler alternativ öppna om du är ett offer för ett inbrott.
 2. 2
  Välj ett lämpligt skjutvapen. De tre huvudkategorier av skjutvapen är pistoler (handeldvapen), hagelgevär och gevär. Det allra första steget är att intimt bekanta dig med vapnet. skjutvapen säkerhetsbestämmelser. Var särskilt uppmärksam på Regel # 4: Var säker på ditt mål och vad som finns bortom det. Skjut inte din tonårige son smyga tillbaka in i huset. Kom också ihåg att de flesta sannolikt de kulor du skjuter kommer att gå igenom väggarna i ditt hus, och kunde därför hitta nära och kära.
  • Läs början av Taktiskt förbereda dig med en pistol för förslag på pistoler som de är ett vanligt val för personligt försvar.
  • En alternativ, och rekommenderas starkt, skjutvapen att ha skulle vara en pump-action shotgun. Hagelgevär har mycket bättre bromskraft än en pistol. En pump-action rekommenderas som pålitlighet är av yttersta vikt, men du kan läsa hur man skjuter ett hagelgevär för mer information om hagelgevär val.
  • Gevär är ett annat alternativ. Gevär, återigen, producera (även i vissa mindre kalibrar) betydligt mer bromskraft än de flesta pistoler, men de kräver lika mycket precision. En tidning matad, halvautomatiska gevär är den föreslagna val som två händer inte alltid kan vara tillgängliga, samt möjlighet att snabbt skjuta flera skott är ofta en välkommen.
  • För pistoler, är den största pistol möjligt rekommenderas för bästa bromskraft och styrbarhet, medan för ett gevär eller hagelgevär (från och med nu kommer de att kallas "gevär"), den kortaste längden möjligt är att föredra. Dessa inställningar är uppenbarligen "inom förnuftet", som en 4-fot långa missfoster-pistol, eller en 12-tums-lång lång pistol är opraktiskt och trotsa användningen av de specifika vapen.
 3. 3
  Bestäm ditt agerande, innan du gör något. Om du är den enda i huset, eller alla i huset är i rummet du befinner dig i, då dina val är mycket enklare. Om du är säker på att det är en mycket-ovälkommen gäst i ditt hus, kontakta den lokala polisen. Lås dörren till sovrummet (och alla andra ingångar - om tillgängligt), och vara beredd. Rör dig inte, vänta på polisen att komma. Inte kontakta polisen med ett skjutvapen i handen, se till att hölster det eller sätter ner när polisen är i din omedelbara närhet.
  • Anledningen till att du väntar i denna situation är att söka ett hus är mycket farligt, och ingenting (annat än nära och kära) bör vara värt att dö över. Plus, bör försäkringen täcka eventuella stulna eller skadade artiklar.
 4. 4
  Läs resten av den här artikeln. Det kommer att förklara vad du ska göra om du bestämmer dig för att söka och ta bort (eller bekräfta ditt hus är klart). Detta bör endast göras om du vet en inkräktare i ditt hus och du har nära och kära på andra ställen i huset. Var säker på att du ringer polisen innan du vidta några åtgärder, och vara noga med att berätta för dem att du är beväpnad och att du kommer att försöka hämta eller skydda din älskade (s). Den andra situation där du kanske behöver använda dessa tekniker är om du är osäker på en inkräktare och du vill se till att det är ingen fara. I detta fall bör du också beväpna dig med en mobiltelefon, eftersom du kan behöva för att ringa polisen samtidigt inte i närheten av en vanlig telefon.

Hörn

 1. 1
  Den vanligaste objekt i ett hus är ett hörn (och den vanligaste lösningen för ett objekt är samma som clearing ett hörn). Processen att traversera ett hörn är ofta kallad skivning kakan.
 2. 2
  Närma hörnet. Börja så nära väggen som möjligt utan att skrapa upp mot väggen. Se till att du är minst en armlängds avstånd från hörnet. Du vill inte ditt vapen för att sticka ut i dörröppningen.
 3. 3
  Observera hörnet och hålla i minnet att den pivot punkten kommer att vara toppen av hörnet.
 4. 4
  Ta ett litet steg 90 ° bort från väggen. Detta är början på en halvcirkel du kommer att göra runt hörnet (se bilden till en bild av processen). Håll armbågarna in och din främre fot parallellt med din siktlinje så att varken ger dig iväg.
 5. 5
  Paus och skanna del av kakan. Mellan varje steg som tas ska du skanna från golvet i hörnet till taket - scanning varje skiva i en vertikal rörelse.
  • Formuläret kommer att vara: en fast, tvåhandsgrepp på skjutvapen. Du kommer att luta något mot den riktning du trappar att låta ditt huvud (och dina ögon) är det föremål, så att du kan se ditt mål innan han ser dig.
  • Om du är skicklig med båda händerna, använda vilken hand som kommer att hålla dig mest dold.
  • Fötterna ska aldrig passera, eftersom det är ett mycket instabilt läge, och om något (eller någon) skulle slå dig, eller du tvingas skjuta mid-steg, du är i lite problem. Istället, du vill flytta din leda fot (foten i den riktning som du kliva), följ sedan med din bakre fot. Också vara medveten om dina fötter, se till att du inte pekar tårna i hörnet, eftersom de kan föregå ögonen, vilket innebär att den misstänkte kanske kan se dig innan du ser honom.
  • Öva genom att inrätta en spegel i rummet. När du är skivning kakan, kontrollera att se vad du kan se i spegeln. Försök att justera formen så att lite mer än ditt öga och ditt vapen är synliga.
  • Du kan också öva med en annan person som använder ficklampor. Så snart någon av er ser någon del av den andra, lysa din ficklampa på dem. Konkurrenssituationen karaktären av denna övning kommer att vässa ditt formulär snabbt.
  • Alltid peka din skjutvapen där dina ögon ser. Detta gör att du kan reagera snabbare än om du har ditt skjutvapen på låg redo. Armarna utsträckta eller hög komprimerade klar är båda bra alternativ. Med hög komprimerad klar, se till att din icke-bränning handen är bakom planet av nosen

Dörröppningar

 1. 1
  Den "dödlig tratten", som det nådigt kallas, är en av de farligaste områdena att vara i när genomkorsar en byggnad. Detta område omfattar dörröppningar och andra portaler som endast tillåter ett smalt område i och ut ur ett rum (t.ex. smala korridorer och valv).
  Om du skulle plocka en choke punkt för ett bakhåll, skulle dödliga trattar vara perfekta ställen att fokusera din uppmärksamhet.
  Det är i ditt bästa intresse att spendera så lite tid som möjligt i dessa områden. Vid en dörröppning, är den dödliga tratten området på båda sidor av dörren, så djupt som dörren är lång och lika bred. Så stå på sidan av en dörr räknas inte (uppenbarligen den dödliga tratten är en imaginär område - ett område som inkräktaren inte kan respektera, så bara för att du är ute ur den dödliga tratten betyder inte att du inte kan få skott).
 2. 2
  Närma en stängd dörr på sidan av handtaget är på.
 3. Om du inte kan göra det (för arkitektoniska skäl), måste du placera din kropp i den dödliga tratten när du öppnar det.
3
Tryck på handtaget på dörren, och "soft-check" på handtaget för att se om dörren är låst eller inte.
 • Om detta är ditt hus, och du vet detta specifika dörren inte har ett lås, kan du hoppa över steg.
4
Ta din pistol för att stänga-kontakt bränning ställning som du når på dörrhandtaget.
5
Vrid handtaget snabbt och svänga dörren öppen.
 • Om du driver dörren bort från dig, vara säker på att svänga dörren nog så att exponera hela rummet. Om dörren stannar ovanligt kort i väggen, kan det bero på något eller någon är bakom dörren.
 • Om du drar luckan mot dig själv, är mängden kasta mindre viktigt eftersom även en liten öppning gör att du en titt i rummet genast, och när du rensar rummet du kan öppna dörren till resten av vägen.
6
Steg tillbaka från dörren omedelbart.
 • Detta håller dig och ditt vapen borta från någon som kan vara på andra sidan av dörren redo att ta tag i dig eller din pistol.
 • Avstånd gynnar också utbildad skytten, eller i det fall att du är den enda med en pistol, gynnar personen med ett varierade vapen.
7
Skanna rummet på samma sätt som du skulle gå runt ett hörn, men den här gången, måste du skanna upp till 180 grader istället för bara 90. Rensa det med skivning pajen tekniken. Var noga med att börja på väggen dörrkarmen är fäst rensa så mycket av rummet som möjligt. Du bör känna till alla gömställen i ditt hus och särskilt uppmärksamma dem som du rensa rummet. När de passerar den dödliga tratten under paj skivning, kanske du vill snabba upp din takt att tillbringa så lite tid i dödlig tratt som möjligt utan att missa viktiga delar av rummet.
8
Flytta in i rummet när du har sett så mycket av rummet som möjligt. Starta utanför dödliga tratten och flytta in mot caddy-hörnet icke dödlig tratt område. Detta är en diagonal rörelse, och det bör ske snabbt, vara säker på att du inte få hängas upp på dörren.
9
Se över din axel när du anger att visa hörnet du är inte på väg mot. Om någon gömde i hörnet som du inte kunde se under skivning kakan du kommer att kunna se dem nu.
 • Hörnet du vandrar mot är din första prioritet (se det hörnet innan du tittar på den bakom dig, även en angripare i hörnet framför dig är en högre prioritet).
10
Rensa resten av rummet för någon omedelbar fara.
 • Detta kan inkludera titta bakom möbler och i garderober. Du vill inte att lämna ett område unsearched, eftersom så fort du lämnar rummet, du tar ingen är bakom dig, när det i själva verket någon kan vara.

Självstängande dörrar

 1. 1
  Självstängande dörrar inkluderar fjäderbelastade eller hydraulisk stängning dörrar. Vanligt i de flesta bostadshus för garaget lucka, presenterar detta en rad problem när de närmade sig från den icke-gångjärnssidan.
 2. 2
  Närma dörren på dörrhandtaget sida (som tidigare). Om dörren öppnas mot dig (du är på gångjärnssidan av dörren), öppna dörren och antingen använda din axel eller foten för att driva det mer öppet när du rensa rummet. Om du är på den icke-gångjärnssidan:
 3. 3
  Skjut öppna dörren öppen så bred som möjligt. Beroende på hastigheten med vilken dörren stängs, kan du ha tid att gå till den motsatta sidan av dörren innan du skriver (som är bäst).
  • Om du kan flytta till andra sidan innan du skriver. Detta ger dig en kort stund för att snabbt skanna utrymme för några uppenbara potentiella mål.
  • Om det inte går till steg till den motsatta sidan av dörren, måste du sicksack in i rummet.
 4. 4
  Mata in mot dörrhandtaget sidan (precis som de andra dörrar och öppningar) medan dörren är fortfarande mestadels öppen.
  • Mata tar några snabba tankar och anpassning. Du måste vara snabb på fötterna när du inte kan förvänta att dörren automatiskt stänga eller det stänger snabbare än du trodde det skulle.
  • Du måste snabbt åta sig att komma in, det är det enda sättet att behålla något inslag av överraskning du kan ha. Den dödliga tratten blir många gånger mer dödligt om du tillåter att dörren stängs innan du går igenom det, nu en inkräktare på andra sidan av dörren vet du måste närma sig dörren igen för att öppna den.
  • Använd rörelse till din fördel. Under hög belastning möten, kommer du och din motståndare har troligen tunnelseende. Bara zig-zagging när du kommer in i rummet kan leda till att du helt "försvinna" för en sekund eller två.
 5. 5
  Visa hörnet du går till under det lilla fönstret på gång dörren avslutas, dörren täcker hörnet på ryggen tillfälligt.
  • Om du ser det här hörnet är klart innan dörren är nära stängning kan du ha tid för en snabb genomsökning av rummet, men din prioritet är i hörnet bakom dörren.
 6. 6
  Vänd och visa hörnet bakom dig, innan dörren stängs.
 7. 7
  Rensa resten av rummet som du skulle alla andra rum.
  • Också vara försiktig att många självstängande dörrar kommer att vara högljudda när de slam stängda. Ha tålamod och kanske tillbringa en minut eller mer väntar i rummet för att se om någon kommer leta efter dig.

Hallar

 1. 1
  Hallar presentera några av de svårare och farligaste dynamiska områdena i en byggnad. En partner eller två i korridorer med dörrar och T-korsningar skulle vara mycket uppskattat som, någon gång, kommer du bli tvungen att vända ryggen på ett område som du har ännu inte reglerats. Du, som privatperson, sannolikt kommer att klara det ensam, så du måste hålla ögonen och öronen öppna och balansera flera farliga problem att hålla risken på ett minimum. Låt dig inte luras dock, denna process, och de övriga processer i den här artikeln, alla utgör mycket hög risk.
 2. 2
  Promenera på ena sidan av en hall eller annat, aldrig gör din väg ner i mitten av en hall (men inte röra väggarna).
  • Hallar liknar dörröppningar, vilket innebär att de är en smal passage som en inkräktare kan förvänta dig att komma igenom. I mitten av korridoren är din dödlig tratt.
 3. 3
  Hantera problem såsom dörröppningar samma som nämnts ovan, men tänk på att stoppa i en hall för att rensa ett rum innebär att du inte har rensat resten av korridoren, och en outforskad (uncleared) Området är nu på ryggen.
  • Hörn är inte annorlunda, men vad händer om det finns två hörn i två riktningar. Denna är en T-korsning.
 4. 4
  Håll koll på vilka områden du har rensat och vilka du inte har. De områden som du har inte rensat innehåller fortfarande farliga punkter och du bör vara att dela en del av din uppmärksamhet mot de oförtullade områden.
 5. 5
  Metodiskt tydliga hallar, inte gå förbi ett rum att ta bort annat. Du har nu ett rum på ryggen som är avräknade, en hall framför dig som är uncleared och rummet du tänker att du anger också uncleared. Detta ger en överväldigande mängd av riskområdena. Placera dig själv i denna situation är omotiverat farlig!

T-korsningar

 1. 1
  T-korsningar är där två korridorer korsar varandra och det finns två separata hörn att klara, varken som ger bättre skydd än den andra.
 2. 2
  Börja på höger sida av korridoren när man närmar sig en T-korsningar (detta kommer att förklaras mer senare).
 3. Antalet en regel är att inte bryta det plan som skapats av den korsande korridoren, men du ändå vill se så mycket du kan innan du åta sig att komma in i hallen.
3
Håll ett öga på det högra hörnet som du gör din väg mot det, se till att ingenting är en omedelbar fara.
4
Rensa vänstra hörnet som du skulle alla hörn, men inte placera någon del av din kropp förbi där väggen slutar.
5
Steg tillbaka och till vänster.
6
Rensa högra hörnet på samma sätt som du gjorde åt vänster.
7
Bestäm dig för att komma in, nu när du har rensat så mycket du kan utan att korsa linjen, måste du bryta igenom planet. Du kommer att komma in till höger. Anledningen ordningen på sidan är viktigt är att du kan vända snabbare mot ditt stöd sida än din bränning sidan. Om någon slutar vara i hörnet till vänster, kan du, snabbare, snurra till vänster än höger. Detta är allt förutsatt att du är högerhänt. Allt ska vändas om du är vänsterhänt.
8
Fortsätt på ett sätt som liknar en dörr. Gå igenom diagonalt, spotting hörnet du är på väg mot, och en titt över axeln till den andra hörnet.
 • Se bilderna till höger för visuella representationer.

Trappa

 1. 1
  Trappor skapar ett problem när man rensar en byggnad ensam, men eftersom en stor del av bostadshus innehåller trappor, kan de behöva passeras någon gång. Problemet med trappor är att i den bästa situationen, de har samma egenskaper som en hall, i den värsta situationen, de är en hall med en T-korsning, kan de ha en landning eller två med hörn och eventuellt en vetter mot den trappor. Allt detta innebär att det finns många faror-punkter samtidigt, varav endast en kan täckas åt gången. Trappor är dynamisk, och viss anpassning kan behövas för att matcha trappan du kan vara på.
 2. 2
  Närma trapporna som om det vore en hall. Det kommer troligen att bli ett hörn clearing innan du kommer till trappan. Rensa så mycket av trappa som du kan utan att få på dem.
 3. 3
  Bo på ena sidan av trappan (precis som i en hall). Om det finns ett hörn eller annan typ av twist i trappan, vill du vara på motsatt sida som hörnet.
 4. 4
  Titta ovanför dig innan du tar för många steg (gå uppför trapporna). Se om det finns en vetter mot trappan. Om det är du vill radera det som du gå upp för trapporna.
  • Tänk på alla hörn som är framåt också, inte försumma dem (som sagt, det finns flera riktningar som behöver din uppmärksamhet, en partner kan lätt täcka förbise, medan du rensar hörnet).
 5. 5
  Titta eventuella utsatta områden som kan presentera sig själva. Många trappor med switchbacks exponera benen innan du kan se runt hörnet. Flytta din kropp för att ge dig själv den bästa möjliga bild av områden som du inte kan se.
  • Några trappor i lägenheter eller andra byggnader som inte har täckt stiger i trappan. Detta är ett bra sätt för någon som gömmer sig under trappan för att få skydd och attackera dig när du inte kan göra något tillbaka.
  • Det bästa du kan göra är att öva detta med en kompis med hjälp av en ficklampa.

Target spotted

 1. 1
  Om du ser ditt mål, har du ett par alternativ. I många stater är du i din fulla rätt att skjuta personen dött, men här, för de flesta människor, är lite drastisk. Du måste bestämma i förväg (även innan du äger ett skjutvapen för personlig försvar) vad dina personliga moral gör att du kan göra i detta och många andra situationer (läs lite information om taktisk tänkesätt för att hjälpa dig att avgöra).
 2. 2
  Identifiera dig. Du måste ge rättvis varning innan fotograferingen. Om du har identifierat inkräktaren, och de har redan försökt att skada dig, kanske du inte behöver för att ge ytterligare varning.
  • Tänk på att det kan finnas mer än en motståndare i huset, dessutom, att bli skjuten är inte synonymt med att dö, så håll dig bakom täcka så mycket som möjligt.
 3. 3
  Inte hoppa till slutsatser, om du är osäker på din motståndare eller inte vet hans avsikter (realisera en inkräktare kan dölja sina avsikter - och någon som bröt sig in i ditt hus är inte där för att låna socker), är en annan mindre rekommenderade alternativet att presentera själv (med överraskning om möjligt), och att målet med korta, bestämda fraser. När du har fått dina mål uppmärksamhet med "STOPP!" "Händerna i luften!", För din egen säkerhet bör du ha honom "ansikte från mig!" "Få på knä!"
  • Att ha honom vänd bort från dig och hålla honom på knä hindrar honom från att slå tillbaka mot dig, och håller honom från att röra sig någonstans snabbt utan en hel del rörelse.
  • Om han har ett skjutvapen i handen, var noga med att berätta för honom att släppa det! Om han inte följer omedelbart, är han överväger endast det bästa sättet att skjuta dig med det. Åter betona poängen med "... annars skjuter jag dig!", Därefter vidta lämpliga åtgärder. Om han bestämmer sig för att sakta sätter ner, tala om för honom att "STOPP!" och "Släpp den!" Det har varit många poliser skottlossning som involverade en människa långsamt sätta ner en pistol, och sedan ändra uppfattning och skjuter polisen istället. Det kommer att ta minst 1/8th av en sekund från det att de börjar att ta upp deras skjutvapen tills hjärnan kan reagera. Det är gott om tid för dem att skjuta innan du vet vad som pågår.
  • Om personen väljer att bortse från någon av dina kommandon, eller (ännu värre) gör en plötslig rörelse (för att eventuellt ett vapen?). Gör det rätta, eliminera hotet! Tvekar sparar inte ditt liv, vill du ha lyxen att gå till domstol? Du kanske vill överväga att också bära antingen pepparspray eller en tazer för dessa situationer. Det kommer att bli mycket lättare att försvara ditt beslut att spray eller taze en inkräktare som är helt enkelt krigförande än det skulle vara att försvara skjuta en krigförande inkräktare. Det kommer sannolikt att sanering oavsett vilket alternativ du väljer.
 4. 4
  Vänta på polisen, eftersom du redan har ringt polisen, eller har en mobiltelefon på dig, bör polisen vara inte alltför långt efter.
  • Om du av någon anledning inte har en mobiltelefon på dig, har du inte redan ringa polisen, och en telefon är inte inom visuell sortiment av inkräktaren, kan du få honom att flytta samtidigt på knä, vara säker på att han inte vända sig mot dig.
 5. 5
  Håll ett vakande öga på inkräktaren på marken, men vara observant, placera dig själv på en plats för skydd och vara säker på att han inte har några kompisar som kan komma runt ett hörn. Du har meddelat din närvaro till hela huset, så en annan motståndare i huset kommer att veta exakt var du är, men du kan inte riskera att lämna den man du har ensam eller utom synhåll.
 6. 6
  Tillåt flera motståndare för att ange en dödlig tratt av slag (ett litet område där miss på en man, kan vara en hit på den andra), om möjligt. Flera mål lägger stor komplexitet till en situation, men sanningen är att de flesta brottslingar inte arbeta ensam.
  • Säger flera motståndare till "STOPP!" är en mycket dålig idé. Vid tiden du har möjlighet att engagera sig för att inte följa, den andra kan ha attackerat dig (men detta måste beslutas i ditt sinne vad du ska göra i förväg).

Minskade lätta tillbehör

 1. 1
  De flesta situationer som skulle ha du kryper runt ditt eget hus kommer sannolikt att hända på natten. Det rekommenderas att du hålla området så mörkt som möjligt när du rensar ditt hus. Mörkret ger dig några fördelar: du säkert vet ditt hus bättre än en inkräktare, och om du har en ficklampa med dig, har du möjlighet att helt ta bort inkräktaren mörkerseende.
 2. 2
  Håll en handhållen ficklampa bredvid ditt vapen val. Det finns också möjlighet att ha en extra bifogad ficklampa (mest taktiska, eller bekämpa, vapen har förmågan att fästa vissa lampor på ramen av skjutvapnet).
  • Den handhållna ljus ger dig alternativ som den bifogade ljuset inte, så medan en bifogad ljus är en bra funktion att ha på ett vapen, kan det inte alltid ersätta den handhållna ljus.
 3. 3
  Utrusta natt siktet på vapnet är också en välkommen funktion som tillåter dig att rada upp dina siktet när det inte finns något ljus.
  • Detta är inte ett löser-allt: om du inte kan se din sevärdheter du inte kan se dina mål, och du kommer att ha en ännu svårare tid att identifiera din målgrupp (se till att det inte är din nästa dörr -grannens son)!
 4. 4
  Lasersikten. Lasersikten gör att du kan se var dina skjutvapen pekade utan att behöva använda sevärdheterna att sikta. Detta kan vara mycket användbart om du inte har din korrigerande linser i. Som alltid, måste du identifiera din målgrupp som fientliga innan bränning, vilket innebär att du kommer att vilja ha en ficklampa, även om du använder en laser.
 5. 5
  Låt dina ögon att anpassa sig. Din bästa "tillbehör" är din egen kropp. Om något händer medan du sover, är dina ögon redan anpassat, men om något händer och du är runt ljus (men du måste gå in i ett mörkt område) vara säker på att du låter dina ögon anpassa sig innan du fortsätter (detta kan ta upp till 30 minuter för ögonen att helt anpassa sig).
 6. 6
  Öva torr eld och levande eld med ett ljus med din skjutvapen. Se särskilt till att din nos stannar framför ditt ljus / hand och att ditt ljus är under din bränning hand så att bilden inte slår din icke-skytte hand / handled.

Reducerad ljus

 1. 1
  Du rensar ett hörn när du ser en sko sticker ut från en vägg. Du vet att du har hittat orsaken till kraschen av lampan står bara minuter tidigare. Vad gör du nu? Som tidigare nämnts, bör du redan har bestämt öde ditt mål baserat på omständigheterna. Men eftersom du inte vet vem den här killen är ändå, tänker du inte hoppa i skytte.
 2. 2
  Var medveten om din omgivning, vill du inte vara avtecknar sig mot ljuset bakom dig, eller markeras med ljus på dig. Försök att närma riskområden ur skuggorna eller bakifrån andra områden av döljande eller lock.
 3. 3
  Identifiera ett möjligt mål, har du nu möjlighet att tillfälligt blinda honom genom att blinka ditt ljus i deras ögon. Rikta ljuset rätt i huvudet och slå på den för bara en stund (en ficklampa med en tillfällig-on switch är att föredra). Du behöver en ficklampa med minst 50 lumen tillfälligt förvirra en angripare på natten.
 4. 4
  Få en ordentlig titt på inkräktaren och med en tillräckligt ljust ljus, bör den lätta stänk kan du se om han håller ett vapen.
  • Denna åtgärd kommer också att få en reaktion, som kommer att ge dig en idé till inkräktaren huvud. De vet nu att du vet var de är, och att vara blind är inte en bekväm situation. De kemikalier i ögonen som tillåter människor att se i nästan totalt mörker kommer ha bränts bort och kommer att ta upp till 30 minuter för att helt gå tillbaka, vilket ger dig en stor fördel.
 5. 5
  Utför målet prickiga avsnitt baserat på dina omständigheter.

Tips

 • Se till att du är bekant med din skjutvapen.
 • En av de första platser som du bör vara inställda på att clearing är delar av huset där nära och kära är kända för att vara. Skydda dem först, och sedan vakta ditt hus.
 • Medan rensa ett hus är mycket farligt, om du gör saker på rätt sätt och du ser fienden först eller tar aggressiva åtgärder genom korridorer och dörröppningar, du tvingar inkräktaren (s) för att vara på defensiven, som tillåter dig att köra taktik i deras reaktionstid. Således, i en offensiv manöver, tvekar och snabbhet är viktigt.
 • Taktik sällan kräver snabbhet, ta din tid runt riskområden. Stealth och överraskning är dina största tillgångar. Om du gör en oavsiktlig ljud, sluta! Steg bakom stäng locket och vänta i 20 + sekunder, lyssna, titta, vara uppmärksam och tålamod, om inga målindikatorer presentera sig, gå vidare, men vara beredd, kanske du har just meddelat din plats till en inkräktare.
 • När du slår på din bakgrund, aldrig låta det trail till din position. Bara slå på den när ljuset är på ditt mål, eller när du utforskar mörka områden i ett rum. Slå om off så fort du är klar. Du kanske letar efter en inkräktare, men om inkräktaren ser ljuset, de vet exakt var du är.
 • Ditt första mål bör vara för dig och din familj att överleva, inte för att "få den onde." Kom alltid ihåg att du har möjlighet att dra sig tillbaka och lämna ditt eget hus. Så oroande eftersom detta är, skulle det vara bättre att gå utanför om alla kan göra det på ett säkert sätt än att engagera flera mål och dö skydda ditt hus.
 • Såvida du ögna över axeln för att kontrollera ett hörn som du anger en T-korsning eller en dörröppning, ska du följa de "tre-eye regeln". Detta innebär att när dina två ögon ser din pistol nospartiet följer liksom. Detta skär ner på reaktionstid.
 • Om du använder din ficklampa på ett mål, har du inte fått den fulla slag av ljuset, men mycket av ditt mörkerseende kommer att minska. En teknik så att du inte förstör ditt mörkerseende är att stänga ditt stöd-side eye (icke-dominanta ögat) varje gång du slår på ljuset.
 • Efter rensa ett rum, kanske det BÖRA du låsa dörren när du avslutar. Bara göra detta om det är möjligt att göra det tyst, snabbt, och medan din skjutvapen är fortfarande i högsta hugg. Förbli uppmärksam och alert när du gör detta!
 • Om du har en icke-monterade ljus, håller den till sidan av din kropp när du blinka ditt mål. Om ditt mål är beväpnad, kommer han sannolikt panik-skjuta på ljuset. Om möjligt, vill du inte ljuset att vara framför kroppen. Om ditt ljus är monterad på vapnet, har vapnet i nära kontakt avfyrningsläge och riktat mot målet (eller din bästa gissning om var han är när man kommer runt hörnet). Detta kommer att ge dig den bästa möjliga reaktionstid om du måste skjuta.
 • När du närmar dig ett område som inte tillåter företaget använda båda händerna på vapnet bör du ta med din skjutvapen i att stänga kontakt skjutplatsen (med långa vapen, innebär detta att sätta beståndet under armen). Detta gör att dina ögon att föregå din mule och gör det svårare för en inkräktare att få tag i ditt vapen.
 • Om du skjuter, skjut inte dum, skjut inte blind! När du hamnar på offensiven, måste du ta dig tid för att garantera din hits. Du måste blinka syn att tillåta fasta träffar.

Varningar

 • Tänk på att även om du använder alla tekniker ovanför höger, det finns alltid en chans att du eller någon närstående kan skadas / dör.
 • De flesta skjutvapen projektiler kommer att gå igenom bostadsområden väggar och dörrar. Skjut inte mot områden där nära och kära kan vara.
 • Se till att du identifierar dina mål innan du skjuter på dem. Polisen kanske redan har gjort inträde, och du inte vill skjuta en polis av misstag. Även om du inte har ringt polisen, är det möjligt att en granne såg någon bryta sig in i huset och ropade, eller en polis bara råkade vara driver genom.
 • När du ska radera ett hörn eller dörr, inser att en beväpnad inkräktare kanske kan skjuta dig igenom väggen eller dörren. Om de inte vet var du är, kommer de inte skjuta dig, men det är bäst att ta ett steg tillbaka från locket för att göra slumpmässigt sparken bullet mindre benägna att slå dig.
 • Var noga med att följa alla statliga och lokala lagar (men ibland måste beslut fattas till förmån för ditt liv och de nära och kära). Observera att många lagar om skjutvapen förändras drastiskt från stat till stat, och kan även växla mellan länen eller ens städer.
 • Skjutvapen kan vara mycket farligt och även dödliga (annars skulle de inte vara effektiva vapen). De ska endast användas för hem eller personliga försvar av erfarna skjutvapen användare.