Wki

Så att prata i ett arrangerat äktenskap möte

Att få frossa innan en arrangera äktenskap möts. Här är en guide som kan hjälpa dig att underlätta processen för en arrangera äktenskap möte.

Steg

Så att prata i ett arrangerat äktenskap möte. Bestäm vilken typ av tjej du vill.
Så att prata i ett arrangerat äktenskap möte. Bestäm vilken typ av tjej du vill.
 1. 1
  Bestäm vilken typ av tjej du vill. Hus fru, söt och omtänksam, familj orienterade, business kvinnor etc
 2. 2
  Kom ihåg att läsa bio uppgifter två eller tre gånger innan mötet flickan.
  • Den biologiska data som kommer att ge dig gnistor om vad man kan begära. Exempel: varför gjorde du b.com, åh du gillar matlagning, resor, Tyckte du extra kursplaner verksamhet.
 3. 3
  Tryck fötter flickorna föräldrar...... Om hon rör dina föräldrar fötter efter att ha sett att du gör det, vill hon äktenskap med dig.
 4. 4
  Flickan är nervös och så är du så lugna ner och ler. Gör det motsatta personen känner sig bekväm.
 5. 5
  Ställ några enkla frågor som att be hennes namn och sedan frågar vad hennes namn betyder.
 6. 6
  Fråga henne om hon verkligen vill göra en arrangera äktenskap eller en kärlek äktenskap. Många gånger en flicka har familj påtryckningar att se en kille. Få henne att känna bekväm så att hon kan öppna upp och berätta sanningen.
 7. 7
  Fråga henne vad hon vill vara. Ett hus hustru, kvinnor affärer eller hon är villig att spela en dubbel roll.
 8. 8
  Att begränsa frågar en tjej om hon gillar en kärnfamilj eller hon gillar en gemensam familj.
 9. 9
  Fråga om hon går till templet. Om hon går templet dagligen sedan dess ett gott tecken att hon kommer att vara en mycket trevlig tjej. Om hon går av och på gör hennes religiösa tro är måttliga.
 10. 10
  Snacka om varandras fritidsintressen. Vilka vanor är en sväng på och vad är en tur ut. Många tjejer säger att rökning var en stor stänga av dem.
 11. 11
  Fråga om flickan är öppen för förändringar som du behöver i dag kan vara ett företag kvinnor, 3 år från och med nu behovet kommer att vara en omtänksam mamma och en omtänksam svärdotter som dina föräldrar kommer att åldras och 5 år från nu behovet kommer vara av ett hus fru. Se om hon är flexibel.
 12. 12
  Flickor frågar ofta hur fria familjen är i fråga om kläder. Var mycket ärlig och berätta sanningen. Svara på sanningen om vad som är tillåtet i hemmet, är det tillåtet på sociala funktioner och vad som kommer att tillåtas på utflykter.
 13. 13
  Flickor går i en omfattning av att fråga hur mycket du tjänar. Svara om det är fast lön eller vinst procent. Förklara om du inte är avlönade människor. Du kan vara vinstdrivande. Ett företag familj drivs för vinst och om det gör förluster så kommer det att pantsätta alla sina tillgångar för att se till att familjen namn inte blir bortskämda och lön till anställda först.
 14. 14
  Aldrig frågade en tjej om hennes förflutna. Jag vet inte varför det skulle någonsin roll. Jag antar förflutna är förbi och mötet var att bestämma nuet och framtiden för ditt liv.
 15. 15
  I livet flickor har fallit för en kille och en massa tjejer ångra sina misstag så att inte inleda de senaste detaljerna.
 16. 16
  Var tydlig om du förväntar dig en tjej att göra några arbetsuppgifter. Om du har stora föräldrar som är gamla och föräldrar hade opererats två gånger för hälsofrågor och du ville ha ett hus fru att ta hand om dina föräldrar. Samma sätt hur en tjej tar hand om sina föräldrar och mor tar hand om sitt barn. Gör en sådan sak klar.
 17. 17
  Gör det inte en monolog. Mötet ska vara en konversation.
 18. 18
  Prova att söka henne på Facebook, länkade i eller Twitter. Det kommer att ge dig några detaljer om henne.
 19. 19
  Stämmer inte att äktenskapet efter det första mötet. Se till att du har minst två eller tre bra möten före leverera det slutgiltiga beslutet.
 20. 20
  Många tjejer dölja sanningen i den 1: a mötet och kan öppna upp först efter det andra eller tredje mötet.
 21. 21
  Se till att du talar med din egen familj om att respektera ditt äktenskap partner när äktenskapet är klar.
 22. 22
  Begär tillbörlig respekt och avskildhet från din familj när det gäller att inte överskrida gränser som är underförstådda inom en union av två.