Wki

Hur man kan förbättra din relation med din make

Äktenskap. Insamlingen av två själar som verkligen älskar varandra, och att ingenting men Gud kan separera. Hur romantiskt är inte det? Men, tyvärr, människor som är gifta för länge, trots att de fortfarande känner kärlek känslor för sin partner, tenderar att se deras förhållande blir varje dag kallare. Här är hur du gör din relation med din man bättre.

Steg

Hur man kan förbättra din relation med din make. Ta hand om ditt utseende.
Hur man kan förbättra din relation med din make. Ta hand om ditt utseende.
 1. 1
  Tänk på det. Är det äkta kärlek? Tror du fortfarande en hel del av din betydande andra? Kan du säga att du verkligen älskar honom? Skulle du acceptera att ge bort ditt liv för att rädda hans / hennes? Och älskar du honom, även med alla sina brister? Om du ärligt säga ja på dessa 4 frågor, håller sedan gå på att läsa den här artikeln. Men om du sa nej till de flesta av dessa frågor, då avsluta relationen.
 2. 2
  Ta hand om ditt utseende. Okej, måste din significant other älskar dig som du är, eller hur? Ja, helt sant... men du kan inte förvänta dig att han / hon ska vara super glad och känsla attraherad av dig ser du hitta alla dåliga. Så, för ditt eget bästa, se till att ditt hår är alltid ren, att du alltid ta en dusch två gånger om dagen och du ser alltid snyggt. Ärligt talat, även om din betydande andra måste älska dig även om du är minst attraktiva personen i världen, men han säkert kommer att bli glad om han ser du att bry sig om sig själv.
 3. 3
  Prata som en vän. Konversation är verkligen viktigt. Men snälla, säg inte att du pratar med honom. Om vad du pratar? Om huset? Om inhemska saker, som räkningar och barnen och pengar? Vad jag försöker säga är att du måste prata med din make / maka om saker du skulle prata med din bästa vän. Inte om kvinnor och fotboll, eller om mat eller såpopera... men prata om dina drömmar, saker som verkligen betyder något.
 4. 4
  Säg "Jag älskar dig" och visa kärlek. Kram, kyss, säger jag älskar dig när ni vaknar. Se till att säga till dina andra större att han / hon är den vackraste personen i hela universum, och hur lycklig du känner för att vara med dem. Se till att berätta för dem att du älskar även sina brister. Säg det vardagliga. När allt är det inte sant för dig? Så den andra personen behöver veta.
 5. 5
  Gör kärlek. Att ha ett aktivt sexliv med din älskade är oerhört viktigt. Det kommer att göra att ni alltid känna intima med varandra och med gott humör. Älska varje dag, om inte, minst 3 gånger i veckan. Men har sex: trots allt, är kön, med kärlek, det bästa någonsin.
 6. 6
  Om det finns ett problem, lösa det. Om din andra gör något fel, istället för att skrika och skrika, varför inte sitta och fråga varför han / hon gjorde det? Prata, berätta hur du känner. Återigen är kommunikation nyckeln. När allt är den person du gift med inte bara din älskare för evigt, men också din bästa vän för alltid.
 7. 7
  Aldrig säga dåliga saker om din make / maka framför barn. Det kommer att göra barn har en negativ bild av relationer, och du kommer att känna skuld senare. Se till att du alltid säger bra saker. Som till exempel: om din make / maka har glömt något viktigt, istället för att säga att din betydande andra är "så dum" eller "inte bryr sig om någon annan än honom", tänk innan du säger något när du känner dig arg, och Försök att säga "Jag verkligen älskar den här mannen / kvinnan, men han borde vara lite mer uppmärksam om saker."

Tips

 • Varje dag, när du kommer hem och se din make / maka eller när han / hon kommer hem, se till att kyssa honom / henne, berätta att du älskar honom / henne och fråga hur var den dagen. Och lyssna, och se till att säga positiva saker till dem, alltid.
 • Gå ut tillsammans. Ibland går ut till varje något på en fin restaurang, eller ens om det bara är ett hot dog... gå och prata om livet och drömmar.
 • Var snäll mot din betydande andra vänner. Umgås med dem lite. Varje gång du ser dem, säga hej och prata lite, försöka vara en kommunikativ person, utan försöker alltför hårt, förstås. Trots allt, om de är din betydande andra vänner, så du bör visa respekt för dem.
 • Om du mår dåligt, istället för att kasta alla dina dåliga känslor på dina signifikanta andra eller på barn, skriker och skriker... bara gå inne i ditt rum och prata med din make / maka. Berätta hur du känner dig, och om du känner att du behöver gråta, gråta och be om en kram.
 • Om du känner dig svartsjuk, inte göra en scen. Prata privat med din betydande andra, och se till att säga något i stil med: "Titta, du vet att jag älskar dig och jag litar på dig, men jag kan inte hjälpa det och jag känner avundsjuk på dig och den andra personen jag". ledsen för det ". Din andra säkert kommer att förstå och förklara saker, så din svartsjuka kommer inte oroa dig längre.
 • Respektera din make / maka. Du kan även titta på andra män / kvinnor. Men aldrig någonsin fuska på dem.