Wki

Hur får andra killar att sluta stirra på din vackra fru

Hatar du det när killar tittar på din vackra fru som om de kunde faktiskt ha en chans med henne? Detta ämne måste prata om eftersom vissa män kan bli väldigt irriterad av detta!

Steg

Hur får andra killar att sluta stirra på din vackra fru. Lär dig att kontrollera överdrivet svartsjuk och possessiva drifter.
Hur får andra killar att sluta stirra på din vackra fru. Lär dig att kontrollera överdrivet svartsjuk och possessiva drifter.
 1. 1
  Lär dig att kontrollera överdrivet svartsjuk och possessiva drifter. Att tillåta dig själv att känna dem bara tjänar till att visa en brist på förtroende för henne, och avsaknaden av en känsla av egenvärde om dig själv.
 2. 2
  Uppsök din frus tillåtelse att intervenera på hennes vägnar. Om hon inte känner igen problemet så kanske det inte finns någon. Ännu viktigare, om hon tycker om att vara uppskattad för sitt utseende, kanske din störningar uppfattas negativt. (Är du säker på att du ger henne tillräckligt av den typen av uppskattning och uppmärksamhet?)
 3. 3
  Visa att du är hennes man, hon gifte sig med dig, inte dem. Om du ser en kille tittar på henne, hålla hennes hand, länkarmarna med henne, etc. för att visa att hon är gift med dig, inte bara en vän.
 4. 4
  Låt den andra killen vet att du ser honom titta på din fru. Om det vid en restaurang, till exempel titta på killen som tittar på din underbara fru, visa honom att du är obekväm med honom titta på henne. Om det inte fungerar, be gärningsmannen artigt att sluta stirra på din fru. Säg till honom att hon är din fru, och du skulle uppskatta om han visade henne och dig lite respekt. De flesta anständiga människor kommer att sluta stirra på den här punkten.
 5. 5
  Var stolt över det. Påminn dig själv om att hon valde att gifta sig med dig eftersom hon älskar dig. De stirrar på andra män är en komplimang till hennes skönhet, och bör även få dig att inse hur lyckligt lottad du är. Om denna kvinna är så snygg att killar hålla titta på henne, och det är du som tar hem henne ikväll, stand tall, ser de andra killarna i ansiktet, och mysa. Flaunt den.

Tips

 • Om du vet att din fru inte njuter av uppmärksamheten (mannen är obehagligt!), Flytta till kvarteret socialt utmanade individens uppfattning.
 • Fråga inte din fru, när man går ut för middag eller en fest, för att täcka upp en hel del. Försök inte att stoppa henne från att visa sin skönhet av. Om hon klär förföriskt eller provocerande, låt henne veta att hon bjuder in andra män att stirra, och att detta stör dig.

Varningar

 • Om du vill gå och fråga en annan kille att inte titta på din fru, och han slutar inte, helt enkelt lämna. Får inte kränkande eller arg. Detta kommer att göra den andre arg och det kan leda till en situation som du kunde ha undvikit och kan beklaga.
 • Tänk på att om du blir alltför upprörda över triviala saker som detta, kommer du att titta svag, småaktiga och patetisk. Om din fru är en bra kvinna (och vi antar att hon är om man gifte sig med henne), kommer hon vet hur att lugna dig.
 • Killar tillåts att titta, men inte röra.