Wki

Hur får din fru att älska dig igen

Om du inte kan tänka på något annat än, "Varför inte min fru älskar mig som hon brukade?" Oroa dig inte - här är några tips som hjälper dig ut.

Steg

Hur får din fru att älska dig igen. Om du är osäker på varför du tror att din fru har slutat älska dig, måste du räkna ut det så småningom.
Hur får din fru att älska dig igen. Om du är osäker på varför du tror att din fru har slutat älska dig, måste du räkna ut det så småningom.
 1. 1
  Om du är osäker på varför du tror att din fru har slutat älska dig, måste du räkna ut det så småningom. För nu bara ihåg att om hon fortfarande är med dig, är det en indikation på att hon fortfarande inte älskar dig. Om hon inte gjorde det, skulle hon vara någon annanstans nu.
 2. 2
  Oavsett om din fru säger att hon inte älskar dig eller agerar som om hon inte älskar dig spelar ingen roll just nu. Kvinnor är mångfacetterade varelser som gör många saker för din familj. Deras sinnen är ständigt rör sig och tänker på sätt att hålla en stram hushåll igång effektivt. Förening detta ännu mer om det finns barn i mixen. Det gamla ordspråket, "en kvinnornas arbete göras aldrig" är verkligen sant i hennes sinne.
 3. 3
  Så nu när du har denna kunskap under bältet, fråga dig själv några frågor. Har du gett henne den uppmärksamhet hon verkligen förtjänar och behöver på daglig basis? Uppskattar du allt som hon gör på daglig basis? Respekterar du henne som hennes egen person och med sina egna idéer och intressen?
 4. 4
  Det kan vara en belastning av saker att tänka på allt på en gång, men besvara dessa frågor kommer att vara nyckeln till att få din fru att älska dig igen. Vara rakt på sak med dig själv att besvara dessa frågor, eftersom det kommer att ge dig en uppfattning om varför du inte tror att din fru älskar dig som hon brukade.
 5. 5
  Tänk på alla de små saker som din fru gör för dig att visa att hon bryr sig. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att låta henne veta hur mycket du uppskattar de saker hon gör för dig och din familj. Det är också en stor bly-in för dig att se om hon behöver hjälp med någon av hennes dagliga arbete. Din fru kan bara vara alltför överväldigad med hennes arbetsbörda för att visa att hon älskar dig.

Tips

 • Bara lyssna på henne. Det är förmodligen det enda hon vill i första hand.
 • Fokusera på att ta hand om dig själv och ge henne det utrymme hon behöver. Du kommer snart att se hur allt börjar falla på plats. Kvinnor älskar ordning i sina liv.
 • Ge henne den uppmärksamhet hon förtjänar genom att låta henne veta hur trevligt hon ser. De små sakerna är viktiga.
 • Gör inte fawn över henne genom att fråga henne vad som är fel hela tiden. Kvinnor är för självständig för det.
 • Fråga dig själv om du har uppskattar alla de saker som din fru gör på daglig basis. Om du har varit försumliga i detta område, göra en insats för att låta henne veta att du uppskattar henne genom att berätta för henne.
 • Hjälp ut runt huset på en regelbunden basis.