Wki

Hur man utför SARPA samskara (naga dosha) vid kukke Subramanya

Generellt när ogifta människor vill gifta sig, är denna metod som föreslås för att hjälpa dem att gifta sig.

Officiellt meddelande (Deccan Herald, nov 2008)

Kukke Shri Subrahmanya Temple, Subrahmanya, Sullia Tq, DK -. 574238 Ph.nos (08257) 281224, 281.423, 281.700, och 281300.

OBS: För vänliga uppmärksamhet med hängivna

Alla anhängare som är villiga att erbjuda Sarpasamskara Seva måste registrera sina namn i templet kontoret genom att betala Rs.2500 / - antingen kontant personligen eller genom bank DD gynnar "Kukke Shri Subrahmanya templet" tillsammans med fullständig adress och telefonnummer Därefter., tempel kontoret kommer att informera sådana registrerade anhängare dagen för påbörjandet av Seva. Ytterligare din uppmärksamhet dras till det faktum att Kukke Shri Subrahmanya Temple har inga filialer antingen lokalt eller ute i någon plats / stad. Därav SarpasamskaraSeva, Nagaprathistha, Ashlesha Bali och andra Sevas / Donationer erbjuds inom templet lokaler eller på en plats som anges av templet endast kommer att vara giltiga. Eventuella Sevas / Donationer som erbjuds på andra håll i namn av "Kukke Shri Subrahmanya templet" kommer att vara oäkta och kommer inte tjänar det ändamål som den anhängare. Detta publiceras i bästa intresse för allmänheten och hängivna i synnerhet.


Sd / - ordförande för utskottet of Management, Kukke Shri Subrahmanya Temple, Subrahmanya.

SD / - direktör.

Steg

Hur man utför SARPA samskara (naga dosha) vid kukke Subramanya. Ph.nos (08257) 281224, 281.423, 281.700, och 281300.
Hur man utför SARPA samskara (naga dosha) vid kukke Subramanya. Ph.nos (08257) 281224, 281.423, 281.700, och 281300.
 1. 1
  Om du är en ogift person och du visar ditt horoskop till en indisk astrolog, säger astrologen omedelbart är det SARPA dosham. Sarpa Dosham är allmänt tros vara resultatet av missgärningar från ett tidigare liv / lever återbesök ditt nuvarande liv. Om din Atma / soul har orsakat någon skada för ormar i ett tidigare liv, så kommer det att orsaka problem för dig i detta livet, därav "SARPA dosham". För att få befrielse från 'Sarpa Dosham "du behöver • Före' SARPA samskara". Kostnaden för en "SARPA samskara 'varierar från Rs.1300 till Rs.1800.
 2. 2
  Om du vill göra det "SARPA samskara" måste du gå till kukke Subramanya templet ligger 285 km från Bangalore. Det är obligatoriskt att stanna där i två dagar.
 3. 3
  Boende finns att tillgå, från rs 0,150 till Rs.400 per dag (Non AC / AC). Den pooja Kostnaden för en "SARPA samskara 'är Rs. 1500. För att utföra en "SARPA samskara 'Pooja, är det klokt att boka i förväg. Templet myndigheterna hjälpa till, men genom att ta runt Rs.300 till Rs.500 extra för en pooja utföras utan föregående bokning.
 4. 4
  Den Pooja är en 2 dagars program. På den första dagen det börjar klockan 7.00 och slutar kl 12:30. följt av lunch på templet bara god mat finns också på natten av templet. du är inte tänkt att äta / dricka i hotell eller någon annanstans under dessa två dagar. nästa dag igen du kommer att krävas för att delta i fas 2 av pooja som återigen varar i 4 timmar igen följt av lunch.
 5. 5
  Om du inte har bokat i förväg, då är det lämpligt att nå templet en dag (åtminstone tidigare kvällen) före den avsedda pooja dagen. Rum kan vara tillgängliga i templet loger men sällan u få dem omedelbart och du kan inte boka templet loger över telefon. Privata loger finns tillgängliga och kan bokas via telefon.
 6. 6
  Inte apparaten gå mer än en grupp av 4 personer eftersom det är max huvudet räkna för varje SARPA samskara.
 7. 7
  bära några tvättad bomull kläder att bära på pooja
 8. 8
  Brahmin gemenskap människor är att göra pooja själva för icke brahmins det blir tempel utses poojari utför på uppdrag av dig.
 9. 9
  Regnperioden är inte en bra tid att besöka på grund av dåliga vägar och kontinuerliga regn.
 10. 10
  Par som har problem att bli gravid är också rekommenderas av astrologer för att göra SARPA samskara.

Tips

 • Att gå till Kukke Subramanya templet och utföra Pooja, förutom den uppenbara fördelen för dem som tror på det, är en njutbar upplevelse i sig. Templet är också mycket vacker och värd ett besök på dess förtjänster ensam.
 • Kan du inte gå till templen i närheten av Bangalore för 'SARPA samskara ".

Varningar

 • Bara be för goda och förväntar vad du vill
 • Detta kanske inte faktiskt resultera i en momentan förbindelse.
 • Det kan inte heller bota alkoholen Adicts.