Wki

Hur man gör en show bröllop bildspel

Så du har gjort det, är bröllopet äntligen över och du och din nya make vill göra ett bildspel på din stora dag. Men vill du verkligen att betala någon annan att göra det åt dig? Göra ett bröllop bildspel själv är nu enklare än du någonsin skulle tro. Och det ger dig mer kvalitet tid att spendera tillsammans.

Steg

Hur man gör en show bröllop bildspel. Innan du gör din show bröllop bildspel, måste du välja ett program.
Hur man gör en show bröllop bildspel. Innan du gör din show bröllop bildspel, måste du välja ett program.
 1. 1
  Innan du gör din show bröllop bildspel, måste du välja ett program. Det finns många verktyg som du kan använda, men ett verktyg jag kommer att rekommendera är PowerPoint. Eftersom det är lätt att använda, och det finns en steg för steg guide när du är i programmet. Ditt bröllop bilder, videor och låtar kan alla sättas in det.
 2. 2
  Som du kanske har massor av fotografier och videor vill inkludera i ditt bröllop bildspel, är en sak att göra innan du gör din show bröllop bildspel med powerpoint vill välja bilder, videoklipp, låtar och annat som du vill infoga i ditt bröllop Bildspel. Det fungerar också som en stor bindning tillfälle och låter dig återuppleva alla de stunder av ditt bröllop.
 3. 3
  Efter det, direkt importera bilder, videor och låtar i powerpoint eller använda funktionen fotoalbum i PowerPoint för att bilda din show bröllop bildspel.
 4. 4
  För att bevara din show bröllop bildspel för långvarig användning eller distribuera den till era familjer och vänner, bränna showen bröllop bildspel du gjort med powerpoint på en DVD-skiva. Nyare operativsystem har inbyggda funktioner för att kopiera filer till CD och DVD. Det finns också olika kommersiella program som hjälper till med denna process så söka på webben eller ring din dator återförsäljare för vägledning.
 5. 5
  Om du bara har ett album för att dela överväga att överföra den till en online-tjänst som Slideshare. Du kan sedan skicka alla dina vänner och släktingar webbadressen och bara framåt CD / DVD-skivor till folk som begär dem.

Tips

 • Välj Bilder kvalitet bröllop - Bilder som ser bra ut kommer också att se bra medan skannas. Nu är det mer och mer populärt att använda digitalkamera för att ta bröllop bilder.
 • Lägg korta bröllop videomontage klipp - Har du några hemvideor sitter runt och samlar damm? Tänk på att lägga kanske en 10-15 sekunders klipp bröllop video i mitten av bröllopet bildspelet.
 • Fundera på musik - Välj musik som har betydelse för dig, musik vars texter går bra med bilderna. Långsam romantiska sånger och snabba låtar dans kommer att ha olika känsla och kör olika känslor. Så länge takten att visa bilderna passande till musiken.
 • DVD-meny - Skapa en DVD-meny är inte en stor uppgift längre. Det kommer att ge dig att visa ditt arbete på ett mer professionellt utseende och med dina fantastiska bilder i din meny för att ange annan episod.

Varningar

 • Kom ihåg: CD och DVD varar inte för evigt. Dessutom, kan någon gång i framtiden CD-och DVD-läsare inte längre tillgängliga. Skydda dina minnen genom att kopiera ditt album till ett nytt medium med några år.
 • Vara säker: Saker kan gå fel hemma. Gör en extra kopia av din CD och hålla den i ditt bankfack. Om du inte har ett bankfack vara säker på en vän eller släkting som bor långt bort kommer att hålla en säkerhetskopia åt dig. Också överväga att säkerhetskopiera din hårddisk till en online-tjänst.