Wki

Hur man spelar med din eremitkräfta

Eremitkräftor är mycket aktiva och trevliga djur om du spelar med dem. Göra saker med din eremitkräfta är viktiga eftersom de kommer att lära sig att lita på dig mer, och det är riktigt roligt. Det är definitivt givande att ha en eremit som husdjur!

Steg

Hur man spelar med din eremitkräfta. Gör en lekplats för dina krabbor så att de kan spela.
Hur man spelar med din eremitkräfta. Gör en lekplats för dina krabbor så att de kan spela.
 1. 1
  Gör en lekplats för dina krabbor så att de kan spela. Försök att sätta en pool av vatten med en bank eller ramp för att hjälpa den komma ut. Var noga med att titta på dina eremitkräftor om du gör detta. De fly lätt och du kommer troligtvis inte att kunna hitta dem. Du kan också göra en "klippa lugg" för din eremit att utforska. Lägga en del av sin mat i en ovanlig plats, vilket kommer att uppmuntra dina eremiter att utforska mer. Du kan prova att lägga en sandbädd där liksom. Du kan lägga till några andra leksaker, såsom små bollar, byggklossar, etc.
 2. 2
  Ta dem ur sina tankar och sätta ner dem på en ren yta så att de kan vänja sig vid sin nya lekplatsen, se till att du övervaka dem först för att se till att ingenting är fel och att allt är bra.
 3. 3
  Tänk på spel för din eremit, som döljer sin favoritmat och uppmuntra dem att finna det.
 4. 4
  Eremitkräftor är aktiv. Prova en liten, mus-sized hamster boll som din eremitkräfta kan röra sig. Borra många små extra hål så att de kan hålla på med sina fötter. Prova en glöd-in-the-dark hamster boll för nattetid kul.
 5. 5
  Försök att hålla din eremitkräfta i handflatan, och varje gång det nästan går över kanten på din hand, vrid. Det är ett bra sätt att utöva din eremit, och ha kul också.
 6. 6
  Inte tvinga dem att göra något, bara låta dem ta det i sin egen steglängd. Om du tvingar dem att göra en hel del, kommer de att vilja gå tillbaka till sin bur.
 7. 7
  Om din eremitkräfta inte klämmer dig, inte köra honom / henne under vattnet, stör det verkligen honom / henne, på grund av klor. Kranvatten kan vara dödliga för din eremitkräfta, på grund av klor i vattnet. Bara satt ner honom på golvet eller i sin bur, och han borde släppa taget.
 8. 8
  Eremitkräftor gör bäst i par. Om det bara är dem ensamma, får de ensamma.
 9. 9
  Vissa eremitkräftor dör eftersom de får kastas runt och lekte med för grovt eller för mycket.
 10. 10
  Försök aldrig att trycka en eremitkräfta att komma ur sitt skal. De skulle hellre dö än tvingas ut, och en hel del av tiden de dör när de görs för att flytta.
 11. 11
  När en eremitkräfta är död, faller den ut ur sitt skal och luktar rutten fisk. Om en eremitkräfta faller ut ur sitt skal och inte luktar, det är ömsat. Det som föll ut ur skalet är bara en exoskelett. När en krabba är ömsat, flytta alla andra krabbor till en annan tank, eftersom de kommer att attackera molter. Håll molter tank extra fuktigt, och hålla exoskelett inuti. Krabban kommer att äta exoskelett när det är gjort ömsat. För mer information om ömsat, se eremitkrabbor för Dummies.
 12. 12
  När du gör en lekplats kan du få två kvadratiska bitar av kartong och lägg rubberbands över dem och limma samman de två delarna. Detta kan vara en klätterställning och en hydda för din krabba.

Tips

 • Ändra sanden var 2-3 månader.
 • Eremitkräftor gillar att spela på natten, så försök att spela med dem på natten kontra dagtid.
 • Du kan använda saker som drivved för dina eremiter att utforska. De älskar det.
 • Aldrig ta en eremitkräfta ut medan ömsat.
 • Gräv ett hål i sitt hem och placera osaltat popcorn i den och täck den med en liten ljus sten. De älskar att hitta det på natten när de är aktiva. Pop corn fräsch den natten.
 • Aldrig få normala grenar från din trädgård, kan de innehålla bekämpningsmedel och kan döda din Hermet krabba, be din lokala djuraffär, har de i regel speciella grenar, om de inte gör det, fråga där man kunde få en.
 • Se till att du koka varje ny sak du stoppar i din crabitat. (Inte dina eremitkräftor, duh.) Den nya leksaken är troligen förorenat med bakterier, som kan döda din eremitkräfta.
 • Se till att inte kupa handen när du håller din eremitkräfta.
 • Din eremit får inte användas till dess ny lekplats, men om du sätter honom / henne i den varje dag i ca tio minuter, kommer det snart att känna sig hemma. Var inte alltför besviken om din eremit inte vill spela-olika eremiter har olika personligheter.
 • Saker såsom trä som inte kan kokas kan microwaved i en till två minuter för samma effekt. Var försiktig när du tar bort det, kommer det att vara varmt. Tips: Använd inte mikrovågsugn ved i 1 min. och 30 sekunder! Det kan börja brinna!
 • Sätt in en självlysande boll eftersom eremitkräftor är mer aktiva på natten.
 • Flytta långsamt när du närmar din eremitkräfta att undvika att skrämma den.
 • Alltid vara beredd med ett nytt skal!

Varningar

 • Eremiter har vassa tänger och kan ge en otäck nyp, så var försiktig, och inte ilska din eremit. Din eremit är inte att försöka skada dig! Han känns bara osäkra, och inte vill att du ska släppa honom!
 • Det är okej att leka med din krabba, överdriv bara inte det. Undvik överdriven hantering, och se upp om du har en aggressiv krabba.
 • Också, ge dem vatten på flaska inte knacka. Även om kranvatten inte komma på dem, om de konsumerar det de kan bli sjuka och eller dö.
 • Eremitkräftor har ändrat gälar och kräver minst 70% fuktighet i luften att andas ordentligt. Typiskt hus luftfuktigheten är endast 40% och ännu mindre när luftkonditionering eller värme används. Ha detta i åtanke om du ska ta ut dem, så plötsliga droppar (eller ökningar) i luftfuktighet (och temperatur om du använder a / c) är mycket skadligt för dem. Mer än bara några minuter kan göra permanenta skador på sina gälar.
  • Har aldrig mata din eremit mat som innehåller salt! Till exempel, kex och popcorn. Bordssalt innehåller jod, vilket gör att eremiter vad arsenik gör för människor. Bara mata osaltade livsmedel. Eremiter har också svårt att smälta korn, så du kanske inte vill mata dem något.
 • Använd inte vatten på din eremitkräfta. Klor är mycket farligt för dem.
 • Låt inte din eremit undan, se till att du gör det motståndskraftigt lekplatsen fly. Titta på din eremitkräfta alla tider.

Saker du behöver

 • Mat och vatten rätter
 • Blandade leksaker
 • Shelter
 • Vatten dechlorinator
 • Sand eller klippor